Šta je novo?

Google Pixel 6

Meni je skoro pao sa naslonjaca od trosjeda na parket ali kako je spigen i maska i staklo, nije bilo tragova ostecenja nikakvih

Ja sam ga bacio par puta na sto i na parket sa visine od 20tak cm nije mu bilo ništa. Doduše padne na zadnju stranu odnosno masku. Nikad na staklo. Ja mislim da su stakla gorile kul što se grebanja tiče (moj nema ni linijicu a uopste nisam pažljiv), a ozbiljnije padove direktno na staklo niti jedan ne preživi, kada mu je suđeno naravno.

Btw koje staklo ili foliju prepirucujete za čistu šesticu?

Mi na p6 nismo dobili ništa od feature dropa koji je došao na p7 ? Mislim na one live wallpapers i na emoji wallpaper?
Pošto sam uradio updejt od skoro 400mb ali te opcije nemam

Imaš Cinematic wallpaper, kada menjaš vidi se ikonica gore desno, ako izabereš neku sliku sa kamere...

To sam procitao na reditu da nesto treba vise puta pokusati.
Pogledaj ovde komentare: , mozda ti pomogne

Forumasi,samo jedna informacija...
Imao sam nezgodu i pukao mi je ekran...tel. je u servisu.
U pitanju je pixel 6 pro.
Ovih dana planiram da kad fon bude popravljen,da stavim drugu karticu.
Ono sto me buni...ima mesto samo za jedan sim a na kutiji pisu 2 imea..
20230618_111309.jpg

Jeste, možeš da imaš aktivan jedan fizički SIM i jedan eSIM ili dva eSIMa.

Da li neko ko koristi Wallet ima situaciju sa samostalnim gasenjem NFC-a? Drugi put u roku od mesec dana mi se desilo da se NFC sam ugasio i da ne mogu da ga ukljucim ponovo dok ne restartujem telefon. Cim ga restartujem, sve se vraca u normalu.
Vidim dosta komentara na Google Support-u gde i drugi uredjaji imaju ovaj problem od pre mesec dana

Poslednja izmena:
Posto sam se prijavio na beta program...instalirao sam beta 3 i kada bih mogao da se odjavim sa beta programa ?
Dobijam finalnu verziju posle toga normalno u apdejtima ?

Ok, a oni custom emoji wallpapers ? Pošto piše da smo ih dobili.. ali ja to nigde ne vidim:/

U wallpaper&style bi trebalo da imaš "emoji workshop", a u "my photos" kad odabereš sliku izabere se cinematic wallpaper. Barem je tako kod mene.

Neko na beta progamu ?
Sutra beta 4 ?
Posle sutrasnjeg apdejta planiram da se odjavim sa bete.
Moze link za enroll device ?

Instalirao sam device info apk
Pise camera back 13mp za moj pixel 6 pro
Otkako sam pre 10 dana menjao ekran sa alija...telefon jako baguje.
I jos jedno pitanje...kako da konstantno bude 120hz osvezavanje ?

Sigurno kopija. Original je samo na ifixit sajtu

i ja se toga plasim,realno bas sam se iznervirao.
Nekako su boje ocajne i glitch dok kuckam a i app imaju blagi lag.
i jos nesto...bese u sredu apdejt za beta program ?

Za obican je original kit za zamenu 125 EUR. Samo treba neko iz EU da ga donese

Na ifixit je 222dolara za p6pro
Na aliju sam uzeo za 100evra.
Ja sam mislio da amoled ne moze da bude kopija.
Ovo vise nije taj telefon.
Ici ce na dobos za neki simbolican novac u svakom slucaju.

Jel ima neko da nosi bez maskice? Kakvo je stanje posle nekog vremena, grebe li se? Nesto mi doslo da ga nosim u izvornom stanju (ispasce mi sutra verovatno), stavio sam nalepnicu neku pozadi i mnogo je bolje za nosenje (inace je preklizav) i ne klizi mi sa bezicnog punjaca sa nalepnicom.

Vrh Dno