Šta je novo?

Google Desktop --- Search your own computer!!!

• Začetnik teme Začetnik teme ZoNi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ZoNi

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
30.08.2000
Poena
859
After downloading Google Desktop Search, you can search your personal items as easily as you search the Internet using Google...

info: http://desktop.google.com/about.html

screens: http://desktop.google.com/screenshots.html

home.gif

VRLO zanimljivo!!! 😀

reko sta znam Google pa vezano je za net pa ga postovao ovde , ne setih se da pogledam aplikativne softwere ali u svakom slucaju bitna je moja namera da sa drugarima podelim prave stvari 🙂)))))))))))))))))))))))))

Neće da radi sa NOD32 Antivirusom. Mislim, stvarno. 🙁

kad je altavista izbacila slicnu stvar, u pitanju je bio los komad softvera. Nadam se da su ovi bolje odradili stvar. (pogotovo sto je proslo x godina od tada)

odvojeni thread-ovi spojeni u jedan, iliti sto kazu: "merge" 🙂

ajd da probam i ovo cudo, mada sta ce mi kad znam gde mi je sta...

google je poceo malo da preteruje... search, gmail, gbrowser (?), picasa, sada ovo...
na kraju ce da prave sve i svasta i sve ce im biti prosecnog kvaliteta...

Sada mi ona teorija o web-based OS koji novdno pravi Google deluje malo realnije 🙁

Evo ja sam ga osposobio i mogu vam reci da je veoma Efikasan.. dakle pogotovo ako drzite dokumentaciju na kompu jos od 1997 pa se toga nakupilo gomila. Klasicno pretrazivanje toga traje ponekad i do 10 min a ovo izbacuje iste sekudne sto nekada moze lepo da dodje... Ja zadovoljan.

Mozda ja nisam dobro razumeo ali cini mi se da u pretragu nisu ukljuceni video, audio, arhive, aplikacije...? Takodje cache samo od explorera, ima li neke razlike ako je od drugog browsera? Mailovi od TheBat!...

Ja mislim da je Google napravio dobru strategiju. Na kraju krajeva, ako i želi da dominira tržištem, ja nemam ništa protiv, jer (za sada) pravi odlične stvari, sve su bile pun pogodak... Samo da ne krene stopama M$-a...

Nazad
Vrh Dno