Šta je novo?

Gothic 4, zvanično najavljen!

Ljudi kako da instaliram Gothic 4.

Ja bih ti preporučio da instaliraš trojku + community patch. Mnogo je bolja igra a grafika nije nešto mnogo bolja u G4 (poslednji patch je BAŠ unapredio G3 grafiku).

Znam da dizem temu iz mrtvih, ali pretrazio sam ceo internet i nisam mogao da nadjem odgovor, pa da ne bih otvarao novu temu zbog stare igre, bolje ovde da pitam. Probah Risen 3 pre 10ak dana, shvatih da je neopisivo djubre, obrisah i onda se setih da bih mogao ponovo da odigram Gothic 1 i 2, posto mi na zalost ne rade ni jedne verzije te dve igre (win 7 x64 ) odlucio sam da ponovo predjem Gothic 4, uveliko igram igru ali imam jedan veliki problem, HP regeneracija mi ne radi i ako imam gomilu itema koji povecavaju istu, ona ne radi, u inventoriju sam ubacio iteme sa kojima bi trebalo da imam 7hp po sekundi regeneracije, ali mi u statsima stoji Base 0 /+ 7, i regeneracija prosto ne radi, tj regenerisem se 1hp po sekundi, sta god radio, sto je neupotrebljivo, mana regen mi radi kako treba, ali HP nece, pa reko da pitam, jel postoji mozda nesto sto pogresno radim, ili HP regen radi na drugaciji nacin, sta vec. Pomoc bi bila dobrodosla.

Gothic 4 ne postoji.

@M!ST!CX: Risen 3 nije djubre, cak naprotiv, podjednako je zanimljiv i instersantan kao i sve Pirahnine igre do sada. Da si izdrzao duze od 10 minuta i sam bi se uverio u to...

Slazem se s Vukom. Risen 3 je daleko zanimljiviji i kvalitetniji od Arcanie.

Arkania je bila tesko linearno djubre... pocetak je obecavao ali kasnije TEZAK smor

Arcania je igra ispod svakog kriterijuma, G3 je nesto bolja, Risen 3 je daleko interesantnija igra od obe, te kvalifikacije "tesko djubre" za Risen 3 nemaju veze sa objektivnoscu...

Risen 3 jeste tesko djubre, zato sto samo igre koje su tesko djubre mogu da imaju tako uzasan i retardiran nacin borbe, Risen 3 sam imao ceo dan, tako da te price "da si izdrzao duze od 10 min" ne piju vodu nikako, drugo, ja sam postavio pitanje na koje mi niko od vas nista nije odgovorio, G@W pogotovo, svaka vam cast. Trece, molim vas nemojte mi objasnjavati kakva je koja igra, posto sam ih sve presao, gotike po vise puta, risen 1 i 2, trojka to ne zasluzuje. Ukoliko niste u mogucnosti da mi odgovorite na pitanje, nemojte ni postovati, hvala.

-1

:d

Pa kad sve znas, nije mi jasno kako neznas odgovor na svoje pitanje :d
stvarno mislim naisao si na bug... pa eto dobio si odgvor :)
A to sto debelo gresis za Gothic 3 i Risen 3 a igras ovaj promasaj... cccccc

To sto ste vi mazohisti i volite da se patite sa losim igrama koje imaju frapantno uzasan combat sistem, to nije moja stvar, ja gothic 4 igram sada ne zato sto mi je to vrhunska igra, vec zato sto me je to djubre od risen 3 podsetilo da bi mogao ponovo da odigram neki rpg, a posto mi neprikonskoveni Gothic 1 i 2 ne rade na win 7 x64, onda sam odlucio da odigram dosta losiji gothic 4. Inace, vase flamovanje i ne drzanje teme, samo govori koliko ste ozbiljni i kompetentni delite kritike sto se igara tice. Necu vise postovati, posto vidim da odgovor na pitanje necu dobiti, vec samo palamudiju u pogresnoj temi u pogresno vreme.

PA dobio si odgovor ali ga izgleda ne zelis, vec si dosao u gothic 4 temi da lupas po Risen 3-ci aj da si u pravu pa aj de, ali bre nisi :p

Napisao sam da je igra neopisivo djubre i dalje nisam razglabao, fascinantno je to sto se nekolicina vas osetila uvredjeno tim i pocela da palamudi i iskazuje svoja misljenja i poredjenja koja em nisam trazio niti su me interesovala, ako cete svaki put da se zacnete kada vam neko uvredi neku igru i pocnete da flamujete do besvesti, onda bolje ne koristite forume, jer ocigledno nisu za vas.
Odgovor na pitanje nisam dobio, to da je u pitanju bug si samo onako usput odgovorio, posto nisi mogao nista konkretnije da napises, pa kao, da ne bude da potpuno flamujes.

Jeste, Risen 3 je tesko djubre, a Arcania je masterpiece! Aj' cao... :d

Napisao sam da je igra neopisivo djubre i dalje nisam razglabao, fascinantno je to sto se nekolicina vas osetila uvredjeno tim i pocela da palamudi i iskazuje svoja misljenja i poredjenja koja em nisam trazio niti su me interesovala, ako cete svaki put da se zacnete kada vam neko uvredi neku igru i pocnete da flamujete do besvesti, onda bolje ne koristite forume, jer ocigledno nisu za vas.
Odgovor na pitanje nisam dobio, to da je u pitanju bug si samo onako usput odgovorio, posto nisi mogao nista konkretnije da napises, pa kao, da ne bude da potpuno flamujes.

