Šta je novo?

Google Pixel 3

Mkbhd je teška prevara od lika , to jest pravi testove/klipove taman uz kaficu u starbucksu. Ne sećam se kada sam poslednji put pogledao njegov klip duže od 30ak sekundi

Sent from my MI 8 SE using Tapatalk

Ja mkbhd gledam zbog kvaliteta video materijala. Jednostavno je neprikosnoven u tome. Kad hoću nešto da saznam o telefonu, tu je onaj Franc, Flosi, Erika.

Sa jučerašnjim update-om...kod mene je drastično ubrzano sporo punjenje sa mog laptop-a pomoću klasičnog usbA - usbC kabla

Sent from my Pixel 3 using Tapatalk

AOD ortaku skine 8-10% tokom noci. Ima li jos neko slican problem?

Računaj bez aod sa wifi nekih 4% ako spava 8 sati. Znači sa aod nije strašno ako skine toliko.

Pobogu pa ovaj XL je uživo još 3x ogavniji nego na slikama; osećaj u ruci da ne pominjem, kao igračka pored note9! Mali je sa druge strane skroz ok, samo mu duos opcija fali i veća baterija.
3ae373c6d6dbc2ca12c6441f501f7597.jpg
c529a1615e0edcf499fc9a1868154808.jpg
fa0564b2204ba9aeab0f06e3b57fa633.jpg

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Jeste gadan. Ne toliko zbog dubokog notcha već zbog ogromnog donjeg bezela.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posle vec nekog vremena koriscenja telefona mogu slobodno reci da je baterija sto se izdrzavanja tice lagano ista kao i na Pixel 2 telefonu... Meni je to sasvim korektno, uvek izdrzi ceo dan, obicno uvece do nekih 00h bude oko 25% baterije... Suludo je ne puniti preko noci jer sledeci dan mozda ima za jos koji sat... I da je veca baterija ne vidim poentu da mi izdrzi dan i po recimo pa da mi stoji na punjacu kada mi treba da ga koristim.

Inace, ni jedan jedini bug nisam primetio za sada, radi savrseno kao i prethodni model.

Jedina stvar koja jeste malo slabija je vibracija, intenzitet nije toliko jak pa se desi da ne primetim dok je u torbici koja je uz mene.

Sent from my Pixel 3 using Tapatalk

Poredio s9+ i Pixel 3xl kao i zenin 2xl. Nebo i zemlja u radu. Baterija tu su negde u zavisnosti kako se koristi. Trojka je stigla samsungov kvalitet ekrana i s9+ tu nema vise skoro nijednu prednost. Ajde jedino bezicno punjenje i glupi google sto ogranicava na 3rd party punjacima. Jednostavno uvek nekako taj fluidan softver poklopi ionako solidan samsungov.

Pixel 3 599e danas/sutra u nemačkoj (saturn, mediamarkt) tačno padam u iskušenje da pazarim jedan (al izgleda samo za online porudžbine važi)

Da ima 128gb verzija uzeo bih odma pa sve i ako nije dual sim, ovako mi ne odgovara ni po jednom kriterijumu [emoji20]

A sta te muci zbog online porudžbine?
Pixel 3 599e danas/sutra u nemačkoj (saturn, mediamarkt) tačno padam u iskušenje da pazarim jedan (al izgleda samo za online porudžbine važi)

To što prekosutra ujutru idem nazad za srb ;) Jedino ako bi moglo da se ode u radnju i direkt iz radnje odradi preko neta order i onda odma pokupi u radnji tel al to mi baš nema logike

U MediaMarkt u Švajcarskoj možeš da naručiš online ali da izabereš da pokupiš u radnji. Ako ga u izabranoj radnji ima na stanju (a to odmah vidiš) možeš teoretski da odeš odmah po njega iako insistiraju da ti oni prvo pošalju poziv.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pa to možeš i kod nas. Poručiš i navedeš da želiš da preuzmeš u toj i toj radnji.

A sto ne narucis online i stigne na moju drugu adresu ,bez carine i bez poreza [emoji6]?
To što prekosutra ujutru idem nazad za srb ;) Jedino ako bi moglo da se ode u radnju i direkt iz radnje odradi preko neta order i onda odma pokupi u radnji tel al to mi baš nema logike

@Proday:
Pixeli i Nexusi nikad nisu bili niti će ikada biti dual sim.
Razumem da ti treba ta mogućnost kada putuješ. Meni to nije problem. Kupim sim i zamenim kartice. Ionako nemam nameru da plaćam roaming.

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

Можда уведу есим на неког новог пиксела, то ће бити решење проблема [emoji16]

Sent from my HTC U12+ using Tapatalk

P2 I P3 imaju esim ali ne mogu da rade kao dual sim uredjaji.

Видиш то нисам знао, мислио сам да есим од телефона прави дуал сим

@Proday:
Pixeli i Nexusi nikad nisu bili niti će ikada biti dual sim.
Razumem da ti treba ta mogućnost kada putuješ. Meni to nije problem. Kupim sim i zamenim kartice. Ionako nemam nameru da plaćam roaming.

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk
Znam druže al uvek se nadam. Vidiš da je i iPhone uveo dual sim mogućnost, a pošto ih google konstantno prati u dosta stvari sa pixelom, nikad je reci nikad ;) I super je kad nemaš potrebe za dve kartice, onda nisi uslovljen ni najmanje.
Видиш то нисам знао, мислио сам да есим од телефона прави дуал сим

Kod nekih pravi (novi iphone npr) kod nekih ne (navedeni pixeli i sl).

Sve mi je jasno kad vidim p20/p20pro ispred pixel 3 :)

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Mix 3 takodje.

No ebiga, još nije izašao skor za mate 20 pro, tu će biti 130 [emoji23]

Nazad
Vrh Dno