Šta je novo?

Google Pixel 8 / 8 Pro

• Začetnik teme Deleted member 200002
  • Datum pokretanja
Poslednja izmena:
Prošla su ta vremena kad nakon apdejta OS pola aplikacija ne radi. Danas su izmene od verzije do verzije..pa, nisu više ni kozmetičke prirode 😂

Šalu na stranu, ima tu under the hood izmena dosta, ali nije ništa drastično, nisam imao problema sa tim da app banke ne radi 4-5 godina unazad sigurno..

Како се беше дели екран?
Да горе буде флешскор а доле вести неке или телеграм?

Zena ima 8a. Ima problem sa pozivima, ponekad joj zvoni ponekada meni kaze da je nedostupna a njoj momentalno stigne poruka o propustenom pozivu. U trenutku moga ppziva, njoj na telefonu mreza padne na jednu crticu, skoro da nema, o cim ja prekinem poziv, njoj mreza ode na pun signal.
Gledao sam Shizuku, sve je ok podeseno, sada smo bili na moru, tu uopste nije mogla ni da zove ni da dobija pozive. Tacnije, od tada joj se i desava, pre putovanja i ukljucivanja rominga nikada nije imala probleme.
Moze li biti da kartica zeza?

Meni se tako jednom utripovao telefon, sve je bilo podešeno, padao je prilikom poziva sa LTE na 2G. Običan restart ga je povratio. Da li je do mreže ili telefona bilo ne znam.

Gugle plej sistem update JUN

Evo malih ispravki, JUL

1000011374.png1000011375.png

Poslednja izmena:
Meni samo ovo malecko :)

I meni samo taj mali...

Za ovaj "veliki", idite na Google play system update, mozda treba da se resetuje telefon pa da odradi update (meni tako pise)

EDIT: Ipak samo 90MB

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno