Bad Habbit
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.07.2005
- Poena
- 390
Do sada sam koristio Opera browser i odlucio sam da predjem na Chrome. Pokusavam da ga podesim da mi koristi kao Opera i imam problem. Na Operi sam imao kada otvorim browser speed dial (sajtove koje sam definisao koje najcesce otvaram). Tu sam mogao da srednjim dugmetom misa, isklikcem 5-6 ikonica i da se otvorio 5-6 novih tabova sa tim sajtovima. Ovo mi je jako bitno i to pokusavam da podesim nekako u Chrome-u, ali mi ne uspeva. Do sada sam rpobao Speed dial i Speed dial 2 ekstenziju. Speed dial 2, kada kliknem srednjim dugmetom misa, otvara mi odmah taj sajt u prozoru gde je bio speed dial. Dakle ne omogucava mi da otvaram dalje, vec moram da stavim rucno novi tab, pa da u tom tabu otvorim sledeci sajt, pa opet tako za sledeci i tako dalje. Speed dial 2 omoguci da JEDAN sajt otvori u novom tab-u, ali vec kada kliknem na sledeci, otvara mi u okviru postojeceg (speed dial) prozora. Da li je nekako moguce, uz pomoc ovih, ili nekih drugih esktenziaj dobiti speed dial koji omogucava ovo sto sam pitao?