SM San Marinoboggyman je napisao(la):pitam se samo zasto nam nisu dodelili .ms ili .sm ??
Trinidad i Tobago je .TTSpils je napisao(la):pa logichno je da bude .scg , zashto bi to bio problem kad trinidad i tobago mogu da imaju tdt
JoeKuboj je napisao(la):...
SM San Marino
MS Montserrat
thunderchase je napisao(la):Red je bio da Crna Gora bude u necemu ispred Srbije.
:beat:
Ej, nisam ja Crnogorac! Pazi sta pricas, mogu obojicu da nas u'vatebaneks je napisao(la):...
A sto Crna Gora lepo ne ode, pa neka bude prva u svemu. U ostalom, ko je kriv nama u Srbiji KAD SMO SLEPCI ! Onda su svi ispred Srbije. Mi smo uvek bili poslednji.
Surinam.baneks je napisao(la):Da li je .sr slobodno ?
u, jeee... pa, procitaj ceo post iz koga si "quote"-ovao!!!baneks je napisao(la):jednostavno, sve logicno na S je zauzeto!
Da li je .sr slobodno ?
Za one koji ne koriste MyIE:ZoNi je napisao(la):...
SVE drzave i politicke teritorije imaju iskljucivo i jedino DVOslovni domen!! (ko ima MyIE2, moze da skine moj plugin Hello, World! u kome postoje i svi domeni i sl)
baneks je napisao(la):...
A sto Crna Gora lepo ne ode, pa neka bude prva u svemu. U ostalom, ko je kriv nama u Srbiji KAD SMO SLEPCI ! Onda su svi ispred Srbije. Mi smo uvek bili poslednji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari