Šta je novo?

Google Pixel 8 / 8 Pro

• Začetnik teme Deleted member 200002
  • Datum pokretanja
Da li neko koristi pixel 8 ( ne pro ) ? Ako da, mogao bi da baci neki mini review :)

Ozbiljno se razmišljam da pređem sa pro na manji model :)
Ja sam presao sa pixel 7 pro na 8 obicni. Pixel 7 pro je fluidniji i brzi, ekran jednostavno bolje reaguje na touch i ima neki drugaciji lepsi premaz pod prstima. Ipak posle dan koristenja uređaja ovih dimenzija nemoguce se vratiti na cigletine od 6.7+ inca. Zvuk je odlican, neverovatno dobar zvuk za mali telefon, dosta bolji nego npr na s23 i xiaomi 13 koje sam isto koristio po par meseci. Baterija je skroz dobra na wifi (8-9 h SOT) na podatcima se duplo brze prazni i tu se zna i zagrejati kod intenzivnijeg korištenja. Meni je ovaj telefon idealan sto se tice dimenzije i osecaja u ruci. Ako si navikao na veće telefone pixel 7 pro je bolji izbor. Sve kada se uzme u obzir mislim da je najbolji kompaktni telefon ako ne igras igrice.

Ja ozbiljno razmisljam sa Iphone 13 preci na Pixel 8, mada ce vjerovatno biti prelaz na Pixel 9 kad izadje. Iskljucivo manji model max 6.2" ekran.

Drustvo ko ima ovde pixel 8 pro onako da podeli iskustva opsta o telefonu i spram nekih drugih proizvodjaca?

The supply chain strategy is part of Google's ambitious target of shipping more than 10 million Pixel phones this year, after shipping around 10 million units for the first time in 2023 amid a global economic slowdown, said one person with direct knowledge of the matter.

Bilo u početku prodaje, uz Google Pixel 8 Pro se dobijao Pixel Watch 2, a uz kupovinu Google Pixel 8 Pixel Buds Pro slušalice.

4210880_1.jpg

Poslednja izmena:
Jel moze da mi linkuje neko 8 Pro GCam port koji radi na starijim Pixelima? Ne uspevam nigde da pronadjem. Hvala unapred!

Rek'o Pixel, dosta si crnčio, red je malo i da odspavaš.

It's not a bug, it's a feature.

Desio mi se bug zbog koga sam zakasnio na posao :) naime alarm nije zvonio nego samo vibrirao :) Alarm uopšte nije mogao da se namesti da zvoni bez restarta telefona.. :)
Kakvi amateri...
Kod mene na 7 Pro primećujem sve više bagova, toliko ni MIUI nije imao na mom starom Mi 9T... Snimio sam i par situacija, postaviću screen recording ako stignem...

Ako ništa sa ovim novim updejtom su makar sredili slajdere za zvuk, mnogo lepše izgledaju i više nemaš osećaj da ima još nekoliko nivoa punjenja pošto se skala već napuni.

Deluje da je i malo fluidniji telefon ? Ili je to samo placebo zato što je pao restart :)

I meni se cini

Malo su mi jadni ovi update-i gde ne dobijaju svi uredjaji nove feature-e iako imaju mogucnost za to. Tipa 6 nije dobio circle to search iako ga nista hardverski ne sprecava u odnosu na 7, a u periodu je garantovanih update-a.

Zivo me zanima kroz period od sedam godina sta sve nece da dobije 8, i kako ce ti update-i da izgledaju uopste.

Stiže i na redmi note 10, ali samo 5g verzija😂

Taman ga uzimam ove nedelje, pronašla mi policija ukradenog. 😂

Svi poludeli sa cenama :)

Zato im i padaju cene strmoglavo kroz nekoliko meseci.

Svake godine ista prica, samo entuzijasti kupuju na launchu novu seriju (glavnu brojku).

Inace, radi li taj HDR na instagramu, primecuje li neko? Moze biti veliki plus za content creatore, navodno kazu da 7 i 8 dobijaju Ultra HDR da radi sa instagramom.

Pa nije baš samo entuzijasti, baš zbog poklona dosta ljudi kupi u pretprodaji pixel telefone...
Nije loš sat, ko ne koristi, proda ga i malo smanji cenu telefona.

Slažem se, ako ne koristiš prodaš i onda ti telefon dodje povoljnije.
Ko bi da nosi sat, bas bude poklon

Mene zanima šta bi sa Zoom Enhance funkcijom, najavljeno na prezentaciji telefona, ali od tada više nije pominjano.

Mene zanima šta bi sa Zoom Enhance funkcijom, najavljeno na prezentaciji telefona, ali od tada više nije pominjano.

Mene zanima kako je postalo ljudima prihvatljivo da kupuju telefon koji tek treba da dobije neke funkcije, ako ce da ih dobije uopste.

Ceo 8 promo mi je bio nebulozan jer se svodilo na to da kupis telefon, pa ces tek kroz koji mesec da dobijes neke stvari, ali ne znamo ni tacno kad... a sad vidimo da mozda i neces.

Koliko volim Pixel zbog ubedljivo najbolje kamere, i (i dalje) fluidnog OS-a, toliko me nerviraju maksimalno sa nekim stvarima.

Svake godine ista prica, samo entuzijasti kupuju na launchu novu seriju (glavnu brojku).

Inace, radi li taj HDR na instagramu, primecuje li neko? Moze biti veliki plus za content creatore, navodno kazu da 7 i 8 dobijaju Ultra HDR da radi sa instagramom.
Primetio sam jos pre da podrzava gledanje sadrzaja u HDR, ali nisam probao za postavljanje istog, sto je svakako jako veliki plus za ljude kojima je IG posao.

Vrh Dno