Šta je novo?

Google Pixel 10 / 10 pro

VPN ne radi u Srbiji ?
Ne, a čak kad sam bio u Italiji gde je sve ostalo radilo za vpn mi piše da mi se Gmail nalog vodi na "unsupported region" pa nije radilo.
Tako da mislim da treba da budeš u zemlji gde je podržano plus da imaš Gmail nalog koji se vodi na zemlju u kojoj je podržano.

Ali i dalje mi je najveća glupost da airdrop - quickshare ne radi kod nas.....

Koji carevi, ovi iz Google-a 😀
Quick Share radi na 'kinezima'.
Neće mene Pixel videti.
Btw,u Italiji nemoguće da VPN ne radi,već je tebe Google prepoznao na lokaciji gde si već bio ,u Srbiji. Zašto nisi kreirao novi Google account u Italiji,pa onda probao?

Oni pričaju o Quickshareu sa Apple uređajima, naravno da Quickshare sa ostalim Android uređajima radi kako treba....

Koji carevi, ovi iz Google-a 😀
Quick Share radi na 'kinezima'.
Neće mene Pixel videti.
Btw,u Italiji nemoguće da VPN ne radi,već je tebe Google prepoznao na lokaciji gde si već bio ,u Srbiji. Zašto nisi kreirao novi Google account u Italiji,pa onda probao?
Zato što mi nije trebao, lepo mi je pisalo, radi vpn ali za moj nalog koji se vodi na srb ne. O tome pričam. Samo sam naveo primer, naravno da bih napravio Gmail koji se vodi na Italiju da mi je trebao.

Quick share radi naravno, ali ne čitaš pažljivo, airdrop na quickshare i obrnuto ne radi. A u Italiji npr radi.

Ma to sa googlam i regionima je ludilo. Ja nisam mogao da aktiviram onaj godišnji premium gemini i storage na pixel 9 pro xl koji je išao u promociji uz telefon zato što mi je nalog bio vezan za family koji se vodi na Srbiju.

Ma to sa googlam i regionima je ludilo. Ja nisam mogao da aktiviram onaj godišnji premium gemini i storage na pixel 9 pro xl koji je išao u promociji uz telefon zato što mi je nalog bio vezan za family koji se vodi na Srbiju.
Kreiranje Google account-a,iza VPN-a, za američki region, rešava problem?

Imam ja svoj američki nalog ali to mi nije rešenje problema.

Čitam na reditu navodno idle drain rešen na android 17 beta1.. pa ako je neko voljan da proba i potvrdi stvarno 🙂

Код мене овај бар код не пије воду...
Видео сам ово на нету давно али нисам пробао до вечерас...

Prilozi

• Screenshot_20260214-215711.png
    Screenshot_20260214-215711.png
    56.6 KB · Pregleda: 57
Ja koristim neko koje sam kupio na kp, nemam problema sa otiskom prsta, samo sam uključio onu opciju da imam screen protector i tjt, bez skeniranja koda

Nekad su alfa verzije radile full na pixelu (kad se setim p2), a sad bete ne mogu da se sastave sa osnovnim stvarima

Nekad su alfa verzije radile full na pixelu (kad se setim p2), a sad bete ne mogu da se sastave sa osnovnim stvarima
Što je najgore ovo može i u public verziji da je beta manje ni strašno bilo

OxygenOS nema taj problem. Zahvatilo sve Pixele od 7 pa nadalje i važi samo za Google stock Android. I ovo nije soft već halfbrick.

Pa ja sam zato i poslao u Pixel 10 temu, a ne u OxygenOS / OnePlus temu?

Online, u Srbiju ti stigne za nekih 10 dana. U U.S. Google radnjama mozes da ih kupis odmah, sertifikovani su od strane njih.
Odlične Mous maske, samo nemoj coral boju brzo se prljaju vrhovi... Shipping je 5 eur donese poštar za 10-tak dana ja sam uzeo ultra thin uh kako lepo legne(bar na 9xlpro)

Odlične Mous maske, samo nemoj coral boju brzo se prljaju vrhovi... Shipping je 5 eur donese poštar za 10-tak dana ja sam uzeo ultra thin uh kako lepo legne(bar na 9xlpro)
Naručio sam ultra thin clear, trebalo bi da stigne sledeće nedelje ili možda čak i ove

Ja imam crnu thin, odlična, jedino što zaštita ekrana nije neka.

A šta bi sa onom pričom A1, Google testiranje i to? Dok Google zvanično ne stavi Srbiju na listu podržanih zemalja, džabe što neka prodavnica krene sa prodajom. Da li u ovim okolnim zemljama koje kao zvanično prodaju Pixel (BiH, CG, Hr) rade svi Google servisi, 5g i ostale ekskluzive? Ima zvaničan servis koji ne gura Aliexpress delove i radi trade in?

A šta bi sa onom pričom A1, Google testiranje i to? Dok Google zvanično ne stavi Srbiju na listu podržanih zemalja, džabe što neka prodavnica krene sa prodajom. Da li u ovim okolnim zemljama koje kao zvanično prodaju Pixel (BiH, CG, Hr) rade svi Google servisi, 5g i ostale ekskluzive? Ima zvaničan servis koji ne gura Aliexpress delove i radi trade in?
Da li svi servisi rade, ne znam. Pretpostavljam da da.
Što se BigBang-a tiče, nije neka prodavnica, već Google partner. Primera radi, kada odeš na slovenačku stranicu Google Store-a, kao ovlašćeni dileri će ti se izlistati Telekom Slovenije, BigBang Slovenija i A1 Slovenija.

Da li svi servisi rade, ne znam. Pretpostavljam da da.
Što se BigBang-a tiče, nije neka prodavnica, već Google partner. Primera radi, kada odeš na slovenačku stranicu Google Store-a, kao ovlašćeni dileri će ti se izlistati Telekom Slovenije, BigBang Slovenija i A1 Slovenija.
Jasno, hteo sam da kažem da je bitno da je prodavnica u Google podržanoj zemlji, a Slovenija to jeste. Hr, BiH i CG nisu a ipak se prodaju tamo. Bilo bi jako lepo da krene i to konačno, ne znam šta se čeka više

Nazad
Vrh Dno