Šta je novo?

Google tablet - Nexus 7

Probaj i Perfect Viewer, meni je on isto ok, sad cu da probam ovaj sto si naveo.

Comic reader mobi je mnogo bolji, em ima mnogo lepše animacije, em ima jednu opciju koju nijedna druga slična aplikacija nema-kada dodirneš tekst u stripu aplikacija prepozna veličinu "oblačića" i zumira ga, da lakše pročitaš. Nexus ima prilično velik ekran i ja imam dobar vid, pa ova opcija i nije toliko neophodna, ali kada se čita na telefonu ona je itekako korisna ;)

Je li neko uzeo neku torbicu? Jedino sto sam ja nasao je ona oficijalna u PCP, a em sto mi se ne svidja em sto kosta 2.500. Da li je moguce da je nema nista drugo, neki pouch ili tako nesto.

Pre par dana je bila cena u PCPu za oficijelnu futrolu 2000, ili oko 1800 za online porucivanje. A sada je vec 500 din skuplje. Cim su videli da je i za to interesovanje veliko. Ovce su tu za sisanje... Ima li ta oficijelna negde drugo kod nas da se uzme?

Ja instalirao Tapatalk HD, mnogo je bolji za tablete nego "običan" Tapatalk. Trenutno je u verziji 0.2, ali nisam primetio nijedan bag do sada

Je li neko uzeo neku torbicu? Jedino sto sam ja nasao je ona oficijalna u PCP, a em sto mi se ne svidja em sto kosta 2.500. Da li je moguce da je nema nista drugo, neki pouch ili tako nesto.

Jedina normalna futrola na koju sam naišao je ova
http://www.tehnoms.rs/torbe-futrole-za-laptopove/aha-jumble-7-futrola-10537.html#
Sistem je kao kod one za Prestigio, nema cibzar, čičak, ništa pa treba pripaziti. Ali unutra je mekana i sasvim dobro čuva ekran. Koristim je već drugu nedelju. I košta ispod 1000 din :)

Prilozi

• PER.567330.jpg
    PER.567330.jpg
    30.5 KB · Pregleda: 182
Poslednja izmena:
Naruci sta ti se svidja sa Deal Extreme-a, ne naplacuju postarinu.
http://dx.com/s/nexus+7+tablet

Slažem se ovo mi je nekako najbezbolnije rešenje, usput uzmem i screen protector i sve zajedno izadje oko 1k -1,5k.

Da li je neko od vas primetio da mu baterija slabi? Meni kao da je oslabila na neki 7sati screen on, a mislim da mi je u pocetku bilo oko 10h... Wi-Fi je stalno uključen.

Punjac od N7 je deklarisan na 2A, da li mogu da ga iskoristim i za Desire HD iako je njegov originalni 1A? Jel ce mu smetati duplo vise ampera? posto je isti ulaz...ne znam da li da probam?

Slažem se ovo mi je nekako najbezbolnije rešenje, usput uzmem i screen protector i sve zajedno izadje oko 1k -1,5k.

Da li je neko od vas primetio da mu baterija slabi? Meni kao da je oslabila na neki 7sati screen on, a mislim da mi je u pocetku bilo oko 10h... Wi-Fi je stalno uključen.

Verovatno si u međuvremenu instalirao gomilu aplikacija koje ti arče resurse i brže troše bateriju.

Nema šanse da ti baterija oslabi 3h za nekoliko ciklusa. Meni traje identično k'o i prošle nedelje :)

Verovatno si u međuvremenu instalirao gomilu aplikacija koje ti arče resurse i brže troše bateriju.

