DaniloJ
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 09.03.2024
- Poena
- 15
Pozdrav, zainteresovao sam za Google telefone najvise zbog kamere i softvera. Pixel 8a trenutno oko 400e kod nas, 7 je 360e. Koji od ova dva vredi? Privlaci me 7 godina podrske na Pixel 8a, ali sa druge strane nisam siguran kako ce izdrzati barem 5 godina bez zamene baterije jer cujem da se ljudi zale. Takodje me zanima da li se zagrevaju puno? Dolazim sa Redmi Note 8 Pro gde je prema Antutu procesor neretko dolazio do 80-90 stepeni celzijusa... Redmi Note 8 Pro mi je izdrzao 5 godina sa istom baterijom, dosao do 60% sto i nije lose imajuci u vidu da je imao brzo punjenje za nekih sat vremena. E sad, Google puni duplo sporije i to bi valjda trebalo da poboljsa bateriju da traje duze?
Na sta treba obratiti paznju kod Pixel telefona sa obzirom da ih zvanicno nema kod nas? Koji punjaci valjaju, mozda zvanican Google ili bi i moj Xiaomi radio posao? Sta u slucaju lose baterije, kako je menjati kod nas? Mozda neki drugi proizvodjac sa stock androidom poput Honora i Motorole? Redmi Note 8 Pro mi j
Na sta treba obratiti paznju kod Pixel telefona sa obzirom da ih zvanicno nema kod nas? Koji punjaci valjaju, mozda zvanican Google ili bi i moj Xiaomi radio posao? Sta u slucaju lose baterije, kako je menjati kod nas? Mozda neki drugi proizvodjac sa stock androidom poput Honora i Motorole? Redmi Note 8 Pro mi j