Šta je novo?

Google Pixel(i) 2016 - off tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
[youtube]fOfJcqfL-DQ[/youtube]

Erica ,smaranje 50min.
Kaže da su joj bezeli super :)

Oko 28min priča o amoledu i ono što sam ja pisao u 6p temi.. što je veći displej teže je da se napravi da u svim delovima bude isti ,belo negde vuče na roze a sivo na crno.
Kaže možete da ga zamenite ali ogromne su šanse da ponovo dobijete displej koji nije perfektan :)
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
http://phandroid.com/2016/11/20/htc-mobile-division-rumor/
HTC’s mobile division has been struggling even with the release of the HTC 10 which has been flying under the radar for one of the best phones of 2016. Due to these struggles, there is a new rumor swirling that the company is considering the sale of its mobile division.

Gde ima dima ima i vatre :)
Htc odmah demantovao trač

Slazem se @fkloznica opste je poznato da google najvise voli htc :)

Sent from my HTC One A9 using Tapatalk

dzizs gad no, samo ne htc, mada mozda gugl i napavi nesto od njih

Nema razloga da ne. Ima smisla da Google kupi HTC mobilno odeljenje, uklapa se u novi poslovni plan Google-a.

Ja sam razmisljao da uzmem Pixel ali kad sam video cenu, shvatio sam da cu ga uzeti... za 2 godine :)

Pod Google vođstvom je Motorola procvjetala u smislu dizajna i kvaliteta. To što je prodata Lenovu je posljedica loše kalkulacije cijene i vrijednosti patenata od strane G, hardverski dio je razbio. HTC bi bio integralni dio te ogromne mašine, potpuno druga priča.

Vec je poslata poruka drugarici u TaiPei-u da mi kaze neku pikanteriju vezanu za ovu vest [emoji14]

Sent from my HTC One A9 using Tapatalk

Jel ima bilo kakvih informacija o Pixelu kod naših operatera?

Pod Google vođstvom je Motorola procvjetala u smislu dizajna i kvaliteta. To što je prodata Lenovu je posljedica loše kalkulacije cijene i vrijednosti patenata od strane G, hardverski dio je razbio. HTC bi bio integralni dio te ogromne mašine, potpuno druga priča.

Ma Motorola po pitanju kvaliteta (opsteg) brise pod sa LG-em, za dorucak jede Huaweia, a vjerovatno za veceru hTC sto se tice nexusa. :D Da je Samsung pravio nexus, bio bi ipak krupan zalogaj za rucak! :d

E ***...

Baš me zanima koliko će da padne cena do marta npr.

Ovako je nemoguće.

Ne znam zašto ovo nisu odmah stavili u pixele.
[youtube]WG7xQYtcEzU[/youtube]

@fkloznica bolje ikad nego nikad. Cekam jos da omoguce i skrolovanje u aplikacijama preko onog touchID senzora pozadi (bas me zanima koliko godina ce im za to trebati)!?!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

@fkloznica bolje ikad nego nikad. Cekam jos da omoguce i skrolovanje u aplikacijama preko onog touchID senzora pozadi (bas me zanima koliko godina ce im za to trebati)!?!

Preko one aplikacije to radi na nexusima i drugim tel. sa senzorima. Nije idealno, ali ako nekom treba neka pogleda. Ne treba root i ima ga na gplay.

Ово је послао 6п!

Iskreno beskorisno, drzao aplikaciju dva dana i obrisao, uopste nemam naviku da pipkam senzor pozadi dok koristim telefon

100 ljudi 100 cudi...meni bi kontam bas dobro dosla ta opcija; na dobre stvari se covek lako navikne ;)

Mozda da je senzor napred, ovako mi deluje potpuno neprakticno. Bar meni. Zato sam i obrisao aplikaciju

Isto, kod mene nije ni 2 dana izdržala ...

Meni najvise koristi za gasenje ekrana na senzor.

Ово је послао 6п!

A gde stoji kažiprst kad koristiš telefon? Meni tik ispod senzora

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

To zavisi od ruke ,meni stoji 2cm desno od senzora :)

Ja sam mislio da ću koristiti, ali obrisao app posle par dana.

ok je ako hoćeš da gasiš na senzor da ne akaš dugme mada treba se navići

Ja gasim na double tap, navika još od prošlog telefona :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno