Šta je novo?

Google Pixel 7

Моја филозофија и препорука је:
Да када се фирме циганишу и укидају пуњаче са зеленим изговором а касније ти продају исти тај пуњач у засебној амбалажи за масне паре. Не треба их подржавати у томе куповином истих.
Већ се окренути многим провереним third party решењима попут GaN пуњача (Baseus, Anker, Essager 65-120w) који раде одличан посао и могу да пуне више уређаја упоредо и подржавају више стандарда.
Конкретно шта сам ја купио недавно:

Gde si naručio punjač?

Gde si naručio punjač?
Са Aliexpress-a потражио сам ко има највише поруџбина и проверио рецензије где људи каче слике мерења итд. Да потврде квалитет/оригиналност.
Изашао ме је 28е са плаћеним шипингом.

Da li neko ima ugreen gan 45w mini punjač, vidim da je PD kompatabilan i može da puni ove low power laptopove i telefone.

image5.png

Ostale vesti vezane za Android 14:
https://9to5google.com/guides/android-14-beta/

Poslednja izmena:
Pa nikako. Totalno bespotreban uređaj.

Instalirao sam Android 14 beta 1 na Pixel 7. Pored gomile bagova koje je doneo, rešen je problem ispadanja sa mreže!
Iskreno, ne znam kad mi je ispao poslednji put i na stable. Doduše dosta apdejta je bilo preko play store-a za "carrier service".

Nego, da li možeš da enable lte na a14?

Meni se dešavalo na p7p, kada sam instalirao eSIM, da nisam mogao nikoga da zovem, i čim prekine pokušaj poziva, ispadne mreža. Pa sam to nekako rešio jednostavnim prebacivanjem na airplane mode. Od tada bez problema i bez ispadanja.

Jel može nekako da se enable fabrički ugrađeni call recorder?

Iskreno, ne znam kad mi je ispao poslednji put i na stable. Doduše dosta apdejta je bilo preko play store-a za "carrier service".

Nego, da li možeš da enable lte na a14?
Na Android 14 beta 1 ne radi ni jedna aplikacija tipa Dual App (Clone App)...

Prilozi

• Screenshot_20230424-134425.png
    Screenshot_20230424-134425.png
    441.7 KB · Pregleda: 74

Prilozi

• Screenshot_20230424-164133.png
    Screenshot_20230424-164133.png
    471.7 KB · Pregleda: 23
  • Screenshot_20230424-164122.png
    Screenshot_20230424-164122.png
    94.7 KB · Pregleda: 23
  • Screenshot_20230424-164107.png
    Screenshot_20230424-164107.png
    98 KB · Pregleda: 30
Dobio sam VoLTE aktivno u meniju. Ali na ekranu homescreena stoji lte, aviđao sam da ljudima stoji malo Volte. Da li sam ga aktivirao?
To je to, imaš aktivirano.
Samo sad mora tvoj operater da ti omogući. U mts-u sam aktiviraš preko aplikacije npr.

Pa u mts-u ako imaš paket, preko njihove aplikacije za proveru stanja i to, imaš opciju da aktiviraš volte, ne moraš da zoveš, pišeš ili šta god.

Pa u mts-u ako imaš paket, preko njihove aplikacije za proveru stanja i to, imaš opciju da aktiviraš volte, ne moraš da zoveš, pišeš ili šta god.
Sad sam dobio povratnu poruku od A1 da mi je aktiviran Volte. Da li posle restarta treba da mi piše Volte ko na nekim telefonima?

Sad sam dobio povratnu poruku od A1 da mi je aktiviran Volte. Da li posle restarta treba da mi piše Volte ko na nekim telefonima?
Ne, samo uzmi sad nazovi nekog i vidi da li ti se sklanja lte, ako ostaje u toku poziva tjt, aktivirano sve radi.
Meni ne piše volte nikad, samo prosto radi jer je štriklirano u opcijama i ne nestaje u toku razgovora što je i poenta.

Nazad
Vrh Dno