Šta je novo?

Google Pixel 10 / 10 pro

Ne bi bilo loše da dodaju ovaj Glow. Recimo oko kamera modula. Može dobar gimmick da se napravi.

Deluje da je baterija nešto bolja na beta 4 nego na prošloj. Ako neko koristi pa da potvrdi ? 🙂

Ja sam instalirao al rano je da bilo sta kazem. Takodje mi se ova poruka pojavila u quickshare ali na mac i dalje nece da posalje, probacu i sa iphone kad naidjem na neki.

Prilozi

• Screenshot_20260417-095035~2.jpg
    Screenshot_20260417-095035~2.jpg
    62.4 KB · Pregleda: 56
Kupio sam 10 pro i ne mogu da aktiviram besplatnu AI Pro 5TB godišnju pretplatu, za koju sam navodno kvalifikovan kupovinom telefona. Na pretrazi ponuda izlazi info da trenutno nema ponuda. Trenutno koristim Google One Plus paket od 200GB. Da li je neko uspeo da aktivira ovo i ako jeste, može neka pomoć, kroz kakve golgote još mora da se prođe?

To je pitanje od milion dolara. Ja čim uđem na Google one app on mi nudi tu promociju. Već sam kacio sliku prošle nedelje

Prilozi

• Screenshot_20260417-211517.png
    Screenshot_20260417-211517.png
    184.4 KB · Pregleda: 46
Jok. Plaćam samo YouTube premium. I Google one onaj najmanji paket od 2$

To je pitanje od milion dolara. Ja čim uđem na Google one app on mi nudi tu promociju. Već sam kacio sliku prošle nedelje
Telefon je nov. Ne znam da li ima zavisnost od toga ako sam nekada već iskoristio neke trial periode, ali i da jesam , glupo je jer je promo vezan za kupovinu i aktivaciju telefona. Probao sam i sa novim nalogom, ništa. A ovo tvoje znači da nema regional lock.

@darinkosinko da li si ti u nekoj YouTube familiji? Meni je na p9 pro prošle godine to pravilo problem sudeći po onome što sam nalazio tada na netu.

@darinkosinko jel imaš neku karticu platnu vezanu za play store? Kontam pošto je suscription u pitanju možda mora da ima neko pokriće u tom pogledu

Imam naravno, nego nisam siguran da sam ih prebacio i aktivirao na P10Pro, pošto mi u walletu i dalje stoje kao da su u P6Pro..
Edit: Izgleda da je to u pitanju, sad sam pogledao, wallet mi nije aktivan na 10. Izgleda da mi banka ne dozvoljava dva aktivna uređaja u isto vreme.

Poslednja izmena:
Dozvoljava banka nego moraš za svaki tel da zoveš i iznova aktiviraš...bar ja tako na erste moram. Al nevezano za wallet, play store je druga stvar kontam ako si dodao bilo gde mora da postoji na njemu

Pozdrav drugari. Da li ima nekoga iz Niša ko ima bilo koji case i staklo možda da proda za Pixel 10?

Ne znam da li sam pomenuo, ali ovaj spigen ultra hybrid ima male "pragove" na dnu, ne osećaš ih kad koristiš fon, ali ga savršeno izravnaju pozadi pa telefon nije klackalica kad ga družite na ravnoj podlozi na leđima.
Neko je pominjao to u jednoj temi da hoće da bukvalno napravi za neku masku te kao pragove da mu ne klacka fon, evo to ova maska ima fabrički a tek sam sad obratio pažnju na to posle koliko korišćenja.

Ja sam sa kp uzeo. 3000 je bio, totalno okej cena.

Teška odluka, 3000 vs 220 din, a kao stvarno su dobre i traju beskonačno 😄

Ja sam pre skoro 5 godina uzeo za šesticu kod jednog momka iz Valjeva što je radio Pixele, i dan danas je kao nova.
Sad na oglasima kod nas ne postoji Spigen.

Ja sam uzeo od momka iz ns nedavno za 9 pro za 3000...jeste skupa ali ke mrzelo da čekam iz usa za 10e manje

Nazad
Vrh Dno