Šta je novo?

Google Chromecast / Streamer

Ali je Android 14,ne moze sve 😉 .

Stigao Google TV Streamer. Uzeo sam ga zbog F1TV, jer pored Apple TV-a gospoda (za sad) daju 4K samo za Google Streamer i valjda Chromecast. Mislio sam da neću imati druge koristi od njega, jer imam dobar TV (TCL C805), ali vidim da može da forsira Dolby Vision i to ne samo da radi nego zaista poboljšava sliku, bar za moj ukus.

Srecna Nova Godina!
Zamolio bih vlasnike Google TV Streamer=a da mi odgovore da li na ovom boxu radi EON aplikacija i da li ima nekih problema u koriscenju. Hvala.

Radi dobro, kupi slobodno

Imam 2 chromecast-a (verzije 2 i 3), koristim ih kad idem na letovanje. No, ne uspevam vise da ih povezem sa Google home aplikacijom, jednostavno ih ne nalazi. Nasao sam resenje da obrisem data za aplikaciju, to izgleda vraca na stari sistem dodavanja uredjaja u Home aplikaciji, i onda vidim oba chromecasta, ali opet ne mogu da ih dodam jer mi izlazi poruka da su registrovani na drugog usera te da uradim factory reset (probao, nista ne pomaze). Probao da dodam drugi gmail nalog pa da na njega registrujem chromecastove, isto bez rezultata. Nasao sam da kao vracanje datuma androida na proslu godinu resava problem - meni ne resava.
Ima li leka ili su stari chromecast-ovi samo za bacanje?

Ja sam pre mesec dana poklonio drugaru stari chromecast gen 2 (HD) kupljen 2017. (mislim), koji mi je povremeno služio, uvek dobro. Prethodno sam uradio factory reset. Na drugarovom android relefonu instalirali google home, uključili bluetooth, našao ga home (malo je potrajalo), podesio da koristi wifi 5 (ac) na 5 gHz, dali mu ime, lokaciju (za vremensku prognozu), podesili koje desktop slike da pokazuje i sve radi-kao nov.

Nazad
Vrh Dno