Šta je novo?

Google Pixel(i) 2016 - off tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zanima me kako prodaja ide u americi, jel citao neko na netu ?

Sent from my Pixel using Tapatalk
Negde sam pročitao da su ubili za black friday i da se očekuje odlična dalja prodaja.Ali,evo sad su se pojavili problemi sa zamrzavanjem telefona na nekoliko minuta....

Pa pokidali su kada su ih maltene za dž nudili preko verizona :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ono što sam ja čitao da su više prodali sim free nego preko verizona, e sada koliko je to tačno...

Poslednja izmena:
Videh slučajno cene u jednoj prodavnici... Kad se nisam slogirao [emoji33][emoji15]

Dva iPhone-a kod VIP-a mogu uzeti za te pare.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hahaha al umrla tema tek sad vidim da niko 10 dana nije ostavio komentar ☺

Nista bolje cene nisu ni u de kod operatera :)
Šou živi sa cenom :)

Huawei Mate 9

Imali su Nexus publiku, sada će većinom da ostanu i bez nje jer dok ovo postane dostupno svi će gledati sledeće generacije. Nadam se da će kineska najezda sve da ih opameti. Samsung već ima problema u Indiji.

Ima li nekih podataka o prodaji kako im ide?

Očigledno da nisu išli na Nexus nego na iPhone publiku. Vidjećemo koliko uspješno.

Ista je to bagra ,samo sto su do sada prolazili na pricu mi smo sw kompanija hw nas ne zanima bla bla.. Ali kada su videli da mogu da izmuzu cist kesh preko naduvanih cena odmah su povileneli.
Ocekujem mali pixel 2 sa pocetnom cenom od 850e.

To je to, smartfoni su postali bukvalno skupe igracke i nekakvi ''statusni simboli'', bukvalno ima samo da im budze jbne selfi kamere i da ugradjuju egde displeje, sljasteca kucista i prodavace se i za 1000e uskoro :)

Samo je pitanje vremena kada ce i vecina poznatijih ''kineza'' poludeti sa cenama.

Zato lepo uzmes neku stariju generaciju za mnogo manje pare i vozis. :)

Sent from my SM-N920C

Šteta što je na ovom Mi Mix-u kamera loša, inače brutalan telefon. Vrlo rado bih ga posedovao.
Inače dobro je da umesto kejsa nisu ponudili one kineske kese za korišćenje telefona pod vodom. :D Smešna priča šta sve pokušavaju zarad profita.

Ne iznenajduje me pocetna cijena, iznenadjuje me to sto cijena tesko i sporo pada, a to do sada nije bilo i ne mirise na dobro. :) Statusni simbol mi je SW tj. ono sto se ne vidi. :p *** najmocniji HW ako je SW los i nije up to date.

Ali dok je zajednice dobre, zasto ne kupovati telefone (nexuse/pixele) stare 1-2 godine. Kineze bih vala zaobisao da mi stave HW zadnje generacije svaku komponentu, sem ako nije cijenom povoljan. Nesto ne vidim da su kinezi povoljniji toliko u odnosu na ove popularnije modele.

Kako nisu kinezi povoljniji? Pa pogledaj Xiaomi Mi5/mi5s ili 1+3t. Mi5 je dosta povoljniji od S7 a ništa lošiji. Čak su i dnevne slike malo bolje od S7. A i autonomija je bolja za 20ak posto.

Sta povoljniji, uglave HW koji je najjeftiniji u kuciste i to prodaju za par stotina eura. A SW daleko od tog nivoa tj. nije isto iskustvo u radu ma ovim popularnijim telefonima i kinezima.
Kinezi da imaju jaku sw podrsku prvi bi ih kupio.
Koliko ti OnePlus, Xiaomi i sta ti znam ulazu u SW, a koliko Samsung, Sony, hTC, Google da ne pricam. I da neko kaze da rade isto, sumnjam.

Kod Google je ta cijena, ali imas top HW+SW, za zaolruzen smartphone mora tako i biti.

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

Sd820, Adreno 530 ti je najslabiji hardver? Isti ide u S7, ali isti. Čak je i kamera ista. Jedino ekran je ips, a ne amoled. Ne znam koliko Samsung ulaže, ali znam da im je sw i dan danas krš. Znači od prvog Galaxy S modela do poslednjeg nisu upeglali TW kako treba. Nije ni čudo što ulažu ogromne pare. A Xiaomi npr pušta 1 update mesečno, dok Samsung pusti 2 godišnje (daj Bože). Za developer rom update jednom nedeljno. Plus je MIUI dosta bolji od TW, ima mali milion dodatnih i korisnih funkcija. Moj RN3Pro nije štucnuo na developer romu. Znaš koliko brzo otvara dialer? Onoliko brzo koliko Samsung nikad neće moći. :D Restart za 4 meseca nisam video. Taj isti Xiaomi će za par godina da prestigne Samsung zajedno sa Huawei-em. A taj tvoj Pixel XL ne vredi toliko para. Kakva je to ekskluziva kad ima samo 2 godine podrške? Za tu cenu telefon treba da jede S7 i družinu za doručak, ali su svi tu negde. *** razumem da si se zaleteo pa pretplatio telefon, al ne diži ga u zvezde...

Svašta možeš čitati na ovom forumu... Na kojoj verziji Androida je tvoj rn3pro a na kojoj je s7?

Nisi razumio, ne najjeftiniji hw, nego hw koji je najjeftinjji od svega. Materijali su uvijek bili najjeftiniji.
Sto update jednom mjesecno ako sve radi extra. Rade dobro ovi novi samsunzi. Sta ce biti za par godina ne znamo. I ne trpaj kineze medju vodecim top modelima danasnjice. Znam da u svemu kinezi kubure sa sw i drajverima, ali eto narod gleda hw, i cudi se posle sto ne rade isto.
400-500 eura za 1+ sta ima... :D Da je Pixel skup jeste, a da je bolji onoliko koliko je skuplji od kineza i to jeste.

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

@Running - šta to fali OnePlusu 3(T)?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno