Nažalost, ne.Dakle, ne postoji način da se bez apple uređaja nekako uzme jeftinija pretplata ovde?
Uputstvo:Kako ide preko Apple, ima li uputstvo "korak po korak"?
PROCES (Postojeći Apple nalog)
Potrebno je promijeniti regiju vašeg Apple ID-ja na Tursku, što je sasvim jednostavno.
- Otvoriti App Store
- Klik na profil u gornjem desnom kutu -> klik na ime -> klik na "Region" -> odabrati Turkiye
- Payment method odabrati "None"
- Napisati vašu adresu, ali za grad staviti Istanbul, poštanski broj 34020, broj telefona može domaći bez pozivnog broja
- Kupiti iTunes TR Gift Card na stranici Turgame (imate od 25 TL pa nadalje, ovisi koliko vam je potrebno)
- Otvoriti App Store, klinuti profil i "Redeem Gift Card", unesete kod koji ste dobili i to je to. Nakon ovoga otvoriti željenu aplikaciju i započeti pretplatu, VPN nije potreban.
Sad ste spremni koristiti vaš kredit za pretplate.
PROCES (novi Apple nalog): Na sljedećem linku napraviti novi turski Apple nalog, odabrati zemlju Tursku, a broj telefona može srpski +381. Otvaranje naloga može i direktno preko iPhonea, ne mora nužno preko web stranice (prije pravljenja novog izlogirati se iz starog, naravno).
Koja ti je adresa podešena na payments.google.com ? Treba biti Turska.Pokusavao sam preko VISA i MC da aktiviram Google One i nisam uspeo. Kupio sam redeem code za Google Play ali ne mogu da ga aktiviram ni pomocu VPN-a a ni bez. Da li zna neko da li ima neka fora da se aktivira?
IP adresa ili? Ako je IP adresa onda je podesena na Tursku, kao i nalog.Koja ti je adresa podešena na payments.google.com ? Treba biti Turska.
Nece. Ovo mi pokazuje...Adresu ručno unosiš. Na to mislim. Kreiraš turski profil plaćanja na payments.google.com
Pogledajte prilog 449922
Upisi u Google tu poruku koju ti prikazuje. Mnogi imaju isti problem kao ti. Verovatno Google pooštrava pravila.Nece. Ovo mi pokazuje...
Poslao sam support-u zahtev, tesko da ce mi nesto pomoci ali ajd da probam😅Upisi u Google tu poruku koju ti prikazuje. Mnogi imaju isti problem kao ti. Verovatno Google pooštrava pravila.
HvalaUputstvo:
Sada sam proverio na nalogu koji ne koristim i uopravo je ista ponuda za prvih godinu dana.Pretpostavljam ne iz razloga sto se ne koristi nalog,nego zato sto je prazan prostor.Ukoliko imate neki Gmail nalog koji vam skuplja prašinu, ulogujte se i možda ćete da naiđete na ovo:
Pogledajte prilog 457582Pogledajte prilog 457583
Pa mozes da sherujes nalog sa glavnim nalogom. Dodas ga u familijuSada sam proverio na nalogu koji ne koristim i uopravo je ista ponuda za prvih godinu dana.Pretpostavljam ne iz razloga sto se ne koristi nalog,nego zato sto je prazan prostor.
Sa te strane su u pravu,ali sta ce mi bilo koji od ovih paketa za nalog ciji prostor ne koristim uopsteSvakako im je dobra fora
Kao što je @nijelos, možeš da šeruješ sa glavnim ili sa drugima. Ovaj prostor nije samo za drive, već i za mail (koji se puni polako, ali sugurno)Sada sam proverio na nalogu koji ne koristim i uopravo je ista ponuda za prvih godinu dana.Pretpostavljam ne iz razloga sto se ne koristi nalog,nego zato sto je prazan prostor.
Sa te strane su u pravu,ali sta ce mi bilo koji od ovih paketa za nalog ciji prostor ne koristim uopsteSvakako im je dobra fora
Mislim da nije moguce, bar ja nisam nasao neku caku za toBraco,kako mogu da odradim da mi recimo slike i video sto napravim u mobu,on automatski prekopira i na google slike...ali da kad ocu obrisem iz google slika ne brise automatski i iz memorije moba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari