Šta je novo?

Google Pixel 8 / 8 Pro

• Začetnik teme Deleted member 200002
  • Datum pokretanja
Javi kada stigne :) ja sam uzeo preko KP za 3800din :)
Sve u svemu ovo staklo je pravljeno da se koristi sa kejsom kada se stavi, jer je toliko oštro na ćoškovima da bez kejsa ne može da se lepo svajpuje za back funkcionalnost. Videću koliko ću dana izdržati ovako :/

Nije nešto to spigen staklo, ne očekujte previše :)
Lepo se uklapa, ali svaki manji kontakt linija...

title_web_pixel8pro_alignmaster_01.jpg

Poslednja izmena:
Pa znači isto kao gg victus :) od toga ne može biti gore, makar bilo pravljeno celo od plastike ili gume :)

Gg victus je najgore staklo ikada izbačeno na tržište, bukvalno se grebe od obične prašine i malo jačeg vetra.. jezivo šta im je prošlo na tržište i koliki je prevarant ustvari onaj Jerry sa YouTube

Kod mene nije puklo, nego naprslo :)
Ne smeta u radu, ali pod određenim uglovima vide se linije na zaštitnom staklu.

Verzija za devetke je savršena, ali mislim da je skroz drugačiji tip, i sama oznaka je drugačija.

Pa znači isto kao gg victus :) od toga ne može biti gore, makar bilo pravljeno celo od plastike ili gume :)

Gg victus je najgore staklo ikada izbačeno na tržište, bukvalno se grebe od obične prašine i malo jačeg vetra.. jezivo šta im je prošlo na tržište i koliki je prevarant ustvari onaj Jerry sa YouTube
Crap... Razmisljam o telefonu sa GG V2 staklom i zakrivljenim ekranom, nisam znao da je toliko lose...

Ja koji čistim džepove svaki put pre nego što stavim mob u isti i pored toga baš pazim na ekran, bukvalno nikada ne dolazi u dodir sa bilo kakvim objektima sem prstima i vodom kada treba da se opere ekran.
Bukvalno posle 15,20 dana se pojavljuju prve mikro ogrebotine.. GG prevara decenije

Uopste nisam znao da se toliko lose pokazalo.
Zar nije jedno vreme bila i prica sa Dragontrail staklo, cini mi se Japanski brend?
Btw vidim da je par kineza preslo na neko "svoje" (no-name) resenje sa aktuelnim modelima...
Ja bas razmisljam OP12 koji ima GGV2, a ne ceka mi se jos koji mesec za Vivo i Oppo...

1000001846.png
3 dana po Solunu za NG i putovanje nazad. Velikom vecinom na 4g. Nije raspad mreza kao kod nas. Dosta navigacije i kamere. Nesto je popravilo bateriju.

Ljudi, 520€ za nov Google Pixle 8 Pro crni od 128gb. Jel to dobra cena sada ili cekati april?

Uvek možeš da čekaš par meseci, sigurno će biti i niže od toga. Koliko vidim to je najniža cena kod dilera mađara, kod naših u BG je oko 570e.

Zar DTTW/DTSO nemate "fabrički" tj uz stock android?!

Nema, firma koja proizvodi Pixel telefone je izrazito limitirana brojem developera i novcem kojim raspolaze.
Zezate se, nemoguce da nema bazicni makar.
Imam Dt2w/off na Poco F3 od pre 3 godine, uredjaj od 260e...
Radi cak i bez problema otisak prstiju na power dugmetu...

To nije ni dt2w nego tap to wake. :)
Za isključivanje nema, čudno da nisu ostavili makar opciju da se napravi shortcut ikonica na home screen za screen off

Sistemski apdejt 93,11MB i gugle plej 8,2MB

Poslednja izmena:
Ja sam stavio double tap, ali pozadi, to imate fabricki, i onda stavite da double-tap pokrene neku screen-lock app i eto resenja, ja to koristim vec mesecima.

Ja imam neki screen lock widget koji je providan, lupis dva puta na njega i zakljucan fon sve ok. Radi perfektno vec preko godinu dana. Bez root-a i slicno. (p7pro)

Da li je uopste isplativo uzeti u ovom trenutku nov p6pro ili su dovoljno ispeglali bugove na p8pro. Radi se o novim telefonima (razlika oko 200e)

Slažem se, taj 6 Pro iako nov stoji negde godinama, baterija je degradirala lepo, oni su stigli do serije 9, znači 3 godine stoji, nema tu šta da se očekuje osim da je za zamenu i kukanja kako je loša baterija.

Nazad
Vrh Dno