Šta je novo?

Google Search redirect loop u 2 razlicita browsera

Solesoslav

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
20.05.2008
Poena
555
Ove veceri mi se javio redirect loop kada probam da trazim nesto preko gugla u Operi i u Chrome-u(a Chrome je sveze instaliran nakon sto sam primetio probleme sa Operom). Stavise u 2-3 navrata Google mi je trazio da ukucam captcha. Sta se ovde dogadja, da nemam neki virus, ili mozda neki drugi uredjaj koji se prikacio na mrezu ima(danas sam kupio polovan android telefon)?

Redirect virus...

Do njih je nešto i mene je par puta pretraga poslala negde u .... neku redirekciju ...

I jos mi sa vremena na vreme izbacuje da skidam fajlove nepoznatog tipa sa imenom search. Jel i to radi taj virus?

I jos mi sa vremena na vreme izbacuje da skidam fajlove nepoznatog tipa sa imenom search. Jel i to radi taj virus?

Naravno. A sad nabavi AV, skeniraj to i pocisti.
Malwarebytes npr. (pazi samo sta brises, da ne bude neki sistemski fajl).

Ma imam Kaspersky Pure 3.0(to je valjda najnoviji), evo seknira, ali za sad nista ne nalazi.

Znaci ovo je krenulo da me smara sad google play store stranice mi traze da dodam security exeption. Dajte da resimo ovo.

Poslednja izmena:
Proveri datum i vreme u windowsu.

Proveri datum i vreme u windowsu.

Znam i za to. Nije do toga. Kaspersky nije nista pronasao, ali Malwarebytes izgleda jeste. Obrisao sam te stvari pa cemo sad da vidimo kako se ponasa.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno