Šta je novo?

Google+

^ E upravo to! Ne mogu da verujem kakvi smo mi to "beta testeri" kad nemam sa kim da ga testiram. Ne mogu da pozovem svoje prijatelje, i jednostavno tamo nemam šta da radim/tražim... Baš glupo, ***...!

Ja se ne snalazim uopste 😀 Mozda zato sto sam nisam koristio fejsbuk..

samo da ne prodju kao myspace... 😀

Evo da se pridružim zahtevima, ako još uvek funkcioniše neka bavi pozivnicu na daxyco na gugletovom mejlu.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Ja nikome ne mogu da pošaljem invite. Jednostavno, kaže da je onemogućeno.

Ttalking desire.

Invite se šalje tako što napišeš nešto na streamu i onda ispod dodaš mail adrese ljudi kojima hoćeš da pošalješ pozivnicu.

Da li se neko ubacio preko pozivnice u zadnjih recimo 6 sati ?

Invite se šalje tako što napišeš nešto na streamu i onda ispod dodaš mail adrese ljudi kojima hoćeš da pošalješ pozivnicu.

Pa ja ne znam kako vi uspevate, ali evo i juče i danas na tu foru šaljem ljudima (prijateljima) i ništa! N I Š T A! ! !
Čak sam (upravo) poslao sestri neki komentar i uopšte joj ne stiže na mejl, a bojim se da je to slučaj i sa ostalim mojim prijateljima... :S

Jako lepo radi i na Linuxu, audio i video chat takođe, posle instalacije odgovarajućeg plugina.

G+ prooo

Verovatno ne rade invitations vise, popunili su odredjeni quote, koliko sam procitao negde, bas se veliki broj ljudio prijavio za google+ i morali su da disable-uju invitations do daljnjeg. Bar 30+ ljudi su dosli na google+ od mene juce.

^PA stvarno ne verujem... Ja sam juče pokušavao ceo dan da inavjtujem i ništa... baš su slepci...

Ja sam dobio dve pozivnice i ne mogu da udjem nikako. Kapaciteti su izgleda popunjeni i pitanje je da li ce prosirivati u ovoj beta fazi.
Da li ima nekih informacija kad ce google+ zvanicno "izaci"? Sve mi se cini da cu preci na google+ i zaboraviti na fb.

Hangout je extra, mislim da ce vrlo biti zbogom Skype...

To sam i ja primetio.. def su objedinili dosta toga u jedan servis.. Podrsku za platofme ne mogu ni da komentarisem jer i nemam osim laptopa nista, ali ako je veza sa android-om odlicna sta vise pozeleti???

jeste odlicna....
jos video/audio chat na androidu, i to je sve sto treba coveku 😉

za sad google+ ozbiljno deluje, meni je stvarno super, samo da moze da se vise slika odjednom obelezi kad se uploaduje sa kompa, bilo bi odlicno..eto,JEDINA zamerka za sad

^Radi i upravo ga koristim sa kontaktom sa gmaila... uopšte mi nije u "krugu"... Dakle... ta osoba ni nema Google+...

Poslednja izmena:
Pa postoji mogucnost da cetujes direktno iz gmail-a. Ne treba ti google+ za to. To se zove gtalk, ako sam u pravu...

ja dobio invite :d i rade mi novi... ne znam na koju foru, bas sam se iznenadio :d doduse poslala mi je drugarica koja ima sve zive sn i non stop je na nekoj od njih... mozda se to gleda...

7.5 mega im je aplikacija u memoriji telefona 🙁 Zasto to rade, mislim da nijedna Google aplikacija nema SD opciju.

@akki: izivni, kada si dobio invite? Tj. znaš li kada ti ga je neko uputio, a kada si mogao da se joinuješ?
Meni def. nešto ne funkcioniše sa tim pozivnicama... 🙁

show details 3:01 AM (17 hours ago) i to tako sto me je spomenula u strimu... dobijes mail ta i ta osoba deli sa vama na Google+... a mogao sam da se pridruzim odmah, tacnije ujutru kada sam slucajno video jer sam mail u pola noci discardovao ( prokleti push u pola noci :d )...

Ne rade klasične pozivnice (invite) nego treba neko ko je već član da šeruje nešto sa ne-članovima, nakon čega se preko maila koji stigne ne-članovima vrši registracija. Već je Kutija pisao...

ne, napises strim i imas ispod dodaj krugove ili osobe sa kojima cete deliti... i tu kucas mail ili ime ako ti je u kontaktima...

Ma naravno da sam već član. Dva dana (juče i danas ceo dan) pokušavam i šaljem ljudima i ništa... Pffff.. Nije mi jasno kako da testiram, kad nemam sa kim 🙁 Sa sebi da pišem stremove... Do j.ja

Nazad
Vrh Dno