Šta je novo?

Google Pixel 6

Da li ima neko ko je koristio OP 8 Pro i Pixel 6 pa da uporedi? Prvenstveno me interesuje ekran, tj. boje i osvijetljenost. OP ima fenomenalan ekran pa me zanima da li je Pixelov lošiji i koliko. I da li se isplati dati OP 8 Pro i doplatiti 150 evra za Pixel?

Evo meni recimo ovo nije jasno. Za 2h više baterije potrošio signal neko 1h ekrana. Suludo.

Screenshot_20220419-122558.png

Da li ima neko ko je koristio OP 8 Pro i Pixel 6 pa da uporedi? Prvenstveno me interesuje ekran, tj. boje i osvijetljenost. OP ima fenomenalan ekran pa me zanima da li je Pixelov lošiji i koliko. I da li se isplati dati OP 8 Pro i doplatiti 150 evra za Pixel?
Ja, samo sam op 8 pro davno koristio. Pixelov ekran je lošiji u svakom pogledu, jedino što je ravan pa ti to može biti prednost eventualno. 150e doplata se isplati samo ako ti je kamera top prioritet...ili ako te gremlini već toliko jedu da menjaš, onda tu zdrav razum ne pomaže ;)
Da li ima nekog ko je sa 3XL prešao na 6?
Ja...samo sam imao još 16 telefona između otprilike.

Hahaha, u pitanju su gremlini, ali sam ipak odustao, makar za sada. Tesko je sa boljeg ekrana preci na gori, a i 150 evra mi je previse za prelazak na drugi telefon samo zbog kamere.

Pošto smo saznali da je OnePlus telefon iz 2020 god. jeftiniji od Google Pixel telefona sa kraja 2021 god. vratimo se na temu.

I još kao "samo kamera" :D

Da, pixel 6 ima znatno lošiji ekran od p6 pro. Oba sam koristio jedan pored drugog.
Tako da ako imaš 300e da dobacis do Pro nećeš imati nikakvih problema.

Zbog boja. Kao prvo i osnovno siva na svim delovima nije siva, što znači da je bela onda na nekim delovima "roze" . Vidi se da je "budžet" varijanta. Uglove gledanja to jest prelivanje boja nisam proverio, ali ću sledeći put jer ortak ima p6

Nemoj uglove ni da proveravaš, imao dugu na supruginom pxl6.

Zbog boja. Kao prvo i osnovno siva na svim delovima nije siva, što znači da je bela onda na nekim delovima "roze" . Vidi se da je "budžet" varijanta. Uglove gledanja to jest prelivanje boja nisam proverio, ali ću sledeći put jer ortak ima p6
Auuu to onda menja sve. Nigde na recenzijama nisam čuo to do sad, baš sam se zagrejao bio za P6
Nemoj uglove ni da proveravaš, imao dugu na supruginom pxl6.
😥

When heading to the “Offers” tab of the Google Store in Germany and the United Kingdom today, you’ll see a new bundle that pairs the Pixel 6 or 6 Pro with the Fitbit Charge 5.
With the Pixel 6 priced at 650€, the Pixel 6 Pro at 900€ and the Fitbit Charge 5 at 180€ respectively, bundling together results in a fairly sizable 72€ savings when bought together with a brand-new device.

Objašnjenje oko Face unlock, možda na kraju dođe samo na pro.

Pitanje za one koji koriste Pixel 6/6 Pro u A1 mreži - Da li vam funkcioniše VoLTE?

• Like
Reagovanja: mnt
Ukoliko Pixel 7, kojeg nameravam uzeti, bude imao iste ,ili slične bug-ove , sva je prilika da će me, trenutna oskudacija tržišta , primorati da pređem u gay lobby, a u čijem ecosystem-u osećam tjeskobu, što , opet, sa druge strane, donosi prednosti poput ApplePay-a ,što i nije tako loše 😁
naravno da će imati dokle god budu furali "samsungov" tensor.. a šta tek reći za android 12, UI pravljen za uzrast do 14 godina.. ako se ne uozbilje, posle nexusa 5ice i pixela 4a vrlo verovatno se vraćam motoroli ili 'pak da oprobam IOS sa mini serijom..

@Teddy McDonald , @Syntaur, vas dvojica imate Pixel 6 (pro) ili sve zaključke donosite na osnovu onoga što ste pročitali na netu?
Ne, nemam p6 niti ću ga verovatno imati.. baš zbog tog (meni još uvek skeptičnog) tensor čipa (i donekle izgleda). 4XL mi je nekako zaokružen model što se tiče pixela (i eventalno već sada zastareli 2xl i poprilično skupi P5). A izvor informacija mi je uglavnom pixel zajednica na reditu. Što se tiče androida 12, to pričam iz ličnog iskustva.. loše generalno, 10ka i 11ica su mi bili koplje iznad..
@Teddy McDonald , @Syntaur, vas dvojica imate Pixel 6 (pro) ili sve zaključke donosite na osnovu onoga što ste pročitali na netu?

@_Stevan_ i da se razumemo, bio sam skeptičan i prema huawei telefonima dok me nije razuverila moć kirin procesora :) aj uzdravlje

Meni su Huawei oduvek bili problematični telefoni.

Nijedan nisam imao, da budem iskren....

Pa onda čekaj ili p7 ili Apple.
Svakako sa njima neće sigurno biti promašaja, mada na tvom mestu bih išao na Apple.

Da ne bude samo offtopic, da prijavim jedini bug za sada posle skoro 1m korišćenja.
Jednom u 5,6 dana prestane da radi tap to wake i lift to wake(možda i 2 najbitnije stavke na ovom mobu uz kameru :) ), kao da mu zabodu senzori. Prorade tako što restartujes mob ili nekako posle nekog vremena sami od sebe. Jako čudan bug, nadam se da je sw prirode :)

Kod mene toga nije bilo do sada.

Jedino što sam primetio: od kada sam kupio YouTube premium, i ako pokrenem neki video i izađem iz aplikacije, redovno posle toga u statusu baterije vidim da YouTube radi par sati u pozadini iako ne radi. Dok nisam imao premium, ovoga nije bilo.

Sad, da li je do app, telefona ili android 12, jbm li ga.

Dođe mi da pređem na android 13 betu da vidim da li će da se pojavi bug, ali možda je bolje sačekati još koju betu, jer vidim da ova ima dosta bugova :)

Dođe mi da pređem na android 13 betu da vidim da li će da se pojavi bug, ali možda je bolje sačekati još koju betu, jer vidim da ova ima dosta bugova :)
Kad se setim starog dobrog pixela 2 i prve alfa verzije (ne beta), na kojoj je bukvalno sve radilo perfektno...ni dan danas mi nije jasno kako

Znam, zato sam prodao i 6 pro i 6 običan (msm između ostalog, ne samo zato) 😉

Nazad
Vrh Dno