Gothic 1 i 2 mogu na w7 64 , pitam se imali jedna recenica da je logicna u tvojim poslednjim postovima? Sve sto si napisao je upravo suprotno? Jel neka fora u pitanju ili samo trujes okolo? I izbaci te izraze tipa palamudi, trsko djubre i sl. tome dovoljno si dugo ovde da skapiras da to nije prihvatljivo ostalima.
Uopste ne razumem sta se desilo sa tobom da si postao tako ogorcen, pre nisi bio takav!
A sad pamet u glavu i ne palmudi vise!

Gothic 1 i 2 najbolje igre koje sam u zivotu igrao. Kvestova brdo a nista oznaceno na mapi. Epska igra. Presao sam ta dva dela preko 10 puta..

Arcania je krs igra i to je cinjenica a ne subjektivno misljenje nekih forumasa. Cinjenica je zato sto Gothic modding zajednica ne zeli ovu igru da pipne govnjivom motkom a polomili su se oko ekspanzije za Gothic 3 sto su neki Indusi sklepali i koja je najkrs ekspanzija koju sam ja u zivotu probao (u vanilla verziji).

Igra o kojoj se raspravlja u ovoj temi se zvanicno zove Arcania: Gothic 4 i Arcania: A Gothic Tale u USA i to je vazilo jos dok je JoWood (najgori izdavac u istoriji svemira) imao prava na Gothic IP. Posto to vise nije slucaj, Piranha Bytes ili ono sto je ostalo od njih imaju pravo da naprave pravi Gothic 4, tako da se moze reci da igra sa takvim nazivom ne postoji. Onaj ko Arcaniju racuna medju Gothic igre, taj ne kapira Gothic uopste.

Gothic 1 i 2 mogu na w7 64 , pitam se imali jedna recenica da je logicna u tvojim poslednjim postovima? Sve sto si napisao je upravo suprotno? Jel neka fora u pitanju ili samo trujes okolo? I izbaci te izraze tipa palamudi, trsko djubre i sl. tome dovoljno si dugo ovde da skapiras da to nije prihvatljivo ostalima.
Uopste ne razumem sta se desilo sa tobom da si postao tako ogorcen, pre nisi bio takav!
A sad pamet u glavu i ne palmudi vise!

Pobao sam sve zive verzije gothic 1 i 2 i ni jedna ne radi, sa i bez compatiility modova, prosto igra nece da se startuje uopste. Drugo, ja sam drugaciji od kad je ovaj forum, tj clanovi prestali da uvazavaju tudje misljenje, kao sto je u ovoj ozivljenoj temi slucaj, svi su se pomamili da mi objasnjavaju kako gresim, kako sam smesan, neobjektivan, da je Arcania djubre, onda su poceli da lazu da ja Arcaniu smatram odlicnom igrom (sto niti sam ikada rekao niti sam ikada mislio), niko nije mogao da se iskontrolise i da prihvati taj moj stav, kao moje misljenje, da ga ispostuje i da mi ako zna odgovori na pitanje, pa tek onda, ako mu je bas stalo, da pita zasto mislim tako ili da iznese svoj stav. Ako neko ne postuje moje misljenje i stav, necu se ponasati nista bolje. Mali milion puta sam dolazio u iskusenja da raznim ljudima napisem svasta, jer mi se njihovo misljenje ni malo nije svidjalo, pa onda shvatim da to nije poenta treda, izbrojim do 10 i onda ako mogu pomognem. Nikog od vas licno nisam uvredio tako da mi zaista nije jasno cemu toliko bloat komentara, nema svako isti ukus, da sam tako isao po tredovima i po svaku cenu iznosio svoje misljenje i kritikovao druge sto imaju pogresno misljenje, do sada ne bih imao ~2230 postova, vec 20 hiljada. Ja sam sto se tice Risen 3 vec iznosio svoje misljenje u toj temi, koga zanima neka prelista i procita i tamo me niko nije flamovao, sta vise dosta njih se slozilo samnom. Arcania je prosek od igre i nikakav spektakl, ali u nedostatku dobrih naslova (sve nove popularne naslove sam uveliko presao) nekad igras i ono sto ti nije toliko dobro.

Pa mi zelimo da ti pomognemo (bolje igraj Risen 3), ja sam presao Arkaniu samo zbog Gothic-a da bi video razvoj price i znam o cemu pricam.., koliko je nekako pocetak arkanie jos dobar (prvo ostrvo toliko je ceo ostatak ocajan, pogotovo sve sto vise napredujes) :)
Iskreno najbolje skini neki god mod trainer ako postoji i zavrsi je za dan

Ali ja sam vec jedno 200 puta napisao da bih preko svih nedostataka u Risen 3 mogao da predjem, ali preko onoliko nakaradnog sistema borbe ne mogu, ma sta radio, svoj vreme sam se nervirao dok sam igrao igru, jer sam bio ubijan na sibicarske fore

Skini Gothic 2 Gold including Night of the Raven add on, ima ga i na javnom torrentu. Ovde vidi za modove i patcheve

Probao kod mene na w7 64 i sve funkcionise besprekorno...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno