Šta je novo?

GPRS-Naplata ???

npetar

Čuven
Učlanjen(a)
23.01.2002
Poena
679
Ima li ko novogodisnje vesti?Neko je pisao da ce poceti od NG sa placanjem?Sta se desava?

Besplatno do daljeg! Ali sve mi se cini da se plase kada pocne naplacivanje da niko nece da koristi GPRS.

kad bi bili malo pametni i dali dobre cene, z******i bi svu konkurenciju...a svi bi imali wirelees internet

EH!!! Sta bi bilo kad bi bilo? To je lepo!

dok je dzabe dajte neki wap sajt sa free games za Sony Ericcson T230

Kada smo vec kod T230, kako si zadovoljan telefonom. Sta je Za, a sta PROTIV. (Znam da nije tema, ali ...)

Pa za te pare, 130 evra, nije losh. Ima 4096 boje. 3 dana drzi baterija, dizajn moba je cool, sve ostalo vidi na http://www.mobilnisvet.com/mobilni/237/SonyEricsson/T230
Memorija je mala mislim da je oko 1.5MB. cheers

ja sam cuo da za 063 od februara pocinje naplata gprs-a
:brow: :brow: :brow:

Ahhhh...jos dugo surf-ovanja za dz...lepo!!! :beat:

Ako ti tel podrzava Mophun igre(moj SE T300 podrzava):
www.tagtag.com

Ima i jedan dobar link na forumu sa gomilom igara,iskoristi search:Mophun i vrlo brzo ces ga pronaci(oko 15-ak vrlo dobrih igrica)

Ako naletis na jos koji dobar sajt, podeli info sa nama
Pozdrav

Evo jedan sa mnooogo mophun igrica:

http://www.gamepower.us/wap/list.php?go=listD&SHOWdir=games/mpn/&NR=5&page=1&s=0&n=1

Javite koje su dobre posto sam ih sve poskidao ali nemam vremena da ih sve isprobam.

soko je napisao(la):
Evo jedan sa mnooogo mophun igrica:

http://www.gamepower.us/wap/list.php?go=listD&SHOWdir=games/mpn/&NR=5&page=1&s=0&n=1

Javite koje su dobre posto sam ih sve poskidao ali nemam vremena da ih sve isprobam.

I obavezno kliknite na tips,iznenadicete se sadrzajem :mrgreen:

e kako da skinem sa mobilnog igrice odavde http://www.gamepower.us/wap/list.php?go=listD&SHOWdir=games/mpn/&NR=5&page=1&s=0&n=1 i da li je bezbedno :D

Upravo sam poskidao 50-ak komada :)
Mob mi je povezan sa PC-jem pa tako koristim GPRS

ok. poshto ste se ispucali T230 ne podrzava Mophun igre vec Java.
I josh neshto. Hocu da igre skinem preko GPRS BEZ povezivanja na comp.(jer nemam kabal).Znaci daje mi neku wap stranu! ;) cheers

trajkovic je napisao(la):
BespAli sve mi se cini da se plase kada pocne naplacivanje da niko nece da koristi GPRS.

Evo kakvo je tarifiranje u GPRS usluge za postpaid korisnike u MOBIS mrezi!:

Postpaid tarifni paket I

Mjesečna pretplata 10,00 KM Količina podataka uključena u mjesečnu pretplatu 4 MB Cijena prenosa podataka 100 KB / 0,30 KM

Postpaid tarifni paket II

Mjesečna pretplata besplatno Količina podataka uključena u mjesečnu pretplatu 0 MB Cijena prenosa podataka 100 KB / 1,20 KM

10 KM je negde oko 300 din?? Znaci, 100KB = 36 din, 1 MB = 360 din?? Hvala lepo, ako ovde bude slicno, bas me zanima ko ce da visi na GPRS-u, izuzev da jednom nedeljno proveri stanje...

Da li vam radi GPRS?
Da li vam mirise na naplatu?

Mare je napisao(la):
064 trenutno ne
takodje..a tek sam kupio kamericu za SE t310,i cekam celo vece da proradi mms, pa da posaljem fotke i vidim kako ustvari izgledaju :( ..da... pri tom sa kompa na telefon stizu :confused:a zadnjih dana je bilo uglavnom obrnuto..ma jedva cekam da pocne naplata..ili kupujem kinder irda od npetra :beat:

Sta da vam kazem momci,063 sljaka samo tako a ove poruke pisem naravno preko GPRS-a.Pre neki dan sam zvao call i nemaju predstavu kada ce poceti naplacivanje...znaci jos dugo ce biti fraj.
Cini mi se da je veza bolja nego ranije,samo da puste u rad i ostale kanale

sivuk je napisao(la):
...

takodje..a tek sam kupio kamericu za SE t310,i cekam celo vece da proradi mms, pa da posaljem fotke i vidim kako ustvari izgledaju :( ..da... pri tom sa kompa na telefon stizu :confused:a zadnjih dana je bilo uglavnom obrnuto..ma jedva cekam da pocne naplata..ili kupujem kinder irda od npetra :beat:

Gde si uzeo koji model i posto?

recite mi da li moze da se poveze komp i mob (pomocu IRDA) i onda da picim na net sa kompom, i ako moze kako ! da li mi treba neki program npr pc suite ili nesto tako ?
poz::))

sta ti to znaci ?

Nazad
Vrh Dno