Da se uloguješ u tom slučaju na neki drugi nalog?Realno sam i dalje u ozbiljnom problemu, jer vise ne mogu ni da odradim nikakav update bilo koje aplikacije iz google play stora.
Baci pogled, ovde je sve objašnjenoAko neko ima neku ideju o čemu se radi bio bih zahvalan.
Nije kreirao. Lupio je jer nije hteo-znao da im da pravi mail.Ovde nije slučaj da je dat pogrešan mail, nego je mail isti kao moj ali ima tačku u sredini. Sad vidim, zahvaljujući outlaw-u da sam ja vlasnik svih mailova i sa tačkom i bez tačke. Mada ne znam kako je onda uspeo da kreira mail kao moj samo sa tačkom u sredini a ja imam taj mail bar 15 godina.
Probaj da uđeš na gmail account preko compa pa da pod security potpuno ukloniš pristup sony tvu da se loguje preko googla, to bi njegovom apiju trebalo da bude trigger da pokrene ponovo proces autentifikacije.Probao naravno, na google chatu support genije je zakljucio da mi account radi super, e sad sto nece na Sony TVu, to nije njegov problem.
Poslao sam im feedback da bi se svako pusio od jada i bede, ali naravno jedan glupavi post iz marginalne drzave im nece nista znaciti.
Realno sam i dalje u ozbiljnom problemu, jer vise ne mogu ni da odradim nikakav update bilo koje aplikacije iz google play stora. Sta reci.
🤣🤣🤣🤣 Jel to očekuješ od ljudi koji ti ovde daju savet da će oni da ti daju garancije kako neće ovo da ti se desi? 😁I da se slučajno ne desi da mi Google iz nekog razloga blokira zbog zloupotrebe ili slično, jer to mi je osnovni nalog i tu imam zaista bogatstvo poruka i slika.
vidi da nema viber backup vezan za nalog. on je sakriven do ludilaDa, prazna je. Kada se ode na manage space, pokazuje samo to zauzeće velikih fajlova na drive-u od oko 13.5gb a unutra je samo 4 fajla oko 500mb koje sam sada obriasao pa ću videti.
nema načina na google. Odeš u viber i pod backup imaš listu backup fajlova i tu samo obrišeš taj fajl.Jeste, to je. Ima tonu slika na viberu za koje je uključen backup. Samo da nadjem kako da obrišem.
Hvala ti puno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari