Šta je novo?

Gotov Stacker

datorec

Slavan
Učlanjen(a)
11.12.2006
Poena
319
Evo, napokon, i ja da kazem da sam nesto odradio tj. zavrsio.

Pozz:wave::type:

extra odradjeno svaka cast, cime si radio ovo sa zlatnom bojom? neki air brush ili sta?

Odlicno odradjeno,prvo slika izgleda mocno.Mogao bi ubaciti jos koju sliku unutrasnjosti sa boljim osvetljenjem da vidimo te vrh komponente za vodeno i ostalo_O farbanju kucista da se ne prica.Sjajno!

Veoma dobro odradjeno, imam primedbu samo na instalaciju creva. Tj. zasto nisi okrenuo fiting na gornjem bloku na dole i time eskivirao onu krivinu izmedju grafulja?

zato sto sam isao na to da cu mozda jednog dana morat koju vadit da bi nesto odradio a u svakom slucaju lakse je jednu lepo izvadit nego kidat i lomit, patit se. video sam i ja to da su nek moderi radili tako ali posto ja stalno nesto radim mislio sam da je ovako bolje. samo zbog tog inace je sto se tice estetike ono malo lepse ali ne toliko za zamerit

Odlicno izgleda,ovaj "lava" efekat je sjajan,jedino sto kvari utisak su oni/e pop-nitne/srafovi kojima si pricvrscjivao klirit za stranice,mogao si da ih ofarbas u crno ili narandzasto.Sve u svemu izuzetno izgleda;) :wave:

Svaka čast. No comment.

Veoma lepo i uredno. Jedino mi smetaju ona silna creva u unutrasnjosti ali bez njih se ne moze :)

Ja na zalost ne vidim nikakve slike ... a bas me zanima kako izgleda.

odlicno!
svaka chast

Madafakin' bravo.

extra izgleda svaka chast;)

Važno je da si uglancao kućište a što seva ona paučina, to nema veze. Ostavi se moleraja kućišta i pajalicu u šake :smoke:

Poslednja izmena:
Super izgleda... Samo napred ;)

Kuciste je zaista odlicno sredjeno.

Boja je odlicna.

Nazad
Vrh Dno