Šta je novo?

Google Pixel 8 / 8 Pro

• Začetnik teme Deleted member 200002
  • Datum pokretanja
A ne 8 pro. 8 pro je skuplji. 7pro i 8 su negde ranga oko 700 evra. To je ok prica.

Da li su ovi ponovo nešto drndali sa veličinom fonta ? Ovaj settings držim od kada sam ga uzeo i odjednom su mi danas ogromna slova npr na bench forumu.. ? Ili sam se istripovao..

Edit:

Znači taman da se preskoči p9 .. ;) navodno oko love se sve vrti

Prilozi

• Screenshot_20231116-181413.png
    Screenshot_20231116-181413.png
    94.2 KB · Pregleda: 95
Poslednja izmena:
Nisu, meni je sve isto kao i pre poslednjeg update-a.

Ovo su moja podešavanja za text i dpi

Prilozi

• Screenshot_20231116-185707.png
    Screenshot_20231116-185707.png
    90.8 KB · Pregleda: 48
  • Screenshot_20231116-185631.png
    Screenshot_20231116-185631.png
    112.8 KB · Pregleda: 68
I kod mene je sve normalno po pitanju fonta.

@fkloznica
Svakako preskočiti Pixel 9 Pro ko ima Pixel 8 Pro, čak i oni sa Pixel 7 Pro bolje da se strpe do Pixel 10 Pro, tek tada se očekuje bitan pomak unapred. Između 7, 8 i 9, razlike u svakodnevnom korištenju će biti slabo primetne.

@fkloznica
Svakako preskočiti Pixel 9 Pro ko ima Pixel 8 Pro, čak i oni sa Pixel 7 Pro bolje da se strpe do Pixel 10 Pro, tek tada se očekuje bitan pomak unapred. Između 7, 8 i 9, razlike u svakodnevnom korištenju će biti slabo primetne.
До тада ће се отприлике угасити Гугл ако буду чекали🙂.

До тада ће се отприлике угасити Гугл ако буду чекали🙂.
Nadoknadiće oni profit forsiranjem yt premium. 😄 Realno, nema realnog razloga menjati telefon na godinu - dve. Tek na 3-4 se jasno primeti napredak. 🙂 Pogotovo u ovom slučaju kad će Google u P10 odbaciti Exynos korene i Samsungovu fabriku čipova...

Dovukao se i sat :)

20231117-194042.jpg

Mora da se menja mreža zbog sata:

Ja svoj sat još držim neotpakovan, sve se razmišljam da li da ga prodam ili da ga zadržim i zamenim Galaxy Watch 4 Classic koji trenutno nosim.

Al nekako više naginjem ka tome da ga prodam.

Ne, ja sam i dalje na S22 Ultra (nema nikakve potrebe za S23U), Pixel 8 Pro i sat za ženu :)
Ako ne uzmem ja pixel onda se čeka S24 Ultra u januaru :D

Ukratko kamera i softver bolji na Pikselu...
Nema duplih aplikacija i McAfee antivirus gluposti kao kod Samsunga.

Poslednja izmena:
Kamera meni bolja na Pixel 8 Pro, baterija nije vrhunska ni na jednom telefonu, ali izguraju dan bez problema što je najvažnije.
Igrice se ne igraju, sve ostalo je na podrazumevanim podešavanjima na oba telefona.

U principu sve je već napisano odavno po recenzijama, nema tu nešto novo ili originalno da se doda :)

Na kraju ništa od onog mog stakla za kameru, jer na Google storu(De) ne možeš da ih kupiš nego da se prijaviš na whislistu 🤣

Ali zato sam uzeo ovaj njihov stand 2.. nadam se da ima opcija da se namesti sporo punjenje na njemu da se ne bi grejala baterija ( znam da sam punjač ima ventilator u sebi) :)
Dobro je što se za ovih 60e dobija i njihov org punjač(koji je odvojeno oko 30e?) uz ovaj stand.

Prilozi

• Screenshot_20231118-124315.png
    Screenshot_20231118-124315.png
    306.1 KB · Pregleda: 73
Dobro me podseti na taj stand, jel to on na akciji?

Mislim da mi je sada isto kao na p6pro. Prosek. Oko 4% na 6,7h Wi-fi. Ali ispraticu i ovih dana pa ćemo videti.

Pa sta je to mnogo? Kol'ko bi vi da trosi pa da bude normalno?!🫢

Bilo je 1% po 1h. Sada je bolje. Ali ne znam da li je to bilo slučajno par dana ili je pravilo :)
Naravno morao sam da isključim ono za mrežu u dev options.

@fkloznica - koje za mrežu?
@Running - Markic reče da mu mnogo skida i idle modu pa zati pitam koliko je to i da li i dalje radi tako. Pixeli ipak nisu poznati kao štedljivi

@fkloznica - koje za mrežu?
@Running - Markic reče da mu mnogo skida i idle modu pa zati pitam koliko je to i da li i dalje radi tako. Pixeli ipak nisu poznati kao štedljivi
Ispratiću baš sutra, ali ono što je bilo ranije je da skinem uveče telefon sa 100%, ujutro me dočeka 94-95%.

Sa Pixel 4a 5G nikad nisam imao takvu potrošnju, većinom 2-3% skine noću.

Aj onda ću večeras da vidim, pa javljam ujutro.

Uzgred sve sam bliži odluci da prodam sat, bezveze mi stoji, ako i budem želeo Pixel Watch, kontam da ću ga naći i na oglasima povoljno :D

Vrh Dno