Šta je novo?

Google Pixel 7

Ne ne, isključen mi je aod. Ne volim to, proveravam fon kad stoji na stolu tako što tapnem jednom i vidim sve.

A to za zamenu, mislim da neko reče da radi po principu gde ti kupiš regularno fon, oni ti uz njega dostave kutiju u koju upakuješ stari, pošalješ im ga i onda kada oni prime i obrade vrate ti pare.
A ujedno imaš i par dana da prebaciš sa starog na novi sve pre nego što im ga pošalješ.
Ako je to tako kao što je neko napisao, onda moraš da imaš tamo nekoga da uradi to za tebe, ne znam kako bi izveo ako ideš samo turistički..

ja volim AOD na Pixelu, jer nije jaka svjetlost, kao na Samsungu moje cure.

Za zamjenu, komplikacija znači. Mogli su to da pojednostave. Onda da razmotrim zamjenu baterije, ako to mogu da završe danas-za-danas... Alternativno, da se poruči org sa IFixIt, ako šalju ovamo i ako neko u Podgorici umije to da mi zamijeni bez nekih problema

Mislim da ostaje raspored tiles, tj vrati se sa backup. Takođe nisam radio factory možda i 10 godina. Baš mi se ne radi, gubi mi smisao sve.
isto. Windows još imam desetku, jer ne mogu 11 bez reinstalacije svega da ubacim, sve su prilike, a recimo samo na podešavanje MPC HC plejera sam potrošio mjesece, da bi sve bilo kako mislim da treba. Neko drugi bi samo instalirao VLC i koristio ga bez podešavanja

ja volim AOD na Pixelu, jer nije jaka svjetlost, kao na Samsungu moje cure.

Za zamjenu, komplikacija znači. Mogli su to da pojednostave. Onda da razmotrim zamjenu baterije, ako to mogu da završe danas-za-danas... Alternativno, da se poruči org sa IFixIt, ako šalju ovamo i ako neko u Podgorici umije to da mi zamijeni bez nekih problema

isto. Windows još imam desetku, jer ne mogu 11 bez reinstalacije svega da ubacim, sve su prilike, a recimo samo na podešavanje MPC HC plejera sam potrošio mjesece, da bi sve bilo kako mislim da treba. Neko drugi bi samo instalirao VLC i koristio ga bez podešavanja
Što to? Pa win 10 na 11 lagano bez reinstalacije

kod mene ne, ne sjećam se tačno zašto, nešto do formatiranja samog diska pri instalaciji, ali ovo je poruka koju sad dobijam, nego odosmo u off:

win 11 ne može.jpg

u svakom slučaju, takve *******cije me odbijaju od (ne)potrebnog factory reseta...

Napravi bootabilnu flesku sa poslednjom verzijom Rufusa i pokreni instalaciju iz Windowsa, mozda to prodje. Oznaci TPM, Secure Boot and minimum RAM size skip.

@tema: poslednji update ima lepih promena, sem dela za pozive, to je odvratno.

Napravi bootabilnu flesku sa poslednjom verzijom Rufusa i pokreni instalaciju iz Windowsa, mozda to prodje. Oznaci TPM, Secure Boot and minimum RAM size skip.

@tema: poslednji update ima lepih promena, sem dela za pozive, to je odvratno.
Htedoh da napisem isto to, prolazi sigurno.

Vrh Dno