Šta je novo?

Google talk preko dial-upa

b4b

Slavan
Učlanjen(a)
26.01.2005
Poena
319
Jeste li probali da koristite google talk preko dial up-a?

Naravno. Zasto?

Pa zato sto hocu da ga probam :)
dogovorio sam se sa drugom u nemackoj u odredjeno vreme, pa ne bih da me zezne dial up...

Nema frke b4b radi savrseno.

ja imam problema sa tim programom instalacija prodje ok ali kada treba da se uloguje jednostavno se zakuca

Meni google talk radi savrseno preko dial upa. Razgovori Srbija-Amerika za dz (zbogom Telekome !!). Kvalitet zvuka je odlican. Jedino ne mogu nista drugo da radim na netu dok pricam. Ipak je 56K prespor. Cim pocnem da surfujem, dolazi do prekida zvuka.

Cekaj, jel postoji gap kada ti kazes i kada on cuje? I koliki je u odnosu na telefon?

b4b je napisao(la):
Cekaj, jel postoji gap kada ti kazes i kada on cuje? I koliki je u odnosu na telefon?

gap postoji, negde oko 2-3 sec. Cini mi se da je malo veci nego kad pricas linijom mobilni-mobilni (i tada postoji gap)

Meni se cini da cak bolje radi Google Talk na 56k modemu od Skype-a, manji je gap. Mada nisam ga nesto puno koristio, isprobao par puta.

Radi odlicno, slobodno ga koristi.

BlackNeo je napisao(la):
Meni se cini da cak bolje radi Google Talk na 56k modemu od Skype-a, manji je gap. Mada nisam ga nesto puno koristio, isprobao par puta.

i kod mene radi bolje nego skype.

Haha, pa ovo je genijalno! Zbogom telekome...

Jovicic je napisao(la):
ja imam problema sa tim programom instalacija prodje ok ali kada treba da se uloguje jednostavno se zakuca
Isto se i meni desavalo svaki put, ali sam skinuo novu verziju (1.0.0.78) i ona to ne radi.

Ja ne znam kao da ga aktiviram :wall: :wall: :wall:skinuo sam ga sa neta,i sta sad? trazi mi password i username gmail,a kad sam probao da kreiram daje mi opciju da mi posalje podatke na mob :S:,ali tamo ima opcija samo zemlje kao Turska,USA,itd "STA DA RADIM"

Da bi ga koristio potreban ti je nalog na Gmail-u, posalji mi na PM tvoj e-mail pa cu ti poslati pozivnicu da otvoris nalog.

Vrh Dno