Šta je novo?

Google Pixel 10 / 10 pro

Inace, ne znam kako je u drugim gradovima, ali serviseri u Novom Sadu beze od popravke Pixela kao djavo od krsta. Od svih koje sam zvao za 6 Pro, samo dva su pristala da rade na njemu, i to jedan jedva. A pritom sam sam nabavio unapred poklopac sa elektronikom.
Apsolutno treba biti spreman na tako nešto kada se kupuje piksel...Niko ga neće, ne voli, niko nema ništa. Ja sam najbuđaviji silikon kupovao u Novom Sadu, za staklo 50e za original maskicu 50e.. Izuzetno skup uređaj za ono što jeste.
...ali ja se opet vratim na piksel...

Ovi silni komentari me malo odvracaju od kupovine uopste Pixela, doduse ja sam planirao 8 ili 9 da uzmem....

Ovi silni komentari me malo odvracaju od kupovine uopste Pixela, doduse ja sam planirao 8 ili 9 da uzmem....
Zapravo, ovi komentari samo pokazuju da su stariji Pixeli super kupovina, jer je jedan te isti telefon vec 4 godine, a cene su drasticno nize za starije serije. Uzmi neki od starijih Pro modela, i na konju si.

Meni se pixel počne grejati posle godinu dana , možda zbog baterije ali tako neki utisak.
Nije do baterije.

Ja mogu samo da govorim samo za 6 i 6 Pro. Prvo sto sam primetio je da tu ima silikonske lutrije, neki se greju manje, neki vise. Moj i kolegin 6 Pro je bio OK uglavnom, ali koleginicin 6 nije mogao da se drzi nekad.

Medjutim, ono sto sam primetio isto jeste da mi se grejanje razlikovalo od update-a do update-a, posle nekog update-a ga skoro uopste nije bilo, posle nekog se cesto grejao itd.

Sada privremeno koristim S24Fe koji ima Exynos i greje se gore nego Pixel nekad.

Koji bi Pro preporucio? Cuo sam ovde po forumu reci hvale za 7 Pro
7 Pro bih jedini izbegao, jer ima bas losu telephoto kameru, to je serija na kojoj su prvoj unazadili telephoto i presli na manji senzor sa 6 Pro. Posle su to povadili vecom optikom na 8 Pro pa nadalje. Najveci telephoto senzor ima 6 Pro.

8 Pro je verovatno najbolji izbor. 9 Pro XL je prilicno skuplji, a ne dobijas nista posebno za tu razliku.

Ako hoces bas da ustedis, ali i da imaš najbolju telephoto kameru, uzmi 6 Pro. Mana je slabo osvetljenje displeja (sto meni nikada nije smetalo ali je sam displej odlican sto se tice gustine i tona.

Nije do baterije.

Ja mogu samo da govorim samo za 6 i 6 Pro. Prvo sto sam primetio je da tu ima silikonske lutrije, neki se greju manje, neki vise. Moj i kolegin 6 Pro je bio OK uglavnom, ali koleginicin 6 nije mogao da se drzi nekad.

Medjutim, ono sto sam primetio isto jeste da mi se grejanje razlikovalo od update-a do update-a, posle nekog update-a ga skoro uopste nije bilo, posle nekog se cesto grejao itd.

Sada privremeno koristim S24Fe koji ima Exynos i greje se gore nego Pixel nekad.
Ја сам имао 6 обичан (корал), ја стварно не знам како тај телефон није цркао од толико грејања...Само осетим у џепу да се граје... Катастрофа од уређаја...Али ради и дан данас продао сам за неком мученику...Али БАТОООО кад окачи слику на инстаграм да не верујеш како је добра...Видео мислим да и не може да снима 😄

10 Pro XL na nekoj akciji na Amazonu u Nemačkoj za oko 950-60€..

Moguće, ali čim je počeo sa akcijama, za ng ima da bude sigurno neka lepa cena.
Naručim preko druga ako se bude dosta razlikovalo nego na oglasima ovde i tjt.
Sada je kod nas na oglasima 1030€

Možeš i sada da ga naručiš da prevozi de, to ti je cena + za njih 30e.

Da, zato što su lažni oglasi pa ih ljudi prijave i sklone. Kupovao sam redovno pixele tamo po oglasima dok sam živeo, slažem se su im cene bas super i povoljne na oglasima ali treba biti realan i ne očekivati nezamislivo.

Edit: baš sam bacio pogled da ne bude da pričam napamet i da se nije šta radikalno promenilo u zadnjih par god od kada nisam tamo...znači evo čovek traži da kupi nov za 750e u osnovnoj izvedbi što implicira da su oni koji se prodaju samo skuplji od ove cifre

Prilozi

• Screenshot_20251008_122456_Kleinanzeigen.jpg
    Screenshot_20251008_122456_Kleinanzeigen.jpg
    79.1 KB · Pregleda: 24
Da, zato što su lažni oglasi pa ih ljudi prijave i sklone. Kupovao sam redovno pixele tamo po oglasima dok sam živeo, slažem se su im cene bas super i povoljne na oglasima ali treba biti realan i ne očekivati nezamislivo.
Hvala na komentaru.
Video sam da je jedan od oglasa bio nov, neotvoren uređaj i pisalo je da se dobija račun i da je moguće samo lično preuzimanje. Zato mi nije delovalo kao prevara.
Mada svakako ako bih hteo da kupim raspitao bih se bolje

@vulex8 kod takvih oglasa prvo pogledaj da taj koji je stavio oglas nije napravio nalog dan pre, da ima bilo kakvih ocena ili pohvala. Isao sam ja jednom prilikom lično 45km pa se lik nije pojavio po dogovoru niti se javio bilo kad više na telefon/poruku.

Što se telefona tiče, čekam Flossija sa recenzijom...stalno pominje kako mu je to najbolji uređaj pa da vidim šta je toliko specijalno...radiće zajedno sa foldom pro uporedo.

I mene interesuje šta će Flosi da kaže. Par puta ga je nahvalio što mi je malo čudno jer on obično potencira na sirovoj snazi telefona a Pixel to nije

Vrh Dno