Šta je novo?

Gotham Knights

DBraveZ

Čuven
Učlanjen(a)
30.04.2010
Poena
525
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD 5800X3D + Deepcool AK620 Zero Dark
Matična ploča
GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2
RAM
CORSAIR Vengeance RGB RT 32GB (2x16) DDR4 3600MHz CL16
GPU
INNO3D RTX 3080 ICHILL X4
Storage
2 x Kingston 2TB KC3000 Nvme M.2 SSD PCIE 4.0 + Crucial MX500 2TB SSD Sata
Zvuk
Edifier R2850DB + Sony WH-1000XM3 + Steelseries Arctis 7P+
PSU
Antec Signature SP1300 Platinum + Seasonic Prime GX-1300 Gold
Kućište
PHANTEKS Eclipse P600S white
Monitor
Dell G3223D + Hisense H65A6500 + AOC Q3279VWFD8
Miš & tastatura
Logitech G502 X White + Patriot Viper V760
Ostale periferije
PS5 + Hisense 75U8NQ
Laptop
Asus ROG Strix G513QR (Ryzen 7 5800H + RTX 3070 + 16GB + 512SSD), 15,6" 1080p 144Hz
Mobilni telefon
OnePlus 12R + 13R
Pristup internetu
  1. Optički internet

Izlazi 2021

:vomit:

qo1ivs4v4eu01.jpg

Ko ovo pravi, sta je ovo? Sramota sto uopste naziv Batman i stoji tu. Jel ovo neki spinoff kao sto je bio Batman Origins od drugog tima, ako Rocksteady vec radi Suicide Squad? Meni ovo bas lose i decije deluje, podseca me na onu Marvel Avengers glupost

Igra za decu, kao i svi filmovi po strip junacima...

Mada ajde, priznacu da volim X-Men, mada on i jeste vec za stariju publiku.

Poslednja izmena:
Ko ovo pravi, sta je ovo? Sramota sto uopste naziv Batman i stoji tu. Jel ovo neki spinoff kao sto je bio Batman Origins od drugog tima, ako Rocksteady vec radi Suicide Squad? Meni ovo bas lose i decije deluje, podseca me na onu Marvel Avengers glupost

Gde stoji naziv Batman?

Meni nekako lose izgleda po onom sto sam video na snimku, ali videcemo vec...

- Freeflow seemingly gone in favor of something more akin to traditional third person action games
- Options for variations in melee, ranged and stealth types
- Stamina bar (bottom left purple bar from gameplay vid) for specials attacks. Ties into ability tree and gear
- Open world fully available from the jump
- No level gating whatsoever
- Enemy levels vary based on types of missions
- Missions can be approached from different ways, stealth or straight action
- Suits are customizable, but there will also be full skins
- Game is fully single player with optional 2 player co-op
- You can have two of the same character in co-op
- NOT a GAAS
- Multiple villains with their own branching storylines
- Takes place over multiple nights, but daytime is limited to the Belfry (base of operations)
- Room for growth within the game's universe. Possibly hinting at more stories coming in the future.

https://www.ign.com/articles/batman-gotham-knights-co-op-combat-biggest-questions-answered

Izgleda da je PC verzija polupanija nego onomad Arkham Knight. Ni 3090 ni 4090 ne mogu dostici 60 frejmova bez obzira na podesavanja. Igra ce ocuvati betmenov legacy, al samo u smislu da ce PC verziju ponovo povuci iz prodaje :ROFLMAO:

Razlika je sto je ovaj put i konzolska verzija djubre. A za AK nek prica ko sta hoce, ona i dan danas izgleda sjajno. A posto mi batmobile nije smetao, igra mi je odlicna.

Ne može se porediti Betmen triologija koju je radio drugi studio (Rocksteady Studios) sa ovim pokušajem.

Izgleda da je ovo trebalo da bude slicna prica kao Marvel's Avengers, kada je ista dozivela debakl od prijema kod publike ovi su videli da je vrag odneo salu pa su krpili sta su mogli i prebacili u full SP iskustvo...

Ne zalim uopste takve poteze niti kako prolaze u poslednje vreme, jedino je lose sto zbog gramzivosti upravnog odbora ovakav neuspeh ugrozava bilo kakve dalje objave za doticne IP-eve.
Pritom ne mislim samo na Betmen fransizu vec generalno i na druge mnogo jace naslove. (tuzno je recimo sta se desava i sa studijom iza Disco Elysiuma)
Profit je toliko u prvom planu da cemo sve manje vidjati visokobudzetne SP naslove koji su prevashodno za igrace i verujem da su vremena od po par odlicnih naslova godisnje proslost.

