chessmaster
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 28.01.2014
- Poena
- 195
Zezaju, tek kad udjem i otkljucam telefon mi se naredjaju sve notifikacije. To je masivan Google Pixel problem i ogromna sramota koja jos uvek nije resena, mnogo me to nervira.
Iskljuci opciju "prilagodljiva baterija", kod te opcije i piše da može uticati na zakasnela obavestenja. I naravno isključi uštede za bateriju za aplikacije koje ti trebaju i radice sve sigurnoZezaju, tek kad udjem i otkljucam telefon mi se naredjaju sve notifikacije. To je masivan Google Pixel problem i ogromna sramota koja jos uvek nije resena, mnogo me to nervira.
Ipak sam bio u pravu i za 6a (ako nekog uopšte zanima).. i izvinjavam se za off..Koliko sam upućen, BOE paneli prave problem kad je u pitanju displej (kod skoro svih serija, ali pretpostavljam u retkim slučajevima). Dok su kod 7a i čini mi se 6a (ne drži me za reč) baterije problem i gugl nudi svakojake kompenzacije kao što je činio i za P4a.
Kad spomenu bloat. Postoji aplikacija "canta", funkcioniše sa shizuku (poput ims-a), tata za bloatware.. ko ne voli da eksperimentiše sa adb komandama, eto mu rešenja..Postaju veci bloatveri od kineza. 😀
Posle svakog ažuriranja, mora Shizuku i PixelIMS hak ponovo da se uradiКод мене је морао шизуку опет да се одради.
За сада,све ок..
Ja sam uzeo ovaj:I'ma li nekoga da je kupovao duži kabl za punjač od ovog kratkog originalnog, a da provereno puni max brzinom kao i originalni!?
![]()
Znači da je Type-C & Type-C i da je 2-3m
https://www.amazon.com/gp/aw/d/B0CFZPSPBY
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari