Sve je do garancije, jaka cifra da je nema.Pa samo napred ako imaš mogućnosti, nema greške sa istim ni najmanje!![]()
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Konačno nađoh malo vremena za kameru. Samsung 9 plus vs Pixel 2. Ako je šta ne jasno, tu sam. Sve na auto da napomenem, hdr+ upaljen na googlovom pulenu.
https://1drv.ms/f/s!ArZxkzgkXanGpHjuT4BE-XneS0xZ
Pa to je i poenta priče, moraće Google da više uloži u marketing
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Apsolutno se sa slažem sa gore napisanim.Realno, ko kupuje Pixele osim geekova (entuzijasta, kako god), vecina koja ima taj novac uzeti ce jabuku, samsung s seriju ili mooozda huawei.
Za publiku kojoj su pixeli namijenjeni (ili kojoj su trebali biti) ne znaci puno premium izgled, tako da ne vjeruem da bi im to pomoglo u prodaji.
Ovakovom suludom politikom cena Google je samo suzio krug kupaca njegovih telefona, nove sigurno nije dobio i tesko da se mogu takmiciti sa Apple i Samsungom.
Imao sam Nexuse, sigurno bih isprobao i Pixele da su povoljniji.
Sent from my NEM-L21 using Tapatalk
Realno, ko kupuje Pixele osim geekova (entuzijasta, kako god), vecina koja ima taj novac uzeti ce jabuku, samsung s seriju ili mooozda huawei.
Za publiku kojoj su pixeli namijenjeni (ili kojoj su trebali biti) ne znaci puno premium izgled, tako da ne vjeruem da bi im to pomoglo u prodaji.
Ovakovom suludom politikom cena Google je samo suzio krug kupaca njegovih telefona, nove sigurno nije dobio i tesko da se mogu takmiciti sa Apple i Samsungom.
Proveri da li radi high brightness mod na njemu... Uključuje onaj boost na jakom svetlu koji Samsung ima fabričkiEdit: slažem se da je ekran mogao biti nešto bolji i svetliji (pričamo o manjem modelu, mada i za veći isto važi)...
Realno, ko kupuje Pixele osim geekova (entuzijasta, kako god), vecina koja ima taj novac uzeti ce jabuku, samsung s seriju ili mooozda huawei.
Ciljaju onu pravi krug kupaca (s parama) ali s pogresnim telefonom (jeftine izrade i loseg izgleda).
Pokušavam da zamislim prosječnog kupca sa dubokim džepom, a koji će se pored S9+ (840$), IP8+ (800$) odlučiti za Pixel 2 XL (850$), baš mi i ne ide... Takav će čak radije doplatiti još 150$ za IPX. Kad smo već kod izgleda, Pixel 2 (manji) je baš, baš razočaranje, prosječan Kinez izgleda bolje pored njega.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari