Šta je novo?

Google Chrome

Meni se google chrome uopste ne dopada.Jede memoriju,spijunira...
Koristim comodo dragon koji je mnogo bolji.

Vatikanske zavere - sva sreca pa si ih provalio na vreme....

@Alt + F4 - treba da ti ponudi pri prvom loginu - vidi da nemas mozda sacuvan neki pass pa ti zato ne daje opciju....

@Alt + F4 - treba da ti ponudi pri prvom loginu - vidi da nemas mozda sacuvan neki pass pa ti zato ne daje opciju....

Ne, nije sačuvan. Obrisao sam ga nedavno i kada sam pokušao da se ponovo ulogujem i snimim nisam uspeo. Ima li neko ideju kako bih to mogao da odradim?

Možda da nabaviš ekstenziju Last Pass?

Malo sam bio skeptičan u početku, reko' da ne prave neke ''muljavine'' sa mojim password-ima, ali nikakvih problema nema.

Poslednja izmena:
Imam problem sa Chrome. Ne mogu da vidim saved passwords. Kad kliknem na show, kao da uopšte ne postoje, ništa ne prikazuje. Međutim, na sajtovima ih regularno upisuje i prijavljuje me.

Ljudi imam problem sa chromom...Naime,kada otvorim 2-3 taba,npr facebook,bench,i limundo,cim kliknem na neki tab odmah se zatvara!!!Znaci gore je otvoren face,i kada kliknem na limundo on se odmah zatvara.A nece da mi otvori podesavanja sa desne strane gore u uglu...skinuo drugu verziju i opet isto,sta bi to moglo biti?

Možda ste već pisali o ovome, ali ja nisam uspeo da nađem post. Da li postoji opcija da ja Chrome instaliram gde hoću ili samo ova default da se automatski instalira na C particiju?

Kako da resim problem sa nekim plugin-om koji stalno trazi da instalira ali nikada ga ne instalira?

Na koji nacin stalno trazi da se instalira i koji plugin?

Nije iTunes bio problem. Morao sam da uradim unistall Chrome i da ocistim sve sa CCleaner-om i ponovo install Chrome.
Sada radi kako treba.

ponovo je poceo i sada sam nasao ovde da je resenje uninstall Skype click to call extension

Davno sam koristio extenziju koja daje smooth-ovanje pri scrolovanju stranice pomocu mousewheel-a. Zaboravio sam joj ime. Help.

Davno sam koristio extenziju koja daje smooth-ovanje pri scrolovanju stranice pomocu mousewheel-a. Zaboravio sam joj ime. Help.

nema vise :( https://chrome.google.com/webstore/detail/dmpmeljnjkjlngkkbpenpbolnpaflcab

imam ja zapakovanu poslednju verziju 1.0.6: http://www.2shared.com/file/sASEQ3q6/SmoothScroll_106.html?

imas i ovu drugu smooth scroll extenziju, ali nije to to....radi dosta losije...https://chrome.google.com/webstore/detail/khpcanbeojalbkpgpmjpdkjnkfcgfkhb

Ok reci mi samo kako da aktiviram ovu 1.0.6 verziju u mom browseru.

Skini je i pokreni pa ce se instalirati, ja sam je malopre instalirao i lepo radi.

Ima li neka extenzija za chrome kao sto je za firefox video download helper?

Zbog čega Chrome nema smooth scroll out of box?

Treba mi pomoc,u poslednje vreme imam velikih problema sa ovih browser-om,presao sam sa mozile na hrom pre nekih 2 do 3 meseca,sve je super radilo do pre nekih 14 dana.
Prvo da kazem da imam instaliranu ovu verziju;

mlhu6s.jpg

Od extenzija imam samo dve,AdBlock 2.5.5 i Xnotifier 0.8.6

E sad,problem nastaje kad pocnem da otvaram vise tabova,5,6 i koji vise,na tab koji otvorim slika se zamrzne a na ostalima bude sve belo,imam utisak kao da se nekako gusi Hrom,jednostavno pocne da se koci,vidim da i opterecenje procesora drasticno skoci.

OS je redovno azuriran,driveri takodje.

?????

A jesi probao da iskljucis adblock?

Inace probaj da updateujes na poslednju verziju 16.

Izgleda da je adblock bio problem,kad ga ugasim radi normalno,jel moze link za tu 16 verziju,jel to stable verzija?

Verzija 16 je juce izasla kao stable, trebalo bi da ti se sam updateuje ili kada udjes na taj about prozor mada vidim da kod tebe stoji error za update server :)

Meni se nije updateovao (nisam ni znao da je izašla dok nisam čitao feed na Softpedia) morao sam ručno ;)

Vrh Dno