Šta je novo?

Google Pixel 8 / 8 Pro

Šta znam ova minty je malo više ženstvena :)
Porculanac najbolji!

71XEjCc4yLL._AC_SL1500_.jpg
 
Mint stvarno izgleda kul 😁
 
Da li je neko prešao sa 7 Pro na običan Pixel 8 i kakvi su utisci? Pre svega bih zbog dimenzija i lakoće korišćenja prešao na manji Pixel.
 
Da li je neko prešao sa 7 Pro na običan Pixel 8 i kakvi su utisci? Pre svega bih zbog dimenzija i lakoće korišćenja prešao na manji Pixel.
Isto me zanima jer volim manje telefone ali jednostavno su lose uradjene te ivice na spoju ekrana i rama (bar kod pixel 7 i s23) grebu kod prelaza prstom i jednostavno su neudobni za koristenje iako su malih dimenzija. Bilo koji telefon sa zaobljenim ekranom sirine do 73mm (npr Huawei P50 pro) je udobniji u ruci od ovih compact modela.
 

Google gets FDA approval for its thermometer app that lets you check people's temperature.
Until now, Pixel 8 Pro users could only measure the surface temperature of any object, from liquid beverages to plastic containers, wood, metal, or any surface type, with the thermometer app — but not your own. The company was awaiting FDA approval to start using it on well people.
 
Kod mene ne 7 pro nema tih bagova ali sa baterijom se očigledno igraju. Veliko ažuriranje na android 14 je neverovatno unapredilo bateriju, na wifi je islo i do 9 sati SOT. Ova dva zadnja azuriranja su ponovo bateriju unazadila.
 



Evo možete da enable body temperature kod vas.
 
Realnost. Sve je prilagođeno velikim zemljama, a nama uz pomoć štapa i kanapa i ako se snađemo. Ima logike jer tamo se najviše kupuje.
 
Mint dostupan samo sa 128Gb. :confused:
 
Volte postoji u državama u kojima se oficijalno prodaje? Jeste glupo, ali tako je.
 
Ne da je glupo, nego je sramota, isto vazi i za 5G. Zamisli otputujes u neku zemlju u kojoj se pixel ne prodaje zvanicno(znaci u 95% zemalja sveta) i nemas 5G/VoLTE.
Ja ne znam koji je genije smislio takvu glupost
 
Da, odstupanja su bila od 0.1 do 0.3
 
Ali čemu to, osim ako nije priprema za novi nalet korone pred USA izbore :D
Bio sam ubeđen da će dodati neki vid RGB color senzora, pa da stvarno počiste konkurenciju sa kamerom koja više ne bi skoro konstantno ''vukla'' u plavo/hladno.
 
Kako čemu? Pa za naše dobro i kao ne treba ti toplomer (mada mi realno ni on ne treba, jer znam po sebi kad imam povišenu temp), ali kapiram da će "masa" to koristiti. Temp senzor pa 10 mesta prazno onda kamera🤣
 
Kako ste od svih zaključaka došli do toga da se sprema novi virus hahaha?!

Pre će biti da je Google našao još jedan podatak koji može da prodaje, ako je išta tog tipa uopšte.
 
Troluju, opušteno.
 
Dobili smo Circle to Search. Upravo probao na P8.

"If you have gesture navigation enabled, long-press on the nav handle to invoke Circle to Search."

 
Kod mene ništa.. mora li da bude upaljen Google asistent?
 
Nazad
Vrh Dno