- Učlanjen(a)
- 03.11.2008
- Poena
- 1,205
Dobro da su se resili onog budjavog modema koji je isao uz Exy990... Napreduje Tensor, samo kad bi malo dodali gas... 😁 Mozda za 2-3 generacije stane na crtu zmaju.... i meni najbitnije signal je napokon u rangu ostalih - na sestici je modem/antene zaista bio los .
Pod uslovom kad bi zmaj spavao sve vreme, jedino.Dobro da su se resili onog budjavog modema iz Exy990... Napreduje Tensor, samo kad bi malo dodali gas... 😁 Mozda za 2-3 generacije stane na crtu zmaju.
evo kakva je situacija kod mene.. rezultat premium verzije youtube-a (+yt misic/kids), tidala, hbo max-a/netflix-a i unlimited google photos-a.. stvarno ne znam čime bih mogao da popunim rom (igrice ne igram)
za nijansu je manje "curved" display na sedmici u odnosu na sesticu. Pored toga feel je skoro pa identican sem sto su dugmici blago spusteni na sedmici u odnosu na sesticu. Da to nisu uradili i maske sa sestice bi cini mi se komotno mogle da sljakaju na sedmici@Bosla Kakve su ivice na dodir i kako lezi u ruci u odnosu na 6p?
Prema prvim izvestajima, predvidjen je flagship model u kompakt kucistu. Nesto poput zenfone 9.@OZZY83
To je lepa vest.
Ostaje samo da se vidi kako će taj kompakt biti odmeren u smislu dimenzija, od toga puno, da ne kažem sve, zavisi.
Svi znamo kako je prošao iPhone mini.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari