Šta je novo?

Google Chrome

Znam da ima i drugih ali Chrome je medju prvima to uveo, kao i ostale korisne stvari :)

Capture.PNG

Jel vam se desava da vam baguje chrome? Evo zadnja dva dana, kad kliknem na primer neki link na benchmark sajtu, ucitava ga dosta dugo i ne mogu da skrolujem vec zakuca u mestu. Prvi put mi se ovo desava, ne znam dal je do browsera ili neceg drugog. Isto se desava i kad otvaram blic ili bilo koju stranicu koja ima slike i video

Net normalno raid, cistio sa CCleaner cache, cookies i history, isto i dalje

Poslednja izmena:
Pa ne sudi samo kada je Bench problem, probaj sa nekim drugim portalima kako se ponasa, pregledaj neke html5 sajtove..

Hm, 32 bitni ili X64? Ako nisi probao skini 64bitni Chrome.

32bitni. Nisam probao ali mi nije jasno kako se to samo od sebe dogodilo pre 2 dana, do tada je normalno radilo, a nista novo nisam instalirao sem sublime text 3 koji verujem da nema veze sa tim. Probacu sad da instaliram x64 da vidim kako ce da radi.

Sta imas od exxtenzija?
Meni na Operi ponekad tako kada je onaj Data saver ukljucen krene da zeza, pola strane ce otvori a pola nema ili je tekst nabacan bez ikakvog reda..

Samo ad block. Instalirao sam 64bit, sljaka sve kako treba za sad, nadam se da ce tako i da nastavi

Hvala na pomoci

Evo, opet ista prica. Zamrzne se stranica prilikom ucitavanja, na primer Blic/Novosti treba jedno 10-15sekundi da se ucita stranica. Da li moze biti do windowsa? Skoro sam dizao novi ali mi je poskidao neke updateove i sam ih instalirao jer sam zaboravio da iskljucim to. Sad mi nudi upgrade na windows 10 non stop sto me isto jako nervira.

Ne znam sta vise da ti predlozim, meni na w10 x64 chrome radi odlicno.
A imam slicnu masinu poput tvoje, ne znam mozda te zeza hdd, ispitaj to...
Net framework, Visual c++ sve verzije instalirane?

Rece adblock? Probaj adguard za primenu, probaj kako se ponasa bez ad block extenzije...

Poslednja izmena:
Meni nije jasno kako je ceo zivot radio bez problema i sad odjednom zabadaju stranice i dugo se ucitavaju... Zadnje sto mi se desilo jeste taj windows update, nekih 147 fajlova je poskidao. Windows 10 ne mogu da koristim zbog mrezne karte jer ga ne podrzava, kao ni windows 8

Mislis na mreznu sa ploce Realtek RTL8111E nisi mogao da instaliras na W10 ?

http://realtek-download.com/realtek-pcie-gbe-family-controller/

http://www.techspot.com/downloads/drivers/essentials/realtek-pcie-lan/

Ja sam na Am2 ploci sa tom mreznom koristio sasvim lepo net na W10 bez problema :) neka te ne cudi sto na sajtu proizvodjaca nema drajvera za tu plocu sto se tice W10 -> matora je ploca, ali to ne znaci da nema drajvera koji radi na W10, ima ih :)

Cak sta vise Win update na W10 skine drajver koji radi, evo kod mene npr na ASRock ploci gde je RTL8168E malo novija generacija u odnosu na tvoju, tj isto PCI express, radi sve lepo..

Moj ti je savet predji na W10 dok je jos djabe :) jos mesec dana, posle ocekuj na W7 samo muke I poteskoce, u sustini kako hoces, ali W7 je odavno mrtav system, nema podrske.

Poslednja izmena:
Crko mi je ethernet port i imam odvojenu Realtek mreznu kartu. Probao sam da instaliram drajvere kada sam instalirao windows 8, izbacivao je error i na kraju sam nasao da ne podrzava windows 8 tako da sam se vratio na 7.

Imam i ja taj problem na Blic sajtu (da zabode stranica). Primetih isto danas.

Izgasih AdBlock na Blicovom sajtu i sve proradi ok (naravno, uz pregršt reklama).

Izgleda da jeste bio problem do ad block. Nije mi jasno zasto ali probacu ovaj ad guard da vidim kakav je.

Imam problem, obrisao sam CCleaner-om i imam problem da ne mogu da se ulogujem na benchmarkforum preko goolgechrome a na jedan drugi sajt ne mogu da pristupim preko istog dok sa firefoxom nema tih problema, kako da resim ovaj problem?

Reinstall hroma probaj

Sent from my D6603 using Tapatalk

CCleaner uvek obriše nešto što ne treba.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

BTW Chrome , tj Google nije skoro izbacio zakrpe za svoj Chrome, ko zna sta tu ima da se opegla, ja nisam video novu verziju Chroma ima dva meseca sigurno.

Jel se i kod vas desava da nekad treperi stranica i mora da je refreshujem da bi prestalo? Ja rekoh samo kod mene, nesto lose sam instalirao (sumnjao na GPU drajvere) ali isto to video i kod druga.
Verzija 51.0.2704.106 m

CCleaner lepo briše sve kad umeš da podesiš. Sjajan je i dodatak CCEnhancer.

CCleaner koristim na svim kompovima na poslu, kod kuće i kod svih kojima sam ja instalirao Windows (bilo koju verziju). Ako se ne varam, nikada nije bio ni jedan problem, ali je zato mnogo puta CCleaner pomogao da pretrpani kompovi "prodišu". Odličan program!

Meni ne treperi sada proverio koja je verzija ista kao i tvoja Verzija 51.0.2704.106 m na nVidijinim drajverima. Inače ne znam šta se tu kod CCleanera ima li šta podešavati samo stisneš i gotova. Ja ga koristim dosta dugo.

Nemam pojam...nesto im se brise? ja sam skapirao da je ovo program koji upravo radi to...brise.
Gotovo svi koje znam ga koriste...samo ovde na forumu sam video da se pojedinci zale?

Prosto. Ne može taj program da zna šta sve može da briše. Ceo koncept je pogrešan. CCleaner nikome ne preporučujem, baš zato što jednog dana može obriše nešto što ne treba.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

BTW Chrome , tj Google nije skoro izbacio zakrpe za svoj Chrome, ko zna sta tu ima da se opegla, ja nisam video novu verziju Chroma ima dva meseca sigurno.
Ne znam gde gledaš, ali poslednja stabilna verzija je izašla 23. juna.

Vrh Dno