Šta je novo?

Google Nexus 7 - model 2013.

Prosli update, mi prvi, sad nas ostavise zadnje.[emoji2] [emoji2]

Izasao je image 5.1.0 za nexus 5, nexus 10, prvu generaciju sedmice, tako da ce i za nas do kraja nedelje..

Pa kako ne donosi? Konačno će biti Stable i radiće kako Bog zapoveda.

Znači samo telefoni su pogodjeni? Nisam se igrao sa tabletom, ali sa N5 i N4 jesam. Mada čudno mi to, isti kod isto sve, ovde radi, tamo ne radi.

radi, ali i dalje bespotrebno oslobadja ram, a kesira minimum....posle nekoliko dana se desi da nekad ne kesira nista.
ova stavka "free ram" je totalna glupost.Osecam da je ubacena zbog ******a koji godinama traze da imaju "slobodnog" rama, jer se tako osecaju da imaju viska, pa im je lakse.Kitket imao zauzet i kesiran ram i cao zdravo_Ovako su sad smislili ovo smecarsko "free", koje ce, cini mi se uvak praviti probleme, ako nista onda na duze staze.jer sad treba sistem da brine i o zauzetoj memoriji i o kesiranoj memoriji i da oslobadja za taj glupi "free".

evo sad gledam 252mb cached a free 650mb....smesno

Poslednja izmena:
Sada je to promenjeno sa 5.1. Baci pogled na n5 temu i vojkanovu sliku

I ostasmo zadnji. A bilo je price da prvi dobijamo.
Gore od ovoga ne verujem da ce biti...

Koliko vama drži baterija na lollipopu? Meni oko 6 do 7 sati screen ona maksimalno.

Da, tu je negde trajanje i meni do nekih 15%..

A za update...***, dobismo prvi 5.0.2. Sada verovatno zato sto neksus 7 najbolje radi pod njim, resili da prvo pokriju verzije na kojima ima najvise problema.Al svaka cast...prva generacija neksusa posle vise od dve i po godine dobija update.

Vratih se na Dark Kat 4.4.4 i razlika je ogromna. Ni blizu nema onog trzanja kao na Lolipopu. Do daljnjeg ne radim update.

Imam jedan problemcic sada (na Lolipopu ga nije bilo). Kada ga punim preko usb-a nece da prebaci 250mah (skoro 5h je punio od 72 do 100%) dok je na punjacu sve normalno. Neki predlog?
Rom je Dark Kat +Elementalx

Probaj drugi kabel i punjač....

U uticnici puni normalno, preko usb-a lose. Probah telefon na istom kablu na usb ide 580mah.

Kolega je kupio pomenuti model sa sim karticom.

Znamo da sa fabrickim ROM-om ne postoji mogucnost poziva.

Da li postoji nekim custom made ROM koji to omogucava ili ukoliko nema da li postoji neka aplikacija koja to omogucava?

Kolega je kupio pomenuti model sa sim karticom.

Znamo da sa fabrickim ROM-om ne postoji mogucnost poziva.

Da li postoji nekim custom made ROM koji to omogucava ili ukoliko nema da li postoji neka aplikacija koja to omogucava?
Ne bi trebalo uopšte da postoji, ta SIM kartica služi samo za mobilni net (ispravite me ako grešim).

Mislio sam na zvanični OTA (još nisam rutovao tablet :smajli_koji_se_stidi_i_crveni_u_ćošku: ) :)

Vrati se na KK i uzivaj. Meni je prosto prodisao kako sam presao na Slim 4.4.4 . Baterija je takodje neuporedivo bolja.

Nazad
Vrh Dno