Jos ne. Cekaj nastavak. Probaj Gothic 1 ako nisi igrao - odlicna je.djceda je napisao(la):nisam bas u toku,da li postoji neka novija igra na ovu foru jer se sa prethodne nisam skidao?
:banana: Da i zove se StarWars Knights Of The Old Republic koja je zilion puta veca i kompleksnija od Gothica 2 sa koga se isto nisam skidao. ,,OptiPlex je napisao(la):Ja nisam ni cuo za gotich ? Postoji Gothic i naslednik Gothic 2.
porac je napisao(la)::banana: Da i zove se StarWars Knights Of The Old Republic koja je zilion puta veca i kompleksnija od Gothica 2 sa koga se isto nisam skidao. ,,![]()
Pa nije, ali je Rune ako se dobro secam hack&slash igra sa uzasnom fizikom. Glavni lik je Ragnar - plavokosi Viking tek proglasen za odraslog ratnika koji krece u osvetu svojih drugova (i oca) protiv nekog lika koji je valjda sluga boga Lokija. Sam pocetak nije los, ali je sve ostalo blagi uzas. Igra je nesto bolja tek na kraju ali je treba trpeti do tada.mikac79 je napisao(la):onda ti je i Legends of Might and Magic bio takodje krs?
Hmm, nije bas novija ali definitivno vredi - morrowind + dodaci + mod "House of Ragnarox" koji omogucava teleportaciju da ustedis vreme na glupe kilometarske setnje, koje jedine malo umeju da nerviraju... Aaaa, jel neko rekao "Cavern of incarnate"djceda je napisao(la):nisam bas u toku,da li postoji neka novija igra na ovu foru jer se sa prethodne nisam skidao?
rakabencmark je napisao(la):Jel ima za morrowind neki dodatak koji menja malo nacin borbe i macevanja. Ja sam igru prestao da igram iz dva razloga.
1. Macevanje je toliko debilno da vecu debilanu nisam video. Ustvari tako mi lice mnoge igre od kada sam video Gothic fazon borbe. Pa zato pitam ima li neki mod ili sl. koji malo poboljsava macevanje a ne da mi se macije ko da kopa budakom ili motikom.
2. Lik u ugri se nahoda ziv. ima da se hoda o u forest gampu kada ovaj trci. Sada kada vidim da ima mod za malo brze kretanje po igri onda otpada pitanje da li postoji nesto sto ubzava kretanje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari