Šta je novo?

Google Image Labeler

evo sad sam probao...
bas je zanimljivo...a onaj all-time rekord je nedostizan:D

Ne samo da je zabavno, nego je i korisno. Dobra pretraga slika nije moguća bez dobrih metapodataka, a njih mora neko da unese. Odoh ja da se još malo igram za opšte dobro. :p

Koliko parova ste uspeli?
Ja sa nekim tipom 7 komada

Koliko je ovo zarazno majko moja, ja sam ovo poceo jos jutors u 10, nisam stao do 12:00. Da nije dosao burazer da me odvede do grada, jos bih labelovao!!!

ja 11 s nekim likom. vidim da iskusniji gadjaju prvo boje ako nije odmah jasno sta je.

Ja sam se zarazio, sad imam 4500, ne znam kada cu da prestanem.

:d

Prilozi

• horse.png
    horse.png
    29.6 KB · Pregleda: 150
navuko sam se :p

Meni ne radi iz IE-a, samo iz Firefox-a....cudno, a naravno sama ideja - zarazna :D

Ma, narkoza je najgora. Sad cu da probam da se izlecim, ali ne garantujem za svoje postupke. Picio sam do 5000. 8 slika sam najvise uspeo da sparim. A to za prvo pogadjanje boja je apsolutno tacno

sta znaci off-limits ? to znaci da je vec prihvaceno i da ne kucam ?

hehe, interesatno, ubo sam 9 parova. Mada ima fora, ono, meni palo na pamet da uvek kucam "pass", a naleteo sam na njih par kojima je isto to plao na pamet, pa kad ponstane ideja, tj ako u startu ne ubodemo, uvek ostaje "pass" :) single best: 900, cumulative 5900, za ~15 minuta...dosta od mene :)

Poslednja izmena:
Po Marfijevom zakonu, u off-limits se nalaze svi pojmovi koji ti prvi padnu na pamet. :p

@falcon:
horse, man, sex, fuck, brown, light.....

:D

edit: a najace je sto ima "show your partner's guesses". Tu pishe svasta :)

Poslednja izmena:
Po Marfijevom zakonu, u off-limits se nalaze svi pojmovi koji ti prvi padnu na pamet. :p

ma izvalio sam, to su vec nazivi koji su usli u metatagove ili sta vec pa nema potrebe da se ponavljaju...Inace nastavio sam posle bio "jos samo jednu da odigram" i zavrsio oko 21h :p Najvise sam uspeo 11 komada, tj 1100 poena...imam osecaj da ce od ovoga na kraju biti vise stete nego koristi :d

:d

Prilozi

• Google-Image-Labeler-petokr.jpg
    Google-Image-Labeler-petokr.jpg
    11.4 KB · Pregleda: 103
"ownage" :d "all your base are belong to us" :d :bottle:

Pa off-limits je često jedino suvislo što može da se kaže... onda lupaš nešto bezveze i najopštije. Nikakve koristi za pretraživanje neće biti od ovoga.

Nego, jel kao guest ne mogu da osvojim više od 500 poena? Pogodio sam svih 5 fotki ali umesto nastavka me je obavestio da sam osvojio 500 poena i prekinuo igru.

Poslednja izmena:
Pa off-limits je često jedino suvislo što može da se kaže... onda lupaš nešto bezveze i najopštije. Nikakve koristi za pretraživanje neće biti od ovoga.
Baš tako. Ako tu nešto ne modifikuju, napuniće sistem smećem.

Nego, jel kao guest ne mogu da osvojim više od 500 poena? Pogodio sam svih 5 fotki ali umesto nastavka me je obavestio da sam osvojio 500 poena i prekinuo igru.
Sve mi se čini da nisi provalio da ti je isteklo vreme. :)
Što se bodova za goste tiče, pogledaj listu.

Sve mi se čini da nisi provalio da ti je isteklo vreme. :)
Da, da, posle sam ukapirao... A "najlepše" je kad dobiješ ćutljivog partnera. Ništa, samo sedi i ćuti. Slike su toliko male da su sasvim nejasne i često uopšte nemaš pojma šta je na slici.

Mene ovo brzo smorilo...

i mene vala... postigo sam cilj, da se upisem na dnevnu listu i necu vise.

mozda samo jos malo... :d

Prilozi

• Google-Image-Labeler-1500-2.jpg
    Google-Image-Labeler-1500-2.jpg
    230.2 KB · Pregleda: 78
svaka im cast kako su se setili da opisu slike i da angazuju celu planetu da ima pomogne!

Extra stvar, uspeo sam 8 slika da pogodim.
Bitno je naci istomishljenika.
Posle sat vremena ukapirao sam kojim redosledom treba ici, prvo objekti na slici pa boje pa krajnje asocijacije i na kraju "picture" uglavnom radi posao.

:p

u jeee :zgran: pa ovi poceli da lupaju po 25 parova !!! Ufff, pa to nema sanse da nabijem

Vrh Dno