Šta je novo?

Gotovo sa .yu domenom

jddipqd

Čuven
Učlanjen(a)
17.10.2000
Poena
725
Od sada će biti .cs
Naravo ima da prođe dosta dok to ne zaživi...
http://www.iso.org/iso/en/prods-services/iso3166ma/01whats-new/2003-07-23_statement_cs.html

Bar ce ovi Counter Strike-ovci da se napale, izvadi adresu server.cs i prodaj :)

Toooo CS rula! :) Nego oćemo da budemo kanteri ili terori? :)

crna srbija .... kako je ovo samo simbolichno...

i gde nadjoshe counter strike, zasto ne neku pametnu igricu, gde je mozak i potreba npr .fifa2k3

a daaaaaa, mi i fudbal :)

Uzas ! Hteli su da stave *.sc ali je taj domen reg. za Sejshelska ostrva. LoL

da li ce domeni koji su registrovani biti preregistrovani automatski....znaci sa yu na CS-counter strike :)))))))

jebote kakva *******cija od zemlje......ovo je previse....

pitam se samo zasto nam nisu dodelili .ms ili .sm ??

pa logichno je da bude .scg , zashto bi to bio problem kad trinidad i tobago mogu da imaju tdt

Pa logicno je da ostane yu dok se ne odvojimo pa onda da imamo sr

Spils je napisao(la):
pa logichno je da bude .scg , zashto bi to bio problem kad trinidad i tobago mogu da imaju tdt
Trinidad i Tobago je .TT

SVE drzave i politicke teritorije imaju iskljucivo i jedino DVOslovni domen!! (ko ima MyIE2, moze da skine moj plugin Hello, World! u kome postoje i svi domeni i sl)

@ cyberdude: .SR je domen juznoamericke drzave Surinam!

@ Crni: ne mora da uvek ima previse logike:
Alzir = .DZ
Aruba = .AW
Chad = .TD
jednostavno, sve logicno na S je zauzeto!

jednostavno, sve logicno na S je zauzeto![/quote]

Da li je .sr slobodno ?

thunderchase je napisao(la):
Red je bio da Crna Gora bude u necemu ispred Srbije.

:beat:

A sto Crna Gora lepo ne ode, pa neka bude prva u svemu. U ostalom, ko je kriv nama u Srbiji KAD SMO SLEPCI ! Onda su svi ispred Srbije. Mi smo uvek bili poslednji.

Ma sta nam fali... kada malo bolje razmislite ovakvoj zemlji kakva je nasa i stoji nekakav ******ski i totalno nelogicni domen.

Ali bolje je i bilo sta nego ovaj yu, a i Counter Strike roola! :mrgreen:

baneks je napisao(la):
...

A sto Crna Gora lepo ne ode, pa neka bude prva u svemu. U ostalom, ko je kriv nama u Srbiji KAD SMO SLEPCI ! Onda su svi ispred Srbije. Mi smo uvek bili poslednji.
Ej, nisam ja Crnogorac! Pazi sta pricas, mogu obojicu da nas u'vate :)

P.S. Slazem se...

:beat:

ZoNi je napisao(la):
...
SVE drzave i politicke teritorije imaju iskljucivo i jedino DVOslovni domen!! (ko ima MyIE2, moze da skine moj plugin Hello, World! u kome postoje i svi domeni i sl)
Za one koji ne koriste MyIE:
http://www.iso.org/iso/en/prods-services/iso3166ma/02iso-3166-code-lists/list-en1.html#gk

baneks je napisao(la):
...

"Znam da su svi protiv Srbije, ali i Srbima dozlogrdilo je... cesace se gde ih ne svrbi.... kada vide ko su Srbi " - Samo Sloga Srbina Spasava - Riblja Corba 1999. ako nisam omasio lyrics. cheers

A sto se tice domena, smesan je.... Mislim stvaaarno CS? Crna Srbija buvkalno! :beat:

Moglo bi RS (Republika Srbija) ili KS (Kraljevina Srbija) ili ss pa da neko registruje www.divizija.ss :mrgreen: . Ali CS je smešno ko bioskop ako se ne uzme u obzir da ćemo moći i da tapkamo domene za Counter.

Ah, politika :| . Definitivno joj nije mesto na ovom forumu. Ovo je vise tema za webparlament ocigledno...

Thread closed!
:)

Vrh Dno