Šta je novo?

Google u Srbiji

petarnik1512

Poznat
Učlanjen(a)
19.02.2023
Poena
35
Moja oprema  
Pametni uređaji
Galaxy Watch 4
Google Nest Hub
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Kablovski internet
Da li ukoliko Pixel uređaji dođu u Srbiju to donosi i pametne uređaje kao Nest Hub Mini i ostale?

Ja koliko znam Computerland već drži u ponudi određene uređaja iz Nest linije (Hub, Hub Mini, Audio, WiFi...)

Ja koliko znam Computerland već drži u ponudi određene uređaja iz Nest linije (Hub, Hub Mini, Audio, WiFi...)
Znam, ja sam od njih i kupio moje Nest uređaje. Moje pitanje je konkretnije da li to znači da će nam biti omogućene opcije kao sleep sensing i gestures.

Ne verujem, pošto bi Pixeli potencijalno išli preko posrednika (Vodafone), tako da teško da će Google u bliskoj budućnosti raditi na softverskim opcijama, pošto i na nekim većim tržištima gde je Pixel dostupan direktno preko Google-a, još nisu implementirali sve softverske opcije.

Da pitam ovde, vi koji imate Nest Mini 2nd Gen... Kako ste zadovoljni reprodukcijom zvuka?
Je l' dovoljan da pokrije iole solidno omanju sobu?

Nest mini je mali zvučnik, verovatno manji nego što je očekivati
Ali zvuk je bolji nego što bi očekivati od tako malog zvučnika

Da, tako i čitam recenzije, uglavnom pohvale na račun odnosa veličine i outputa... Hvala.

Imao sam i amazon echo pete generacije (ovaj poslednji poboljsani) ali sam bio razocaran njegovim zvukom u odnosu na nest mini.

Ja nesto merkam i nest audio, on verujem ima dosta bolji zvuk.

Taman listam teme da vidim ima li utisaka o Amazon dotu. 😁

Ja sam imao, tj. imam Mi Smart Speaker, ali je pao sa stola i nešto se pokvarilo očigledno... On je onako zvukom prilično jak, 63.5mm zvučnik, ali mu je mana prilično siromašan bas, gotovo nepostojeći i praktično samo spreda je efektan.
Ovaj novi Mi Smart Speaker IR control ima izgleda degradiran zvuk, manji zvučnik, manje glasan, manje sve, verovatno da bi održali cenu istu pošto su dodali sat i IR kontrolu.

Za Nest Mini čitam uglavnom samo pozitivna iskustva, naročito vidim da se naglašava da je odrađen fin tjuning, da isporučuje jasne tonove i sasvim pristojan bas za svoju veličinu. Posebno vidim da je naglašeno da za maksimalni efekat kažu da ga je najbolje okačiti na zid.

A Amazon Echo Dot vidim isto da je hvaljen generalno. Mada ako kažeš da je zvuk slabiji...

Amazon echo 5g, je tako lep zvucnik s atoliko razocaravajucim zvukom da mi je bukvalno bilo zao sto znam kakav zvuk ima nest mini,

Echo zvuci kao los tranzistor pored nest minija,a veci je od njega, masivniji i deluje kvalitetno narocito ona led svetla ga krase....ali mi ga u opste nije zao sto sam ga se resio.

Sto se xioamija tice danas sam u nekoj kineskoj radnji video neki veci xiaomi smart speaker bele boje, i nateram kineskinju da mi ga pusti da ga cujem...
Odusevio sam se kako svira, i bio sma ubedjen da je to xioami smart speker koji sma hteo ja da kupim...
ali onda guglam i vidim da to nije ni jedan od onih sto se prodavao kod nas vec neka kineska verzija koja je dosta veca od EU verzija, tko da sam se opet oladio od xiaomija.

Nadjoh ga, ovakav slican samo je ovaj bio beli...znaci ovo je PRO verzija, nije obican, i definitivno je samo kineska verzija.

H332a994608e34f918c1a66acdba2c96eH.jpg

Prvi put vidim ovo. Šteta što nema kod nas. 😁

A sad se prisetih da nema potrebe ni da razmatram Dot, jer logično nema Chromecast, koji često koristim.

Jedino mi čudno da Google nije ažurniji sa novijim verzijama smart zvučnika, ovaj Nest Mini tek 2. generacija iz 2019.

Nazad
Vrh Dno