Evo da javim, tek sam se juce nakanio da promenim.Javi kako je prosla zamena, koliko je tesko i slicno, bas me zanima.
Hvala za javljanje!Evo da javim, tek sam se juce nakanio da promenim.
Posle izucavanja klipova na yt, bio sam u fazonu da cu ipak da nosim u servis, medjutim nije mi radio repair mode (i dalje ne radi) te mi se nije dalo da se bakcem sa backupom i factory resetom pre servisa pa sam se odlucio sam da zamenim.
Za sad mi sve funkcije rade, nisam zeznuo ekran, nisam zeznuo dugmice i nadam se da sam ga dobro zalepio ali to cemo jos videti vremenom 😀
Za sad baterija ubija, a tek treba da je istrosim do 0% pa da odradim jos jedno full punjenje da bi se kalibrisala prema upustvu.
Najteze/najdosadnije mi je bilo skinuti vec postojecu lepak traku za ekran, a samo skidanje i odlepljivanje ekrana i baterije je teklo lako uz pomoc iOpener-a koji sam dobio u paketu sa baterijom
ja sam svakako pogasio sve notifikacije sa FB, nema tamo ništa toliko hitno da bi zahtijevalo da me smara notifikacijama.Android 17 Beta 3.
Mislim da je do buđavog fb app, ne do A17
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari