Šta je novo?

Google earth?

• Začetnik teme Začetnik teme borab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Meni se cini da je Axel malo doradio sliku u Photoshopu. Ovo njihovo suvise lepo izgleda!!!

p.s. Ili su iznajmili neki helikopter pa slikali sami!!! : )

Nije isti deo grada, slavija tako izgleda na google earthu... Neki drugi delovi su malo bolji! A axel je sigurno doradio sliku u photoshopu!

Poslednja izmena:
To ti je ko na onim rekalmama za kozmetiku... "Pogledaj boje, kako su intenzivne!!!" a u stvarnosti... :hair:

Šalu na stranu slika je editovana, čak su boje malo prenaglašene (barem za moj ukus) ali za oglas deluje kud i kamo bolje od originalne.

Prilozi

• mostar.webp
    mostar.webp
    187.1 KB · Pregleda: 144
Poslednja izmena:
Moguce da je doradjivao u Ps-u ili je kupio original GE?

Moguce da je doradjivao u Ps-u ili je kupio original GE?

Ipak mislim da je PS. Koliko znam komercijalne verzije GE neke druge dodatne funkcije, i pojedine gradove u većim rezolucijama. BG je isti barem bio kada sam zadnji put imao priliku da vidim, da li je nešto menjano, ne znam i mene zanima.

Jeste u pravu ste, uz pomoc PS ( hue/saturation ) slika izgleda bolje.

aman sto si ti zapeo za taj original? zar nismo u drugoj temi utvrdili:
Note: While there are additional capabilities and features available in Google Earth Pro, the underlying imagery is the same for all versions of Google Earth.

Jeste Vi utvrdili, ali nisam Ja utvrdio.

Sve je pod kontrolom. Isao sam kod "Sikili-ja" ( experta za PS i Corel ), platio mu par casova za osnove i prakticne primene u obradi fotografija i sada mi je mnogo jasnije.
Skup je, ali je vredelo svaku paru.

Jeste Vi utvrdili, ali nisam Ja utvrdio.

Sve je pod kontrolom. Isao sam kod "Sikili-ja" ( experta za PS i Corel ), platio mu par casova za osnove i prakticne primene u obradi fotografija i sada mi je mnogo jasnije.
Skup je, ali je vredelo svaku paru.

Posle ove reklame, cene casova skacu dramaticno 😀

da li postoji mogucnost exportovanja slike? pri tome ne mislim na prt scr + ctrl v u photoshopu, vec na ozbiljniji export...

a sto ne bi pito Axela?

Da, rezolucija slike je tada 1048x920 (?), ne znam da li mu je to dovoljno... Treba da odštampa fotku metar sa malo više od metar, za na zid 🙂

Pa onda probaj sa PRO verzijom, imas free trial, uz daleko vecu rezoluciju eksportovanih slika + moze se zezati i sa movie mejkerom. Doduse po dijagonali slike/filma sljasti TRIAL VERSION, al' ako je za kucnu upotrebu Boze moj... 🙂

U pravu si, evo šta kaže za Pro verziju:

"Export high-resolution images up to 11" x 17" (4800 pixels, sample print - 890k), and use them in documents, presentations, web or printed materials. You audience can come along for the ride as you create your own compressed movies (.wmv, sample movie - 13MB) of the zooms and virtual tours you take in Google Earth."

Cijena?! Prava sitnica - 400$ za godinu dana... :smoke:

...
Cijena?! Prava sitnica - 400$ za godinu dana... :smoke:

Pa dobro sad... kao sto rekoh imas trial da obavis sta ti treba. Drugo resenje je da otvoris hiljadu i jedan nalog na gmailu pa da to vreme produzis, ili pak da nas se skupi 200-300 sa pocetnim ulogom. 🙂 Inace movie varijanta je pravi zez ako znas kako da je iskoristis.

Nazad
Vrh Dno