Poslednja izmena:
Nije ovo uopšte loša igra. Nikakav goty materijal, ali nije ni đubre kakvom je prave. Da, optimizacija treba da se reši, da konzole treba da dobiju 60fps i performance mod, ali to je rešivo.
Situacija me dosta podseća na Days Gone, tu je igru kritika sasekla, a zapravo je vrlo dobra igra, bar meni.
Uglavnom, nema free flow combat, nema counter, nije Arkham trilogija i Origins, ali je solidna igra.
I taj grind, o kome se priča, šta znam, prenaduvano, iz mog ugla.

Uglavnom, nema free flow combat, nema counter, nije Arkham trilogija i Origins, ali je solidna igra.
I taj grind, o kome se priča, šta znam, prenaduvano, iz mog ugla.

Sam si sebi odgovorio...
Da parafraziram iz Profesionalca:
Ocigledno je da nije industrija nista kriva... Mi gejmeri smo g... i nas treba j....

Sve dok ovako nesto prolazi tako ce i da nas tretiraju.
Bas pricam sa dvojicom kolega oko PS5-ice, 2 godine je proslo od launcha a imaju samo 2 ekskluzive da ponude... Najbitnije je da su podigli osnovnu cenu za igre na 80e i da stancaju rimejkove i remastere. Uz lako branje kesa od igara koje su pustili na PC platformu. Pritom je i nova revizija PS5-ice (1200) jeftinija za proizvodnju ali su i tu podigli cene i ne izbacuju dovoljno kako bi trziste ostalo u stalnoj potraznji.
I niko se od "gejmera" ne buni, zato nas i shishaju...

Poslednja izmena:
Sam si sebi odgovorio...
Da parafraziram iz Profesionalca:
Ocigledno je da nije industrija nista kriva... Mi gejmeri smo g... i nas treba j....

Sve dok ovako nesto prolazi tako ce i da nas tretiraju.
Bas pricam sa dvojicom kolega oko PS5-ice, 2 godine je proslo od launcha a imaju samo 2 ekskluzive da ponude... Najbitnije je da su podigli osnovnu cenu za igre na 80e i da stancaju rimejkove i remastere. Uz lako branje kesa od igara koje su pustili na PC platformu. Pritom je i nova revizija PS5-ice (1200) jeftinija za proizvodnju ali su i tu podigli cene i ne izbacuju dovoljno kako bi trziste ostalo u stalnoj potraznji.
I niko se od "gejmera" ne buni, zato nas i shishaju...
Čekaj, ovca sam jer mi se nešto dopada i smatram da su kritike prenaduvane? I treba me j...... iz istog razloga?
Pa znalo se još otkad da combat nije kao u Arkham igrama, tako da, to što nešto igra nema, ne znači da je automatski loša.
Kad već pomenu konzole, PS5 sam uzeo jer mi s godinama, sve više odgovara konzola za moje igračke potrebe, meni ekskluzive nisu od presudnog značaja, a igre kupujem uglavnom na popustu. A s obzirom da shareujem account sa drugarom, ni ovo nisam, tehnički, platio full price. :)

Sve gejmere celokupno na gomilu koji podrze ovakve poluproizvode kupovinom...
Igra je ocito bila dizajnirana kao mp co-op p2w (kao i Avendzeri) i u zadnji cas promenjena da se ne bi osulo drvlje i kamenje... Nema tu nikakvog "duhovnog" nastavka Betmen fransize osim zelje da se na ime stare slave ubere lova. Takve poduhvate i treba kaznjavati kritikom i tamo gde najvise boli i jezikom koji korporacije najbolje razumeju - losom prodajom i malim profitom.

Zato neki drugi naslovi u koje je zaista ulozen trud i zelja da se ispostuju gejmeri i fanovi, poput Marvel's Guardians of the Galaxy, zavrse ispod radara i bez finansiranja nastavka jer nisu profitabilni - u stvari jesu ali ne donose planinu vec samo brdo love...

Ako cemo tako, realno ne treba uopste podrzavati WB igre. Bio je debakl i sa Batman igrama da su jednu od njih povukli sa Steama radi losih performansi. Uopste ih nije bilo briga. Kada je izlazio Middle-earth: Shadow of Mordor, recenzije su mogl iraditi samo placeni recenzenti koji nisu smjeli kritikovati igru. Meni ovo izgleda kao tipicna WB igra. Nista vise.

Svi kukaju na ovu igru, jel igra neko od vas?

Jok, ovde su uglavnom gejmeri voajeri, preferiramo da gledamo i komentarisemo... Ima takodje i onih sa posebnim fetisom sto odmah vole da mere ko ima veci fps na launch-u... :)

Neverovatno koliko su u igri sirove kontrole. Jeste da nisam do sada nesto puno igrao ali ovo sto sam igrao neverovatno koliko moram da se borim oko kretanja i skakanja i bilo cega.

Deluje da je sad u OK stanju, mozda je i instaliram.
Ima na turskom Epicu za nekih 10e.

Nazad
Vrh Dno