Šta je novo?

Google Pixel 8 / 8 Pro

• Začetnik teme Začetnik teme Deleted member 200002
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Телефон је супер.
Ја га не бих мењао да није твојих слика за Х300про.
Другар ми је је Кини па гледам да заменим 8 про за 300про...

Gde si ga našao za 200e? Ja gledam na KP zadnjih par nedelja i vidjam običan 8 po 300-330e.

Meni je ok i dalje, dve godine star kad je uzet preko operatera. Baterija da je malo jača, zvuk mi je ok, foto odličan, ekran isto ok. Sa maskom i staklom zaštnim ko nov. Ide kasnije tokom godine ženi. Ja uzeo u februaru iPhone 17 Pro. Veličina ekrana na pixelu je mnogo meni bolja i odgovarajuća nego na ajfonu, maleckom. Pixel punim sporo tokom noći na bežičnom punjaču, neki put na 45W žičanom punj. Mislim da mu treba oko sat i po na žičnom. Od 0 do 100%.

Android%2017%20Timeline%2001%20V02%20(2).png

How do I get Android 17 Beta 3?
You can get started with Android 17 Beta 3 (build CP21.260306.017) today by enrolling your Pixel device.
Once enrolled, eligible devices will receive an over-the-air (OTA) update to the latest Beta versions.

Ima li možda nekoga da je instalirao Android 17 Beta 3!? 🙂
Zanima me da li radi 5G na A1 i banking aplikacije (Raiffeisen Moja mBanka i Yettel Bank)!?

Poslednja izmena:
Почео сам да примећујем да ми Вајбер нотификације све теже и теже долазе.
Касне,некад морам да уђем у Вајбер па тек онда стигне.
Све лошије и лошије ради. А1 мрежа.

Ovaj apdejt je velik 3.15GB!!
krenuo down/installing..

Evo, pridružujem se i ja.

Prilozi

• Screenshot_20260328-132135.png
    Screenshot_20260328-132135.png
    155.7 KB · Pregleda: 34
Radi 5G, u naselju stanovanja osakaćena brzina, dok u centru Beograda brži rezultati nego na stazi Hungaroring prošle godine.

Od bagova, primećujem da mi Messenger/Facebook izađu iz aplikacija prilikom učitavanja video sadržaja iz čet grupa, ali sa starim i da aktuelnim verzijama.

Prilozi

• Screenshot_20260329-223026.png
    Screenshot_20260329-223026.png
    110.9 KB · Pregleda: 20
  • Screenshot_20260329-222931.png
    Screenshot_20260329-222931.png
    110.6 KB · Pregleda: 17
Takođe i kod mene.

Isto - lidl je problem odavno.
Kontantirao sam njihovu podršku.
Pohvale za njih - brzo odgovaraju.
Međutim, problem nije rešen.
Predloženo je da se pobriše keš za app, i keš za Chrome, resetuje, i onda uloguje. (ja sam brisao sve moguće, osim što nisam reinstalirao chrome).
Međutim, to ne radi...

Ma lupaju gluposti, kažu da je isto bilo i na A16 beta sve dok nije stigla stabilna verzija u junu..

Pa kontam da na beti lidl app ne radi iz nekog njima neznanog razloga...

Nije problem brta vec verzija androida, i kada izadje A17 stabilna verzija proradice i na A17 beti.

Security update 60,59MB

Da se javim nakon godinu i po dana P8Pro.
Batalio sam da nosim DSLR aparat na neka putovanja ili rođendane, Shizuku ne koristim vec godinu dana bez ikakvih problema da primećujem, ali baterija je odron, imam osecaj da sam uvek izmedju 35% i 5%.
Kad mi treba brzo da se napunim uzmem Xiaomi powerbank, pa onda vrv jos vise oslabim bateriju.

Da se javim nakon godinu i po dana P8Pro.
Batalio sam da nosim DSLR aparat na neka putovanja ili rođendane, Shizuku ne koristim vec godinu dana bez ikakvih problema da primećujem, ali baterija je odron, imam osecaj da sam uvek izmedju 35% i 5%.
Kad mi treba brzo da se napunim uzmem Xiaomi powerbank, pa onda vrv jos vise oslabim bateriju.

Na sta mislis ovo za powerbank?

Gledam sad Pro XL 9 i 10 i razmišljam sa da li da menjam 8 Pro. Realno zbog ultrasonic čitača i selfi kamere ne znam da li bih menjao. Jedino što me vuče je što izgleda da će serija 9 biti poslednja sa kojom ćemo se moći igrati u fullu. Šta mislite?

Postoji i finansijsko pitanje; 9 pro (xl) može već za 500+ eura da nađe, 11 kad se pojavi će dobrano preko 1000 da bude. Nije mi jedino jasan ovaj deo sa igranjem u fullu na 9, ali svejedno i to ispunjava

Jeste. Ali kada je već do sada čekao može da sačeka i do nove godine a tada će novi pixel već verovatno biti oko 900e. Hoću da kažem bolje da polako skuplja pare nego da da 600e za pixel 9 i onda "izgubi" 200e na njemu kada ga proda kasnije itd itd

Ja bih ostao na 8 pro do 11 serije. 🙂
Nisu neke velike razlike između 8,9 i 10 serije. Čak su i veoma male
Razum isto kaže, bolest ne da mira hahaha
Postoji i finansijsko pitanje; 9 pro (xl) može već za 500+ eura da nađe, 11 kad se pojavi će dobrano preko 1000 da bude. Nije mi jedino jasan ovaj deo sa igranjem u fullu na 9, ali svejedno i to ispunjava
Steže obruč Google. Ne pushuju source code na AOSP, sve je više blobova, anti-rollback pojačan, Play Integrity pojačan, Graphene deluje kao da će ih bataliti. Ne sviđa mi se baš. Mislim da i dalje ne postoji Lineage za desetku.
Edit: Da, nije official device.

Ako su gremlini (bolest) krenuli, najjeftinije ćeš proći sa 9 pro (xl). Još ako ispunjava sve to što tražiš (a 10 ne), onda ne znam šta čekaš i dalje 😉😁

Nazad
Vrh Dno