Šta je novo?

Google Chrome

Sad pise da je up to date ali pri svakom pokretanju Chroma dobijam ovu poruku.

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    31.8 KB · Pregleda: 92
Poslednja izmena:
Options, Under the hood, Language and Spell checker, dodaj jezik.

Ovo da odradim da ne bi vise izlazila ova poruka? Koji jezik da dodam? Dodao sam Srpski ali opet sve isto.

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    40.9 KB · Pregleda: 74
to nema veze stim :p

uninstall chrome,obrisi sve vezano za chrome iz appdata foldera, i onda probaj da reinstaliras chrome

verovatno si bio instalirao beta ili dev verziju, pa je tu nesto pokupio u profil chroma, i sad kad si se vratio na stable, imas tu poruku :p

Poslednja izmena:
A na koji profil se misli? Da obrisem ceo Chrome? Start---All Programs---Google Chrome--Uninstall?

A na koji profil se misli? Da obrisem ceo Chrome? Start---All Programs---Google Chrome--Uninstall?

prvo uninstall pa onda, ukucas %appdata% u search u start-u, odes jedan level nazad, u C:\Users\?????\AppData\Local i tu nadjes google\chrome i obrisi ceo google folder

edit: ako imas nesto jos instalirano od google(google talk, picasa itd), onda nemoj ceo google folder ;p samo chrome ;p

Poslednja izmena:
Pozdrav svima,skoro sve sam procitao vezano za Chrom,pa me interesuje da li su resili problem u vezi stampaca ili da li postoji neki dodatak za stampu

Imam problem sa plug in-om Windows Media Player za Chrome.

Update-ovao sam Chrome na najnoviju verziju i od tad kad hocu da slusam radio preko neta izbaci mi da nemam ovaj plug in instaliran, a instalirao sam ga odavno probam opet sa reinstalacijom tog plug in-a restartujem Chrome i opet ista prica.

Kako mogu da resim taj problem i sta da radim? A pre sam normalno slusao radio, ne znam sto sad zeza....

Trebalo bi da ti na vrhu stranice, koja ima plugin na sebi, izadje pitanje da li zelis da odobris koriscenje WMP plugina. To naravno trebas da potvrdis i tada bi trebalo da ti radi.

Ne pise mi to, vec samo da ga instaliram. Kao da ga ustvari nemam instaliranog vec i da treba ponovo. :wall:

Ne znam sta se to poremetilo, a sa proslom Chrome verzijom mi je sve normlano radilo. Probao sa reinstalacijom i opet ista prica. Mozda neko drugo resenje, da nema nesto u podesavanjima samog pretrazivaca da se nesto namesti?

Da ti nije disabled na chrome://plugins/ ?

Ne znam. Gde to mogu da pogledam, u kojoj opciji i uradim enable?

Odes na chrome://plugins/ stranicu, pronadjes WMP u listi i vidis jel enabled.

Poslednja izmena:
Resen problem, fora je bila sto sam morao dodatno da instaliram WMP ekstenziju za Chrome, sad sve radi ok. Hvala na pomoci. :)

cheers

Izvinjavam se sto je post ispod posta.

Sad mi Chrome pravi problem oko download-a, nece da mi skine titl za filmove, takodje nece ni torrent da mi skine. Neke torrent-e odmah automatski prebaci na utorrent da mi se skida, a neke jednostavno nece da skine i kad idem na desni klik pa save as kaze intorupted. Sa titlovima imam problem kad stisnem na download on mi otvori stranicu i izbaci greske neke.

A npr. preko Explorer-a mogu sve najnormanije da skidam.

Sta se sad istripovao i sta se to desva sa Chrome, jel ima mozda neko resenje?

Imam problem sa zvukom na youtubu u chromeu(zapravo u svim pretrazivacima), zvuk je nekako brundav i cuje se sustanje(kao kada slabije hvatas neku radio stanicu). Pre neki dan instalirao sam nov win na kompjuter sa svim najsvezijim drajverima. Svi ostali streamovi kao i songbird/wmp rade odlicno, jedino se to cuje na youtubu i bas smara. Skinuo sam flash render quality, menjao drajvere za zvucnu i nista ne pomaze. Da li bi neko mogao da pomogne, da li je su u pitanju drajveri, zvucna, ili nesto trece?

Zvucna je integrisana Realtek ALC889A, i da napomenem da je sve odlicno radilo do zadnje reinstalacije wina.

Video sa imdb, vimeo, youtube-a dosta sjecka i baguje prilikom prikazivanja. Kako da to rijesim? Probao clear cache&Co i ne pomaze...

Prešao sam na Chrome, zadovoljan sam, ali postoji jedna stvar koja me nervira - smooth scroll. Mislim halo, 2012. godina je, konkurencija to ima odavno. To ne bi bio neki problem kada bi mi ova ekstenzija dobro radila:

https://chrome.google.com/webstore/detail/khpcanbeojalbkpgpmjpdkjnkfcgfkhb

ali to nije slučaj, opet ne dobijam takav scroll, samo na strani koja služi za podšavanja te ekstenzije je skrol gladak, na ostalima ne. U čemu može da bude problem i da li ikako mogu da dobijem Opera/FF like scroll?

Ides u chrome://flags pa Enablujes Smooth Scrolling ;)

Probao sam i to i ništa.

Edit: radi dobro preko tastature.

Da napomenem da smoot scroll i preko ove ekstenzije radi odlično kada koristim Up i Down tastere na tastaturi. Nije mi jasno u čemu može da bude problem.

Poslednja izmena:
Rešio sam, ta ekstenzija je imala konflikt sa onom koju koristim za mouse gestures, sada sam isključio u njoj neku opciju vezanu za točkić miša i imam iOS skrol.

Meni uz ovaj plugin gore i enable u about:flags proradilo....

Neko resenje za problem koji imam, par postova gore?....

pa ne treba da koristis i taj flag i extenziju :) mozes da iskljucis flag

Da ne otvaram novu temu. Da li u gmail-u naslov maila-poruke može da se bolduje? Probao sam i ne mogu da nađem tu ociju, ako je uopšte moguća?

Da dopunim: potrebno mi je da i nakon otvaranja i čitanja poruke naslov ostane boldovan.

Poslednja izmena:
A sto ne bi otvorio novu temu, nije da se otvaranje nove teme placa... mislim da pitanju o GMail funkcijama nije mesto u ovoj temi kako god da okrenes :)

Vrh Dno