Na koje probleme misliš?Da li 6a ima problem sa baterijom i signalom koji se pominje za 6 i 6pro?
Ja sam sa mi 9t pro prešao i veruj mi da je upgrade. Manji je, ali to je meni prednost. Baterija bolja, fp senzor mnogo bolji, brži (igre nisam probao), kamera je bolja, zvuk je bolji (zvučnici i pozivi), kao i kvalitet izrade.Jedan drugar ima pixel 6, drugi pixel 6 pro i obojica se žale na loš signal i veliku potrošnju baterije.
Drugar koji ima 6 pro hoće da proda 6 pro i da se vrati na pixel 5a.
Čitah i po internetu da se mnogi žale na isti problem.
Evo i ovde su pisali o tom problemu...
Imam Pixel XL koji koristim za Google Photos backup, pa mi se svidelo kako telefon i posle toliko godina radi fluidno. Burazer ima Xiaomi mi A3 i videh da i on radi lepo, pa bih da probam i sam da koristim neki pixel.
Trenutno imam Mi 9T, pa mi nije neki upgrade pixel 5a, nije ni ovaj 6a nešto specijalno, al' deluje mi interesantno, pa bih da probam.
Ja sam često po prirodi i jačina signala mi je dosta bitna. Nisam prešao u A1 mrežu zbog toga, iako su u gradu odlični, pa ne bih da kupim telefon i da mi bude osnovna funkcija nedostupna. 9T mi je tu odličan. Bateriju planiram da zamenim uskoro ako se odlučim da ostanem na njemu, na temi za 9T sam čitao da je 3000 dinara cena sa zamenom i dobije se originalna baterija i 6 meseci garancije, ako se dobro sećam.Ja sam sa mi 9t pro prešao i veruj mi da je upgrade. Manji je, ali to je meni prednost. Baterija bolja, fp senzor mnogo bolji, brži (igre nisam probao), kamera je bolja, zvuk je bolji (zvučnici i pozivi), kao i kvalitet izrade.
Ja sam bio zadovoljan sa mi 9t pro a bio mi je na custom romu. Međutim zbog baterije je bilo vreme menjanja.
Mane u odnosu na 9t pro mi je nedostatak VOLTE i onaj problem koji sam imao i pominjao ovde sa pozivima (ispalo je da je i on povezan sa VOLTE-om).
Sve je subjektivno, naravno.
Apropo tih problema, ja ih nemam, ali nisam izašao iz Bg-a od kada sam ga kupio.
To je lepo čuti, jedva čekam da ga probam...@FULLSOUND MTS kartica, Srbija uzduz i popreko (naseljena mesta, planine), Bosna, Mauricijus. Nigde problem sa signalom. A za mi9T ces tesko pronaci orginal bateriju, vec neko vreme ih nema u ovlašćenom servisa.
Bukvalno, prešao bih zbog bugovitog miui-ija i sa tim što nemam vremena da se zezam više sa portovanim custom romovima. 60hz mi ne znači nista, više nisam nikad ni koristio, a i veličina je takođe presudna, baš mi je dosta telefona od 6.7inča - ne mogu lepo u džep farmerki da ga stavim. Cenite li hoće li cena pasti dole, da li vredi sačekati novu godinu? Nije hitno ništa@hazmaju Ja jos uvek nemam realnu i opravdanu zamerku. Zvuk pri razgovoru je dobar, nema trzanja cimanja seckanja u radu, restartovanja i slicno. Meni je baterija ok, zavrsim dan sa 60%, kamera fenomenalna. Prvi telefon gde ne razmišljam o root-u, romovima, i slicnim čudima. Jednostavno sve radi kako treba (senzor ambijentalnog osvetljenja, proximity senzor, vibro motor).
Ne znam koji uredjaj trenutno koristis, al bices sigurno zadovoljan.
Ja ću da sačekam još malo, sigurno će cena da padne, od kako sam počeo da pratim pre dve nedelje, cena je pala sa 390€ na 350€.Bukvalno, prešao bih zbog bugovitog miui-ija i sa tim što nemam vremena da se zezam više sa portovanim custom romovima. 60hz mi ne znači nista, više nisam nikad ni koristio, a i veličina je takođe presudna, baš mi je dosta telefona od 6.7inča - ne mogu lepo u džep farmerki da ga stavim. Cenite li hoće li cena pasti dole, da li vredi sačekati novu godinu? Nije hitno ništa