Šta je novo?

Google Pixel 10 / 10 pro

Naravno, sve po potrebi i od coveka do coveka, ali eto ja ne pamtim kada sam osim na telefonu i za uspomene, share na mreze i slicno koristio slike i snimke sa telefona haha

Za sada mi deluje da baterija bolje drži. Ali verovatno je placebo 🙂

+20min poziva. Uglavnom wi-fi ali u svetloj kanc.

Prilozi

• Screenshot_20260617-140145.webp
    Screenshot_20260617-140145.webp
    26 KB · Pregleda: 87
Poslednja izmena:
Ali opet se setih, ova 5G ikonica je talentovano ružna.

Tek sam sad skontao da mi je limitiran 5g jer mi je stari paket kod mts-a i samim tim mi je brži 4g hahaha

Prilozi

• Screenshot_20260617-214617.webp
    Screenshot_20260617-214617.webp
    21.8 KB · Pregleda: 61
Ali storage saver :/
Što ne GPhotos Revanced? Godinama nijedan problem, a eno sad već 23k slika i videa na njemu XD

Tek sam sad skontao da mi je limitiran 5g jer mi je stari paket kod mts-a i samim tim mi je brži 4g hahaha
E ja sam baš proverio jutros pošto sam na Jetelu i imam novi novi limitiran paket, samo se izgleda još nisu setili da flipnu prekidač.

Limit je valjda 100, ali na 4G kod mene u stanu standardnih 312Mbps a 5G zato 565Mbps.

Što ne GPhotos Revanced? Godinama nijedan problem, a eno sad već 23k slika i videa na njemu XD

E ja sam baš proverio jutros pošto sam na Jetelu i imam novi novi limitiran paket, samo se izgleda još nisu setili da flipnu prekidač.

Limit je valjda 100, ali na 4G kod mene u stanu standardnih 312Mbps a 5G zato 565Mbps.
Danas sam malo testirao 5G na Pixelu. Gotovo identični rezultati kao na Motoroli (Snapdragon SoC), na istim lokacijama.

Uzgred, imam stari Yettel paket na kom su mi pre neki mesec ograničili brzinu, žalio se, pa su vrlo brzo skinuli ograničenje. 🙂

Prilozi

• Screenshot_20260617-142137.webp
    Screenshot_20260617-142137.webp
    32.5 KB · Pregleda: 53
Danas sam malo testirao 5G na Pixelu. Gotovo identični rezultati kao na Motoroli (Snapdragon SoC), na istim lokacijama.

Uzgred, imam stari Yettel paket na kom su mi pre neki mesec ograničili brzinu, žalio se, pa su vrlo brzo skinuli ograničenje. 🙂
Pratim onu temu gde ljudi mere 5G po gradu, ja sam se čak malo razočarao 5G brzinom ovde u stanu, s obzirom na to da vidim nečiju telekomunikacionu antenu na krovu zgrade preko puta, a znam da ih ima još tu u okolini. 🤣

Kakva je situacija kod vas sa blicom, moj je već počeo pomalo da se topi 😃
Ne koristim ga nikad na max, uvek je negde na 80%.
Jednom na kratko sam probao na max i bas se oseti pod prstom, pa pažljivo da vam ne ostane uključen u džepu.
111224.webp

Kakva je situacija kod vas sa blicom, moj je već počeo pomalo da se topi 😃
Ne koristim ga nikad na max, uvek je negde na 80%.
Jednom na kratko sam probao na max i bas se oseti pod prstom, pa pažljivo da vam ne ostane uključen u džepu.
Pogledajte prilog 543427
Možda ne vidim najbolje ali mislim da ti je sve u redu sa blicom. Takav je i kod mene (retko kada ga koristim u svojstvu lampe). To žuto je fosforni sloj.

Da li imate bug sa YouTube gde background play uvek prestane da radi posle 5sek kako se zaključa ekran?
Sve sam pokušao i ništa ne pomaže.. ( sve setingse i predloge koje je gemini predložio, izbrisao sam pa ponovo instalirao app, itd itd )

Neverovatno koji sklop budala radi u Google

fkloznica@, što se mučiš sa aplikacijom, kad verovatno znaš da je rešenje Brave.

Zato što je navikao na aplikaciju recimo 🙂

Stigla mi je danas PixelSnap maska. Prijatna na dodir, tasteri odlični. I izgleda lepo. 🙂

Prilozi

• PXL_20260619_100602020.webp
    PXL_20260619_100602020.webp
    69.9 KB · Pregleda: 29
  • PXL_20260619_100617797.webp
    PXL_20260619_100617797.webp
    188.2 KB · Pregleda: 33
  • IMG_20260619_120710167.webp
    IMG_20260619_120710167.webp
    194.9 KB · Pregleda: 36
Koristi li neko pixel screenshots? Vidim da funkcioniše isključivo na engleskom jeziku (da bi pokrenuo AI), a neko sam ko ima hiljade skrinšotova na telefonu 🤣

Pa nema mi neke preterane razlike sa storage server i original, ja drzim storage saver jer ono, nisam video neke razlike kad gledam na telefonu sadrzaj ili okacim na net, a za to mi i sluze stvari u telefonu.
Za moj ukus je velika razlika u kvalitetu, naročito video ubije :/

Nije mi ni palo na pamet da postoji🤣
A skoro sam razmišljao šta li od app ima korisne pečeve

Stigla mi je danas PixelSnap maska. Prijatna na dodir, tasteri odlični. I izgleda lepo. 🙂
Verujem da je top, samo ne mogu da svarim tu cenu nikako. I kad bih je ulovio na 50% popusta mislim da ne bih dao

Da se nadovežem na priču o GPhotos backup. Možda samo ja nisam našao način, ali baš me nervira što bez gimnastike ne može selektivno da se bira kvalitet upload-a, nego je za sve ili original, ili storage saver

Da se nadovežem na priču o GPhotos backup. Možda samo ja nisam našao način, ali baš me nervira što bez gimnastike ne može selektivno da se bira kvalitet upload-a, nego je za sve ili original, ili storage saver
Vidi stvarno. Pogledao sad i ja, u revanced varijanti ni nemam opciju da se „prebacim” na saver, čim postoji opcija besplatnog bekapa u original kvalitetu pretpostavlja da će svi to hteti.

Revanced unlimited mi i odgovara, pa nisam nikad ni razmišljao dalje o tome, tek sad videh. Jeste bezveze.

Baš ću odraditi revanced, što da ne

Da se upišem u klub. Nakon apdejta na 17, pojavljuje mi se treperenje u gornjem delu ekrana, ali izgleda samo u toku poziva. Nisam primećivao u drugim slučajevima za ovih par dana

Samo jedan podsetnik za nas sa vancedima, revancedima i ostalim modifikovanim aplikacijama 🤣
Ukratko, pitanje je da li će developeri proći registraciju. I ukoliko ne prođu, da li ćeš svariti android flow na primarnom telefonu.

Poslednja izmena:
Za moj ukus je velika razlika u kvalitetu, naročito video ubije :/

Nije mi ni palo na pamet da postoji🤣
A skoro sam razmišljao šta li od app ima korisne pečeve

Verujem da je top, samo ne mogu da svarim tu cenu nikako. I kad bih je ulovio na 50% popusta mislim da ne bih dao
Slažem se, ne vredi tih para. Evo, već posle 3 dana ima dve male linije na leđima, skinuo se onaj mat premaz. Mogu da zamislim kakva će biti za mesec dana...

Nazad
Vrh Dno