Šta je novo?

Google One pretplata

Dakle, ne postoji način da se bez apple uređaja nekako uzme jeftinija pretplata ovde?

Kako ide preko Apple, ima li uputstvo "korak po korak"?
Uputstvo:

PROCES (Postojeći Apple nalog)
Potrebno je promijeniti regiju vašeg Apple ID-ja na Tursku, što je sasvim jednostavno.
  1. Otvoriti App Store
  2. Klik na profil u gornjem desnom kutu -> klik na ime -> klik na "Region" -> odabrati Turkiye
  3. Payment method odabrati "None"
  4. Napisati vašu adresu, ali za grad staviti Istanbul, poštanski broj 34020, broj telefona može domaći bez pozivnog broja
  5. Kupiti iTunes TR Gift Card na stranici Turgame (imate od 25 TL pa nadalje, ovisi koliko vam je potrebno)
  6. Otvoriti App Store, klinuti profil i "Redeem Gift Card", unesete kod koji ste dobili i to je to. Nakon ovoga otvoriti željenu aplikaciju i započeti pretplatu, VPN nije potreban.
Sad ste spremni koristiti vaš kredit za pretplate.
PROCES (novi Apple nalog): Na sljedećem linku napraviti novi turski Apple nalog, odabrati zemlju Tursku, a broj telefona može srpski +381. Otvaranje naloga može i direktno preko iPhonea, ne mora nužno preko web stranice (prije pravljenja novog izlogirati se iz starog, naravno).

Pokusavao sam preko VISA i MC da aktiviram Google One i nisam uspeo. Kupio sam redeem code za turski Google Play ali ne mogu da ga aktiviram ni pomocu VPN-a a ni bez. Da li zna neko da li ima neka fora da se aktivira?

Pokusavao sam preko VISA i MC da aktiviram Google One i nisam uspeo. Kupio sam redeem code za Google Play ali ne mogu da ga aktiviram ni pomocu VPN-a a ni bez. Da li zna neko da li ima neka fora da se aktivira?
Koja ti je adresa podešena na payments.google.com ? Treba biti Turska.

Danas sam od Google dobio inf ukidaju mi nalog u UK, jer ne zivim tamo, i sele nalog u Srbiju

To gledaju prema BIN-u na kartici, tj. prema zemlji u kojoj je izdana kartica. Zato je zasad najsigurniji način plaćanja Google One pretplate preko Applea. Mada, možda i to jednom nekako blokiraju.

Da li je pokusavao neko preko Egipta? Vidim da su cene kao u Turskoj🙂

Kako mogu da uplatim svojom karticom Google One pretplatu drugoj osobi?
Kad se dođe do plaćanja na tom nalogu, Google nudi samo opciju da se doda platna kartica na taj nalog.

dobra ponuda :D

Ukoliko imate neki Gmail nalog koji vam skuplja prašinu, ulogujte se i možda ćete da naiđete na ovo:

Pogledajte prilog 457582Pogledajte prilog 457583
Sada sam proverio na nalogu koji ne koristim i uopravo je ista ponuda za prvih godinu dana.Pretpostavljam ne iz razloga sto se ne koristi nalog,nego zato sto je prazan prostor.
Sa te strane su u pravu,ali sta ce mi bilo koji od ovih paketa za nalog ciji prostor ne koristim uopste :)Svakako im je dobra fora

Sada sam proverio na nalogu koji ne koristim i uopravo je ista ponuda za prvih godinu dana.Pretpostavljam ne iz razloga sto se ne koristi nalog,nego zato sto je prazan prostor.
Sa te strane su u pravu,ali sta ce mi bilo koji od ovih paketa za nalog ciji prostor ne koristim uopste :)Svakako im je dobra fora
Pa mozes da sherujes nalog sa glavnim nalogom. Dodas ga u familiju

Kao što je @nijelos, možeš da šeruješ sa glavnim ili sa drugima. Ovaj prostor nije samo za drive, već i za mail (koji se puni polako, ali sugurno)

Ne znam za to.Ustvari,to je samo deljenje fajlova sa tim nalogom,ne deli se prostor?
Posto sam vlasnik oba,dodje mi na isto:)ali ne bih na taj nalog postavljao nista jer mi je taj mail registrovan na sve i svasta pa za svaki slucaj nemam ni neku sigurnost.

Ne moraš na ovaj nalog na koji ćeš da uzmeš pretplatu da staviš ništa. On ti samo služi da iskoristiš pogodnost, registruješ Google One i kad se pretplatiš, onda deliš prostor sa drugim nalozima.

Imam glavni nalog na kom imam youtube preimum family paket Argentina, kupio sam preko tog istog naloga i google cloud od 200gb preko Srbije.
Moje pitanje je ako bih nekako uspeo napraviti preko Turske nalog i kupiti cloud, da li bih mogao dodati glavni nalog u porodicu, jer mi je on vec popunjen sto se tice youtube family ili bih morao izbaciti jednu osobu?

Braco,kako mogu da odradim da mi recimo slike i video sto napravim u mobu,on automatski prekopira i na google slike...ali da kad ocu obrisem iz google slika ne brise automatski i iz memorije moba?

Braco,kako mogu da odradim da mi recimo slike i video sto napravim u mobu,on automatski prekopira i na google slike...ali da kad ocu obrisem iz google slika ne brise automatski i iz memorije moba?
Mislim da nije moguce, bar ja nisam nasao neku caku za to :D

Malo mi to glupo...zelim mejlove da primam,ne mora da kopira nove fajlove na google...a opet ako njega popunim nema ni mejlova...haos

Ti mozes sam da odaberes za koje foldere zelis backup da se radi ali ne mozes da brises sa gugla a da ostane na fonu jer su sinhronizovani folderi

Možeš takve slike da stavljaš u poseban folder koji se ne sinhronizuje sa google nalogom

Или да искључи синхронизацију, па да ручно шаље само оне фотографије које жели. Остале остају у телефону као што је и хтео.

Nazad
Vrh Dno