Šta je novo?

Google Chrome

***, ја нисам користио па ми је свеједно, али безвезе је што су укинули, без обзира колико мало људи је користило ту могућност...

Car koji je pomunuo SlimJet da mu se zahvalim radi lepo na XPu, dosta opcija ali nisam primetio nesto kao kompresija stranica, slika radi brzeg ucitavanja na slabijem netu??

Imala i ima, a ima i chrome na droidu.

Ima i dodatak za Chrome za pc, zove se Google ušteda podataka, na srpskom, na engleskom valjda Chrome data saver. Pokusaj to da instaliraš...

@ alphablue597: radi! Hvala ;)

8Sjgl24.png

Da li postoji neki add koji moze da otvori jos jedan red tabova ispod postojecih radi bolje preglednosti i kako se zove?

Samo ekstenzije za Firefox imaju toliku slobodu, svi ostali browseri jok.

Poceo je da mi iskace ovaj error kad koristim Chrome:

CkiXXI8.png

Ne desava se cesto ali se desi mozda 2-3 puta nedeljno, da li je neko imao ovakav problem i znate li o cemu se radi?

Emix ja ne mogu da verujem v47 radi losije od 46,45 na kojima nisam imao uopste probleme.
Takvu grešku sam imao pre neki dan, za sada je ostalo na tome, nadam se da nece vise.

Ljudi dajte mi neko resenje za speed dial da npr ima mogucnost sinhronizacije na google drive, znaci backup speeddial-ova a pritom da je free :-D

Poceo je da mi iskace ovaj error kad koristim Chrome:

CkiXXI8.png

Ne desava se cesto ali se desi mozda 2-3 puta nedeljno, da li je neko imao ovakav problem i znate li o cemu se radi?

I meni nekoliko puta se pojavilo.

Onda sam ja jedini kome nije. Nadam se da nijeste zarazni pa da vaša bolest pređe na mene.

Zakačio sam fake Chrome browser, cxrbro.exe, što vidim da je od nedavno jako rašireno. ***, ne držim antivirus, vodim računa gde klikćem, imam AdBlockPlus.

Ne prepoznaje se ni po čemu sem što je u drugom folderu. Sada imam dva Chrome-a na PC-u. Oba rade. I fejk verzija savršeno radi, to je kompajliran (i možda malo izmenjeni izvordni kod). Ali za ovaj se sumnja da je malware, te vam skrećem pažnju. Evo najbolje diskusije koju sam našao.

Adb plus.. Komedija.

^ Što? Misliš da je on uzrok? Znam da je neki skoro kupljen i da ne radi više kao nekada. A meni ABP radi savršeno (sem, možda, stvari koje ne vidim). Koji savetuješ umesto njega? :)

A de nadje abp :D pa on je protiv reklama nije za malware :D

Meni chrome brise Youtube downloader (FastestTube), svaki put ga ubacim preko develoer opcije on ga ukloni, ebem ti Chrome ... na IE11 radi lepo a ovde zeza :D

Poslednja izmena:
Zakačio sam fake Chrome browser, cxrbro.exe, što vidim da je od nedavno jako rašireno. ***, ne držim antivirus, vodim računa gde klikćem, imam AdBlockPlus.

Ne prepoznaje se ni po čemu sem što je u drugom folderu. Sada imam dva Chrome-a na PC-u. Oba rade. I fejk verzija savršeno radi, to je kompajliran (i možda malo izmenjeni izvordni kod). Ali za ovaj se sumnja da je malware, te vam skrećem pažnju. Evo najbolje diskusije koju sam našao.
Pa gde si ga nabavio? Nije mogao sam od sebe da se instalira.

Adbp ima white listu. Ko plati pojavi se na toj listi i ne blokira ga. U tom slučaju, adbp može da propusti neke reklame.

Zakačio sam i ja, ne sećam se kako. Jedva se resih.
Šta je bolje od abp za blokiranje?

Imas winzipper? Izgleda da je preko njega dodao taj fake browser, mada na redditu sumnjaju i na adblock plus.

Imam Winzipper. I jos štošta. A mislio sam da sam jako pazljiv. Rreinstalacija sledi. Samo hteo i druge da upozorim da vas Chrome mozda nije Google Chrome. ;)

Stavi AV, verovatno bi te spasio toga.

Ne vidim start za pokretanje testa? Juče je radilo, ništa nisam instalirao. Očistih sve sa CCleaner i iz Chrome, komplet sve od istorije, kolačića... Na IE i operi zbog podršle flash ide na betu.

Prilozi

• 2016-01-02_121849.png
    2016-01-02_121849.png
    264 KB · Pregleda: 74
Jesi li probao reinstal chrome-a?

Ne, ne bih ako ne mora, skoro sam podigao nov sistem, skoro ništa i nemam instalirano, ne verujem da je ovako brzo zabo?

Sto, sta je problem? Par minuta posla. Jedino ako ne koristis sinhronizaciju sa gmail nalogom pa treba ponovo da podesavas chrome.

Reinstalirao, probao bez ikakvih dodataka, isto:

Prilozi

• 2016-01-02_161701.png
    2016-01-02_161701.png
    367.6 KB · Pregleda: 56
Chrome je čudna živuljka, ja sam se posle meseci zezanja sa raznoraznim problemčićima vratio na ff. Još uvek mi fali sync sa chrome na telefonu, al preziveću nekako.

Vrh Dno