Koristim 8pro više od godinu ipo.
Jedino mogu da ti kažem da porazmisliš o piksel 8icama zbog baterije jer je stariji.
Ukoliko ne igraš ekstra/mega ludilo igrice, telefon je top. Ja na telefonu imam par, ali ih palim ..jednom mesečno (možda).
Fotografije su ekstra, možeš slobodno i sa ajfon i samsung vlasnicima da se 'ćeraš'. Za fotke post processing je odličan, ai odlično odrađuje posao. Magic eraser je loodnica (ako umeš da ga koristiš, naravno .)
Pre neki dan sam slikao prvi put ikada astro-fotografiju. Mogu da kažem da sam prijatno iznenađen kvalitetom slike neba sa telefona.
Apdejtovi regularni, tu uvek pobeđuješ u razmeni stavova čiji je 'noviji'.. ja sam na beti (primarni, jedini telefon koji imam) tako da o tome nikad ni ne polemišem. I telefon radi veoma stabilno. Ponekad nešto štucne na beti ali bezazleno uglavnom.
Što se tiče instaliranja aplikacija van play store, radi normalno.
Merenje temperature radi, nije baš da mu verujem, ali temperaturu na čelu vrlo dobro izmeri (približno kao toplomer - tako je bilo kada sam testirao, iskoristivo je, nije da nije..).
Stavio sam mu i lawnchair, uklonio at a glance.. nisam siguran šta sam dobio, razmišljam da vratim googlov. Tj uklonio sam Google search i postavio Brave search... nekad ne iznervira brave, pa ipak otvorim Google...
Tako da, telefon je vrh.
Da li ga sada kupiti?
Ja ne bih zbog baterije (jedino ako ima fabričku iz 2026, ali sumnjam da tako nešto postoji..)
Štekam se na proleće za 11pro pa ćemo da vidimo kakve budu cene..da li ću da akam 8pro do kraja ili da se apdejtujem..
Ovo ti je neko moje iskustvo.
Ako imaš konkretno pitanje, piši/pitaj