Šta je novo?

Google Pixel 8 / 8 Pro

• Začetnik teme Deleted member 200002
  • Datum pokretanja
Još sam jedan bug uhvatio:)
Autobrajtnes za sada ne uči navike, uvek mi u zatamljenoj sobi smanji osvetljenje na min I ako sam ga 20 puta povećavao na odgovarajući nivo :)
Videćemo da li će vremenom nešto naučiti, toliki AI a osnovne stvari ne mogu da nameste :)

Meni cudna ova kombinacija od 8gb rama i samo 128 gb memorije. Malo je.

Ne da je malo, nego je bezobrazno!! Al kako bi te naterali drugačije da platiš još i gdrive i sl!

A dobro nije to opravdanje. Google One bi svakako plaćao zbog backup-a. Imao 128gb ili 1128..
Ali dobro, svačije korišćenje se razlikuje, meni lično 128gb i više nego dovoljno.

Pixel 7 Pro na Android 14... Mislim da ni na jednom telefonu nisam presao 50gb zauzeca. Za moj nacin koriscenja vise od 128gb bi jedino imalo smisla ako je UFS4.0 naspram 3.1 kod 128 sto u ovom slucaju nije. A nije ni kod Pixel 8 Pro
1000000388.png

Meni ne bi bio problem 128 za aplikacije da ima slot za memorijsku pa na njoj da držim slike i muziku. Ovako 128 za sve to mi je malo.

Moj prvi Pixel. Ako bude držao pažnju ostavljam, ako ne ide na oglas. Presekao sam običnu osmicu posle gledanja recenzija ne isplati se doplata za Pro.

Prilozi

• 20231020_192903.jpg
    20231020_192903.jpg
    165.7 KB · Pregleda: 151
Stigao i meni 8 Pro u Bay boji. Na kraju sam prelomio i uzeo plavi, podseća definitivno na Lumia telefone. Uzeo sam i plavi original case, poprilično je kvalitetan.

1000004923.jpg

1000004930.jpg

Baš dobro izgleda ta plava boja.

Pogotovu je 128gb džabe za 60e kada se vidi da telefoni od 300, 400e imaju 512...

Ja Google Store DE, isto je isporučen iz Holandije za Nemačku, pa iz Nemačke do Srbije.

Ja sam isto preko Google De. 3h pošto je počeo preorder i došao je na adresu u De već 11og okt.

Punjen je juče uveče pred spavanje, rekao bih pola pola 5G i wifi ali mislim da samo na bolje može ići baterija jer ovo je užas. Ono što sam danas primetio napolju u džepu telefon mi je celo vreme bio dosta zagrejan. DevCheck je u tim trenucima rekao da je baterija na 38c tako da je blago bio zagrejan.
Software kao software, dobro radi ali fale mi sitnice tipa double tap to lock, morao sam double tap back preko Lock Screen app da namestim ali to ne radi najbolje. Recimo 5/10 pokušaja uspe. Sporo se puni, sa 25W Samsung adapterom punim.

Ako imaš AOD uključen onda ne moraš ništa da pristiskas.
Najjače mi je ovde na forumu kada ljudi koji nemaju telefone o kojima je reč najviše kukaju 😂😂

Kako ih nije sramota još da daju ovakva objašnjenja? :D

DXIndijanci.jpg

Poslednja izmena:
Ako imaš AOD uključen onda ne moraš ništa da pristiskas.
Najjače mi je ovde na forumu kada ljudi koji nemaju telefone o kojima je reč najviše kukaju 😂😂
Pa realno u 2024 godini polako a ti moras da imas ukljucen AOD ako hoces iz prve da ga otkljucas otiskom. Nije strasno, ali ko se navikne na instant otkljucavanje sa ugasenim ekranom (a realno 99% telefona se tako otkljucava) tesko da se naviknes na akciju vise.
Ono sto me zasad pozitivno iznenadilo, face ID radi perfektno.

Nazad
Vrh Dno