Nema šanse da ti baterija oslabi 3h za nekoliko ciklusa. Meni traje identično k'o i prošle nedelje :)

Naravno da jesam, ali stvarno gledam da nemam previše aplikacija ali dzabe, svaki dan nešto novo instaliram:-D . Inače kao da je posle upadeta tako počelo mada ni to nema smisla :-D

Da li je neko uzeo ovu:
http://www.tehnomanija.rs/torbe-i-f...ok-reader-i-tablet-od-7-8-quot-e-es8-bbw.html
Video sam u tehnomaniji, vrlo kvalitetno odradjena, ali nesto nisam siguran da ce da pase iako pise da je za 7-8 incha, izgleda mi mala, nisam imao tablet da proverim.
Ima u BigBangu u Ušću par univerzalnih za 7" tablete, koštaju od 1700 do 2000, ja uzeo za 1800 neku od skaja, kao sendvič sve stranice povezane lastihom i sa jedne strane se ubacuje tablet.

Punjac od N7 je deklarisan na 2A, da li mogu da ga iskoristim i za Desire HD iako je njegov originalni 1A? Jel ce mu smetati duplo vise ampera? posto je isti ulaz...ne znam da li da probam?

Naravno da mozes da koristis punjac od N7 za punjenje telefona,struju povlaci telefon a ne punjac.Takodje mozes koristiti punjac od telefona za N7 samo sto ce se u ovom slucaju tablet puniti duplo duze jer punjac od telefona ne moze da isporuci struju vecu od 1A.Naravno ni telefon nece se puniti duplo brze jer telefon nece povuci struju vecu od 1A.

Naravno da mozes da koristis punjac od N7 za punjenje telefona,struju povlaci telefon a ne punjac.Takodje mozes koristiti punjac od telefona za N7 samo sto ce se u ovom slucaju tablet puniti duplo duze jer punjac od telefona ne moze da isporuci struju vecu od 1A.Naravno ni telefon nece se puniti duplo brze jer telefon nece povuci struju vecu od 1A.

Ovo nije istina i provereno je vise puta. Telefon ce se osetno brze napuniti ali i baterija brze zagrejati.Ako ne verujes stavi neki punjac od 5A pa ces da vidis sta ce da bude :)

Ti to pricas zato sto si strucan da to objasnis ili si majstor za pipanje pa ocenis koliko je topla baterija?

Ovo nije istina i provereno je vise puta. Telefon ce se osetno brze napuniti ali i baterija brze zagrejati.Ako ne verujes stavi neki punjac od 5A pa ces da vidis sta ce da bude :)

to nema veze sa zivotom, a posebno ne sa elektrotehnikom.

baterija ce se puniti onoliko brzo koliko je telefon dizajniran da se puni. Jedino ako je snaga punjaca manja od snage kojom je telefon dizajniran da se puni, brzina punjenja ce se smanjiti. Telefoni imaju logiku koja treba da ustanovi da li je nakacen na low current izvor (usb) ili high i stoga ima dva moda punjenja.

Ma jesu baš ste oštećeni u pm. Kao da ćeš da zauzmeš 13.5 giga. Šta vi to instalirate da mi je znati osim ako ne gledate filmove koji mogu na otg bez problema?

Ma jesu baš ste oštećeni u pm. Kao da ćeš da zauzmeš 13.5 giga. Šta vi to instalirate da mi je znati osim ako ne gledate filmove koji mogu na otg bez problema?

Odakle ti znas sta neko instalira i sta koristi?
Nekome je malo i 32GB...
Nekoliko igrica od po 1GB, 2 HD filma, 4-5 flac albuma i ode 13GB... da ne racunam druge potrebne aplikacije.

I manje je bitno da li je nekome dovoljno 8, 16 ili 32GB ja ne pricam o tome vec o ovom lukavom potezu Asusa i Google-a.

Poslednja izmena:
Helou.
Da li ima smisla uzeti ovaj tablet ako se već ima neki "high-end" telefon? Imam galaxy s3, ima praktično istu rezoluciju i sve ostalo, plus još je i telefon. 7" je veći, ali rezolucija ista, samo uveličano.
A ne nameravam da nosim tablet nigde, samo za po kući. Da uzmem neki 10" onda sa 1920x1080? To mi logičnije. A teško se odupreti kupovini kada je ovako jeftin.
Dajte neki razlog i opravdanje da kupim :)

Nazad
Vrh Dno