Šta je novo?

Google Pixel 8 / 8 Pro

• Začetnik teme Deleted member 200002
  • Datum pokretanja
Zezaju, tek kad udjem i otkljucam telefon mi se naredjaju sve notifikacije. To je masivan Google Pixel problem i ogromna sramota koja jos uvek nije resena, mnogo me to nervira.

Код мене раде лепо.
Ево сад баш пробао телеграм,ту ми је 4.другара,све стиже одмах.

Kod mene rade notifikacije, samo nekad i sa lock skrina sam moganpročitati, sad od pre mesec, dva obaveštenje da imam poruku, email.
Nema veze ispraviće to u android 17 ici :D, i hvaliće se time da je to naj naj, a tek boje nove i zaobljenije teme, ikonice...

Mozda je bolje na Samsungu gde ima sve po dva puta pa i mozda obavestenja stizu vise puta...

Zezaju, tek kad udjem i otkljucam telefon mi se naredjaju sve notifikacije. To je masivan Google Pixel problem i ogromna sramota koja jos uvek nije resena, mnogo me to nervira.
Iskljuci opciju "prilagodljiva baterija", kod te opcije i piše da može uticati na zakasnela obavestenja. I naravno isključi uštede za bateriju za aplikacije koje ti trebaju i radice sve sigurno

I pored svih podesavanja notifikacije ne postoje na P9 pro

Prilozi

• Screenshot_20250602-191802.png
    Screenshot_20250602-191802.png
    68.5 KB · Pregleda: 47
  • Screenshot_20250602-191706.png
    Screenshot_20250602-191706.png
    133.7 KB · Pregleda: 26
Probaj ovako:

Screenshot_20250602-193354.png

Koliko sam upućen, BOE paneli prave problem kad je u pitanju displej (kod skoro svih serija, ali pretpostavljam u retkim slučajevima). Dok su kod 7a i čini mi se 6a (ne drži me za reč) baterije problem i gugl nudi svakojake kompenzacije kao što je činio i za P4a.
Ipak sam bio u pravu i za 6a (ako nekog uopšte zanima).. i izvinjavam se za off..
Postaju veci bloatveri od kineza. 😀
Kad spomenu bloat. Postoji aplikacija "canta", funkcioniše sa shizuku (poput ims-a), tata za bloatware.. ko ne voli da eksperimentiše sa adb komandama, eto mu rešenja..

Poslednja izmena:
Ažurirano na Android 16.

Inače, ima li neko da je probao screen mirror preko kabla, USB C na HDMI kabl/adapter ili sa nekim dock/hub rešenjem da mu je uspelo, a da nisu zvanični Google? Tipa da ste kupili sa AliExpress-a. Vidim da je to podržano od serije Pixel 8.

Prilozi

• Screenshot_20250612-205221.png
    Screenshot_20250612-205221.png
    111 KB · Pregleda: 22
Da li je primetio neko neke probleme nakon azuriranja na Android 16, ili sve sljaka ok za sada?

Bez problema, sve radi kao i pre ažuriranja.

Shizuku se podrazumeva posle ažuriranja i povezivanja na wifi.

Mislim da je konačno rešen problem sa scrollovanjem na A16. Sad nema više lagovanja uopšte.

Da ne bude da 16 nije doneo ništa sa sobom :)

1000010821.png

I'ma li nekoga da je kupovao duži kabl za punjač od ovog kratkog originalnog, a da provereno puni max brzinom kao i originalni!? :)

Google-Pixel8-Pro.jpg

Znači da je Type-C & Type-C i da je 2-3m

I'ma li nekoga da je kupovao duži kabl za punjač od ovog kratkog originalnog, a da provereno puni max brzinom kao i originalni!? :)

Google-Pixel8-Pro.jpg

Znači da je Type-C & Type-C i da je 2-3m
Ja sam uzeo ovaj:

I just found this on AliExpress:
€18.99 | Anker 240W USB-C to USB-C Cable Bio-based Nylon Braided Data Cable Environmentally For iPhone 15 iPad Pro MacBooks Android

Jako dobra izrada i radi full.

Screenshot-20250617-211220-Ali-Express.jpg

1.8m

Ima i no name kineza za par dolara:

Kod nas deru:

Uglavnom po netu Anker svi kupuju...

Kod:
https://www.amazon.com/gp/aw/d/B0CFZPSPBY

Poslednja izmena:
Pazi, meni je i više nego dovoljna dužina. A stvarno je kvalitetno odrađen i punim na njega čak i laptop preko anker punjača (Gan prime 100w).

Ja imam problem kad ga nakacim na docking station od laptopa, kad je laptop u sleep modu da prikazuje da se puni par sekundi i onda prestane. Stari telefon, sluske i ostalo se puni regularno. Kad radi laptop, puni se bez problema

Proveri power options i bios podesavanja. Docking station bi trebao da puni uvek, nevezano za laptop.

Da nije punjač direktno u laptop uključen, a dock da se napaja iz laptop-a?

Vrh Dno