Šta je novo?

Google Pixel 8 / 8 Pro

• Začetnik teme Deleted member 200002
  • Datum pokretanja
Može da se briše

Mogao bi Google da ima svoju temu, a ne da bude u ostali proizvođači!
Pogotovo zbog AndroidOS :)

MT.png

Poslednja izmena:
To sam predložio nekoliko puta u poslednjih x godina, ali je objašnjenje bilo da nisu dovoljno popularni/masovno zastupljeni telefoni da bi imali zasebnu temu.

Motorola je bar živa, a i aktivna na našem tržištu, a LG je tu ostao na račun stare popularnosti.

Neka njih, ne smetaju ništa - imaju oni dobar Motorola Edge 40 Pro, nego poenta priče je da Google treba da ima posebnu temu :)

Bila bi malo mršava tema, sa podtemama Pixel 6,7 i 8 🙂 Onih par preostalih su već skoro utihnule

Došao mi je ovaj pixel original kejs u coral boji. Baš je kvalitetan što se tiče materijala i osećaja u ruci, samo je ova coral boja dosta više roze nego crvena/narandžasta :) ali šta je tu je, baš sam zadovoljan sa kejsom.

Hteo sam i ja tu Coral boju, ali sam pretpostavio da će vući na roze, pa sam ipak u zadnjem momentu prebacio na Blue masku.

Svakako je nesvakidašnja boja :)

Došao mi je i pixel stand 2. Nije loša stvar, ventilator u punjaču def vadi situaciju, jer deluje da se ne greje puno baterija kada se stavi brzo bežično punjenje. To jest slično se zagreje kada se puni kablom i brzim punjačem.

Poslednja izmena:
To ugašeni projekti su njima način na koji projekat menageri dobijaju unapređenja. Guraju što više projekata samo da keš teče konstantno.
Sve u svemu previše para imaju.

Kada smo kod pixel 8 pro, napokon sam se navikao i na ekran :) i sada mogu reći da je ovo najbolji mob koji sam imao uz Nexus 6p.

Glavna zamerka i dalje ostaje baterija i chrome skroll koji po nekada baguje pakao.
Bukvalno da je 30% baterija bolja ovo bi bio možda mob i bez mana :) ali i to sam rešio kupovinom pixel stand 2. Dok radim stoji mi na standu i to je to.

Baterija, što je više koristim mogu da se kladimo da nije bolja od 15 meseci stare baterije na p6 pro :)
Ili je nešto do mene, ili će oni to malo vremenom da zategnu. Videćemo

Uzeh i ja stand 2, nisam ni obratio pažnju ali kada ste pričali o kuleru to mi je promenilo mišljenje jer ne želim da se telefon pregreva na punjaču a to bi trebalo da ga reši... Bio na nekoj akciji 50 EUR u Nemačkoj u ponedeljak.

Ovo je sa moje sedmice , dajte osmicu da vidimo (Geekbench)

1000005327.png

Evo.

Prilozi

• Screenshot_20231202-163400.png
    Screenshot_20231202-163400.png
    92.6 KB · Pregleda: 40
Kad stize video boost, zna li neko nesto?

G5, to mu dođe Pixel 10? Znači i sledeće godine ćorak...baš šteta
Ovako nam daju za nesto manje novca telefone ali izgleda im je cilj da budu Apple konkurenti po cenama.
Meni Tensor nije krs , ja nisam neko ko zamera sto na benchu ovaj chip nije u rangu snapdragona 8 , nego sedmice ;)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno