Šta je novo?

Google prso!

ABET

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
26.03.2007
Poena
720
Ali stvarno :)

Gledam slike kola poslednjih pola sata kad pre minut vidim nešto ne štima. Mangupi promenili image browser da liči na onaj Bingov. Znači prvo su ubacili one kategorije sa strane a sada ovo. Od danas nisam više poštovalac Google-ta, hebeš firmu koja kopira od Microsofta :vomit:

Sta je to "ovo" sto su novo ubacili?

Pronađite razlike :)

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Sada mi je Bing image search daleko privlačniji i generalno je pregledniji.

Poslednja izmena:
Google, Yahoo, Bing... za paradajz meni svejedno :)

Ne misliš da je malo glupo da Google koji je dominantan kada je web search u pitanju ima potrebu da kopira od konkurencije koja je igrom slučaja upravo Microsoft, kompanija koja jedino što zna jeste da prekopira nečiji proizvod (Microsoft mu u IT svetu dođe ono što je Tapi bio među slikarima: popularan, svi znaju ko je a u pitanju je bio običan falsifikator).

Zar se ovo nije desilo pre par nedelja ;) ?

Sada mi je Bing image search daleko privlačniji i generalno je pregledniji.

Pa...izgledaju isto :D

Mene su iznervirali kada su ubacili/iskopirali kategorije sa leve strane od Bing-a. Navikao sam se na stari Google i ono mi je u pocetku poprilicno smetalo ...

Nego, kod mene je search i dalje isti - pricam o Google images.

Ne misliš da je malo glupo da Google koji je dominantan kada je web search u pitanju ima potrebu da kopira od konkurencije koja je igrom slučaja upravo Microsoft, kompanija koja jedino što zna jeste da prekopira nečiji proizvod (Microsoft mu u IT svetu dođe ono što je Tapi bio među slikarima: popularan, svi znaju ko je a u pitanju je bio običan falsifikator).

zato i jeste cudno sto to radi

Ja ne vidim nista razlicito u odnosu na prethodnu promenu, kada su pokusali nesto sa onim slikama i ispomerali opcije...

@G@W
A na primeru se i vidi koliko je Bing precizniji. Dao ti je sve elemente za jednu dobru sopsku, pa jos i ruku da to promesas :d .

Poslednja izmena:

Ne vidim ovo kao neku inovaciju pa da je Google imao sta da ukrade...

Sta je tacno ukradeno? Raspored slika izgleda isto vec godinama, jedino su malo preuredili meni sa leve strane, a tu kao da ima sta da se ukrade, imas par opcija da izlistas i to je to

hahah brate koja glupost. btw microsoftu slabo nesto ide pretraga. od 30 slika ima 10 paradajza

Ovo filitriranje stoji tu poodavno. I na "običnom" i na image searchu. A nije mi jasno što vi svi mislite da Google kopira :) Ako pogledamo Bing naslovnu stranu, gornja horizontalna linija - poznato odnekle? Minimalna naslovna strana sa centriranim serach boxom? :) Što se mene tiče to se zove kopiranje a ne ovo :)

Zanimljivo - na poslu mi Google izgleda kao Bing ;) dok je kući i dalje "onaj stari". Uf, ne sviđa mi se Bing-like izgled...

Meni je old school look....

Po ove dve slike se vidi da je google ugazio bing.
Google ce prilagoditi svoje rezultate onome ko ga koristi. Pokusajte tri-cetiri dana da guglate jednu stvar, pa narednih mesec dana uzivajte u google ads o bas toj stvari. ;)
Google je cudo, ma sta ko rekao. ;)
:d
I ima bolji srč od bilo koga drugog.

hahahha e jeste! o boze kad sam kupovao iphone ceo web mi je bio o iphoneu :p :p

Pa u svakom slučaju bing je imao bolje organizovanu pretragu slika u smislu da nisi morao da klikćeš na next kada hoćeš da pređeš na sledeću stranu već su se svi rezultati dinamički dodavali kako korisnik skroluje mišem na dole. Meni i dalje izgleda isto tako da ne znam kako to izgleda u praksi ali ako imalo liči na Bing image search onda je to korak napred.

uf meni je *****an. probajte ga :) animiran je

I ovo sa strane ne moze nikako da se iskljuci ?

au brate! vi ko da po ceo dan sedite ispred gugla, i trazite paradajz! neverovatno, shta vama smeta ...

E evo prvi put da se slozim sa Igoritzom oko necega :)

nije da teram inat ali
google je sajt koji najvise koristim ...
Mnogo vise su drame napravili kad je totalno nekoristan sajt kao sto je face napravio izmene sto ne bi za najkorisniji sajt na internetu

Poslednja izmena:
Ja na gugletu često neke stvari više ne mogu ni da nađem. Posebno se iznerviram kad mi ponudi one fake sajtove za šatro download tačno toga što si napisao.
A i generalno, često u prvim rezultatima ima sajtova koji su čisti spam.

...Posebno se iznerviram kad mi ponudi one fake sajtove za šatro download tačno toga što si napisao.
A i generalno, često u prvim rezultatima ima sajtova koji su čisti spam.

E, i ovo je tacno i ume da nervira... Mada, malo naprednijom pretragom mozes doci do svega i svacega. Pogledas npr. ime sajta (domen) i kucas u gugl "-domen" onda nece vracati u rezultatima pretrage nista sa doticnog sajta.. Samo jedan od nacina..

au brate! vi ko da po ceo dan sedite ispred gugla, i trazite paradajz! neverovatno, shta vama smeta ...
Kako ne bi smetalo, kad je nepraktično? Npr. sad ne vidim odmah koje su dimenzije slike, nego moram da je hoverujem, sačekam da iskoči onaj kao popup, pa da tu vidim dimenzije... Pošto puno koristim Google Images, meni to baš smeta, i nadam se da će uskoro vratiti na old-skool način!

ako ti treba quick-fix koristi operu. kod mene nema promene

Vrh Dno